Mūsiškė irgi iš tų, kurios nepripažįsta jokių svetimkūnių ant galvos, iki 1,5 metų dar kažkaip išsiversdavom be rišimo, tik grifką pakirpdavau pagavus, o paskui ir visą apšmulinau, nes vaikas laksto susivėlęs visas, baisu žiūrėt, net šukuotis neleidžia, tai dabar dažnai berniuku pavadina, bet nieko, gal kai ataugs jau proto daugiau turės ir galėsiu rišt tas kasas, nors man dar geriau kai trumpaplaukė, nemėgėja aš kasų ir šukuosenų nelabai moku daryt

Niekada nebuvo problemos su plaukučių rišimu. Segtukus pradėjau segti nuo kokių 5 mėn. Aišku, būdavo, kad dėl įdomumo ištraukia pažiūrėti kas čia toks, bet nepiktybiškai - vėl įsegi ir viskas OK. Gal ir nuo mamos priklauso.... aš tiesą sakant, nesuprantu, ką reiškia , kad vaikas nesileidžia... Imi ir suriši

QUOTE(Dreamm @ 2011 08 11, 10:36)
Niekada nebuvo problemos su plaukučių rišimu. Segtukus pradėjau segti nuo kokių 5 mėn. Aišku, būdavo, kad dėl įdomumo ištraukia pažiūrėti kas čia toks, bet nepiktybiškai - vėl įsegi ir viskas OK. Gal ir nuo mamos priklauso.... aš tiesą sakant, nesuprantu, ką reiškia , kad vaikas nesileidžia... Imi ir suriši 

O as puikiai suprantu, nes jei tu imi ir surisi, ji- ima ir issitraukia ir taip n kartu. Ne nuo mamos, o nuo vaiko prikaluso

QUOTE(Sin City @ 2011 08 11, 18:22)
O as puikiai suprantu, nes jei tu imi ir surisi, ji- ima ir issitraukia ir taip n kartu. Ne nuo mamos, o nuo vaiko prikaluso 

Žinoma, vaikai skirtingi, vieni greičiau pasiduoda, kiti ilgiau. Bet jeigu nuosekliai jiems aiškini, įmanoma pasiekti viską. Šiuo atveju, žiūrint kam greičiau kantrybė baigiasi - mamai, ar vaikui.... Pvz., prieš mane negalioja jokie vaiko ožiai, pasakiau ir šventa. Pirmus kartus, aišku, vaikas mėgina kantrybę, bet ilgainiui, supratęs, kad mama nenusileis, nustoja. Tik tuo užsiimti reikia nuo pat vaikučio gimimo, o ne praėjus keleriems metukams ir pan.

Na matyt kaip kam, as pvz is to problemu nedarau ir savo pranasumo del segtuku ar gumyciu vaikui nerodau
, nenori- reiskia nereikia, ateis laikas, gal pati uzsimanys
, nes cia gaunas kaip savo kazkokiu poreikiu patenkinimas. O plaukai ir palaidi gali graziai ir tvarkingai atrodyti
.
Mano zodis buna paskutinis, ten kur vaikui tikrai svarbu, kaip antai dantu valymasis, ejimas miegot, tvarkymasis ir pan.

Mano zodis buna paskutinis, ten kur vaikui tikrai svarbu, kaip antai dantu valymasis, ejimas miegot, tvarkymasis ir pan.

kada galiu mergickai gyvaplaukiu kirpt? pakausije pasivele:( o tokios grazios garbaneles, ar dar nereiktu?
mus panelei 1 metai ir 2 menesiai bet iki kasyciu adar toli grazu..labai plonyciai ir ne daug yra..o taip noreciau...pavydziu mamytems, kurios metinukems jau risa plaukucius..na tikekimes ir mums uzaugs

nelaukiau jusu patarimo, patrumpinau pukus, dabar grazus plaukuciai auga, ir nesvarbu kad kaip berniukas atrodo

Mano didziajai plaukai kap pasiute auga, tuoj bus 4 metai tai plaukai iki juosmens, pakerpu galiukus laikas nuo laiko ir viskas, o mazei jau surisdavau virsugalvy palmute, tai sese paemus zirkles, kai buvom pas mociute, eme ir nukirpo.
. tai gryzus teko apdalint, nes iskando, jos plaukai iki peciu, bet kai raitosi tai trumpesni 
pridedu foto

pridedu foto

Pas mus jau plaukuciai tokio ilgio, kad galima suristi uodegytes, bet merginai nepatinka suristi plaukai, iskart issitraukia gumytes , o man taip graziaiji su uodegytem atrodo