Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

QUOTE(ingere @ 2007 06 29, 15:02)
Mes irgi šį šampūną naudojame drinks_cheers.gif

O šukuosenas labai mėgstame, ypač 2 uodegytes mirksiukas.gif
user posted image

Kokia faina mergyte su fainom cibem wub.gif .Mes po atostogu ir pasirodysim su kokiom sukuosenom vaikstom biggrin.gif
Atsakyti
Mums kasyciu taip pat dar neina pinti.Nes trumpi tie musu plaukiukai,rieciasi siek tiek graziai biggrin.gif .Bet sagyte ar maza gumyte pavyksta iraizgyti thumbup.gif
Atsakyti
mano dukrytes plaukuciai labai jau nenori augti,kitu bendraamziu jau kasos ilgiausios.Pati lab pradejo noret kasyciu kia i darzeli pradejo eiti.Tai kiekviena ryta be kasyciu nezingsnio 4u.gif
Atsakyti
jum gerai,maniske turi ilgus plaukus,bet neduoda ne tik kad surist,bet ir suku ikist:)turiu tokia vilti,kad pradejus eit i darzeli leisis papuosiama kasytem:)
Atsakyti
QUOTE(laffy @ 2007 07 12, 22:15)
jum gerai,maniske turi ilgus plaukus,bet neduoda ne tik kad surist,bet ir suku ikist:)turiu tokia vilti,kad pradejus eit i darzeli leisis papuosiama kasytem:)

Turit po truputeli pratinti mazyle,nes tikriausiai is musu ne vienai,teko gerokai papluseti,kol iprato buti su suristais plaukiukais.Su laiku ipranta prie sukuosenu ir sukuotis leidzias ir net pacios pasipraso thumbup.gif
Atsakyti
as irgi jau labai noreciau saviskei rist uodegytes,bet pas mus labai jau jie prastai auga,trumpuciai dar verysad.gif
Atsakyti
Kaip faina bigsmile.gif , nuotraukyčių turim.
Aš vakar supyniau dvi bizeles, tai tokia apsipatenkinus vaikščiojo, prieš veidrodį maivės: linguoja galvytę į šonus ir sako „aij aij aij“ biggrin.gif . Tipo kaip gražu. Paskui pas brolį nulėkė ir staipėsi tol, kol anas nepagyrė doh.gif . Kaip niekad, pakankamai ilgai su kaselėmis išbuvo. O paskui vėl tas pats verysad.gif ...... Nieko per kančias į žvaigždes mirksiukas.gif .
Atsakyti
o musu mazoji irgi issitruakinedavo, bet dabar jau pati prasosi, kad suristum kasiuke ar koki saguti isegtum. Gal todel, kad mes labai girdavom, kokia ji grazi su sukuosena.
Atsakyti
Kadangi manoji dar tik čiut daugiau nei metukai,tai tie plaukeliai nėra labai gausūs rolleyes.gif ,bet jei noriu prisegti grifką,kad į akis nelystų,tai momentaliai išsitraukia sagytę,o su gumelėm surišti dar nėra ko unsure.gif ,tai taip ir vaikšto kol kas pasišiaušusi biggrin.gif
Atsakyti
mano mergytės plaukučiai jau ilgoki,bet ji vis dar cypia ir priešinasi kad riščiau kasytes ,ir kai šukuoju nepatinka verysad.gif o aš taip noriu tas kasytes rišti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 07 14, 10:28)
mano mergytės plaukučiai jau ilgoki,bet ji vis dar cypia ir priešinasi kad riščiau kasytes ,ir kai šukuoju nepatinka verysad.gif  o aš taip noriu tas kasytes rišti blush2.gif

Labai graži mergytė ir labai gražios kasytės wub.gif
Atsakyti
Kaip pavydžiu toms mamytėms kurių mažytės jau turi plaukiukus, mano plika kaip tilvikas, ir nėra ten ką šukuoti schmoll.gif
Atsakyti