Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Mano pupai irgi du metukai, bet su plaukuciais vargstam nerealiai. Visokiu grozybiu pripirkta, plaukuciai garbanojasi, bet....Kasu nesileidzia surisama, o sukuotis - irgi tragedija. Tai ir vaiksto susivelusi suivelusi.... bigsmile.gif
Bet ziuriu maniske ne viena tokia...Ui kiek bendraminciu turim.... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Apkirpau vakar mieganciai zuikytei kirpciukus, nes su plaukuciu pynimu liudnoka pas mus- greitai visos gumytes ir sagutes is plaukuciu lekia lauk. Nebent surisu tuo metu, kai ji kazkuo idomiu uzsiemusi. Tada nors kelias minutes su gumyte pabuna...
dabar ji man taip keistokai atrodo, kitaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2007 05 04, 10:55)
Mano pupai irgi du metukai, bet su plaukuciais vargstam nerealiai. Visokiu grozybiu pripirkta, plaukuciai garbanojasi, bet....Kasu nesileidzia surisama, o sukuotis - irgi tragedija. Tai ir vaiksto susivelusi suivelusi.... bigsmile.gif
Bet ziuriu maniske ne viena tokia...Ui kiek bendraminciu turim.... bigsmile.gif  4u.gif

ir mums ta pati problema doh.gif
Atsakyti
Na maniske labai megsta bet ka daryt su savim. Pasakai kad aprengsi graziais rubeliai, ar kad padabinsi ar kad pakirpsi plaukucius, tai labai nori. Jai svarbu kazka daryt su ja kad atrodytu grazesne, kaip tikra panele dabita. Stovi lyg stagariukas kol viska jai padarysi ir kirpt plaukucius leidzia,tik zinoma labai ilgai neisstovi, bet suspet ka nors padaryt iseina.
Atsakyti
O mums dabar metukai ir mėnuo,o plaukus turim nuo gimimo tongue.gif ,laukėm kol nuslinks,taip sakė tetos visokios,bet nepaisiteisino mirksiukas.gif Tai dabar kas rytą kaip Tėve mūsų sagiukas plaukuose turi būti,nes į akytes lenda,nenoriu kirpčiukų,noriu,kad vienodo ilgio visi augtų biggrin.gif ,o ir nemaišo mūsų zuikai tie sagiai,ar gumutės,kartais parovinėja,pažaidžia,o paskui pati prašo įsegti,kad deda kad deda ant plaukų ir pyksta,kad nesilaiko blink.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimule @ 2007 05 04, 22:58)
O mums dabar metukai ir mėnuo,o plaukus turim nuo gimimo tongue.gif ,laukėm kol nuslinks,taip sakė tetos visokios,bet nepaisiteisino mirksiukas.gif Tai dabar kas rytą kaip Tėve mūsų sagiukas plaukuose turi būti,nes į akytes lenda,nenoriu kirpčiukų,noriu,kad vienodo ilgio visi augtų biggrin.gif ,o ir nemaišo mūsų zuikai tie sagiai,ar gumutės,kartais parovinėja,pažaidžia,o paskui pati prašo įsegti,kad deda kad deda ant plaukų ir pyksta,kad nesilaiko blink.gif  thumbup.gif  4u.gif

na mes irgi gal nuo pusmečio segėm sagutes į plaukučius ir leidosi iki 1,5 metų, o dabar viskas nuo nuotaikos priklauso, dažniausiai nenori segtis ir šukuotis, vaikšto susivėlus doh.gif mergina su charakteriu doh.gif
Atsakyti
Maniskei 1m ir 5 men. Plaukuciai jau pakankamai ilgi, galima kasas pinti, bet nesileidzia doh.gif Jeigu isegu segtuka, is karto istraukia is plauku. Gumyciu irgi nepripazista. O va sukuotis sepeciu megsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pagaliau manoji leidžia surišti plaukučius einant į laukutį flirt.gif . Leidžia ir segtukus kelis įsegt. Pati nubėga, atsisėda ant fotelio ir laukia kol pradėsim šukavimąsi bigsmile.gif (tfu tfu tfu, kad neprisigirčiau lotuliukas.gif ). Bet atėjusi iš lauko, pirmas darbas, kurį padaro tai: IŠSIRIŠA VISAS GUMUTES IR SEGTUKUS doh.gif . Ir po namus laksto palaidais plaukučiais doh.gif . Bet džiaugiuosi nors ir tuom, kad laukutin einant susirišam kasytes yahoo.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 21 gegužės 2007 - 10:43
mano mazoji nepriestarauja, kad "ciba" virsui surisciau, bet pripazysta tik gumytes, o segtuku ne schmoll.gif .Bet brolis greitai islupa jai visas gumytes ir sau i burna susikisa doh.gif Tai jei dingo gumyte is plauku,ieskau pas sunu uz zando tongue.gif
Atsakyti
O mano panelytei ne už kalnų trys metukai, o plaukučių taip pat nesutinka rišti, tad mes ją apkerpame taip, kad plaukučiai nelįstų jai į akytes, bet turime kitą problemą, kuri manau privers ją apkirpti kaip berniuką ;( mūsų zuikutis labai mėgsta savo plaukelius sukti ant pirštelio ir ypatingai tai daro, kai nori miegelio. Tada išsirauna palukučius kuokštais ir dabar galvytę apžiūrėjus matosi, kad plaukučiai išrauti ;( Šiaip plaukučiai jos ploni ir kirpėja nepataria jai jų rišti, nes nuo to plaukučiai tik silpnėja. Mano plaukai taip pat ploni, bet jų yra daug, kadangi vaikystėje nešiojau berniuko šukuoseną ir tai pasak kirpėjos ir išgelbėjo mano plaukus. Gal kas galite patarti kaip atpratinti mažulę nuo plaukučių sukimo ant piršto??? O gal tiesiog apkirpti ją kaip berniuką ir kai atpras plaukučius sukti vėl juos auginti??? Beje, ši problema jau nuo gimimo, tik anksčiau ji taip nepešdavo savo plaukučių... Gal ką patarsit??? verysad.gif
Atsakyti
Maniškė (jai beveik 1,5 m.) pastarąjį mėnesį jau leidžiasi, kad įsegčiau segtuką, bet nedaugiau biggrin.gif Jei surišu kasytes, tai prie veidrodžio pasidžiaugia (nai nai nai) ir išsiima tas gumytes bigsmile.gif Aš ir neberišu, nes nėra tos mūsų kasos tokios ilgos, tik segtuką segu, nes priekyje plaukučiai vos vos lenda į akytes.
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 05 21, 11:41)
Na pagaliau manoji leidžia surišti plaukučius einant į laukutį  flirt.gif . Leidžia ir segtukus kelis įsegt. Pati nubėga, atsisėda ant fotelio ir laukia kol pradėsim šukavimąsi  bigsmile.gif  (tfu tfu tfu, kad neprisigirčiau  lotuliukas.gif ). Bet atėjusi iš lauko, pirmas darbas, kurį padaro tai: IŠSIRIŠA VISAS GUMUTES IR SEGTUKUS  doh.gif . Ir po namus laksto palaidais plaukučiais  doh.gif . Bet džiaugiuosi nors ir tuom, kad laukutin einant susirišam kasytes  yahoo.gif .

Va va,musu merguzele lygiai taip pat elgtis pradejo biggrin.gif .Einant i lauka jau savaime suprantamas dalykas yra plauku surisimas smile.gif .Atsistojus prie veidrodzio ir laukia su sepeciu flirt.gif .
O grizus namo ta pacia akimirka visus segtukus ir gumytes istrauko ir laksto apsikudlojus(kaip as sakau) hihihi.gif ,nes i liutuka buna panasi biggrin.gif
Atsakyti