Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Sveikos, o mūsiškei panelytei kasos beveik neauga verysad.gif Labai silpni plaukučiai, juos buvom ir nuskutę, kad tvirtėtų, nes augo labai reti...
Tik ir laukiu, kada galėsim sagučiais ir gumytėm pasipuošti. 4u.gif
Atsakyti
sveiki na mamajai mazylei irgi plaukiukai visai neauga darzelije net nerisa jeigu as atvedu suristom kasytem uodegytem tai kai ateinu pasiimti jin buna be juodegyciu aukletojos teisinasi kad trumpi plaukiukai kad kazka risti o mums jau 2metai 5menesiai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Maniskei 1m ir 5 men, turi gerus plaukus, bet kol kas jokiu segtuku, gumyciu ir kitokiu grozybiu nepripazista biggrin.gif Tai as plaukucius vis patrumpinu. Gal vasara, bus jau didesne, kepuriu nebereikes, gal tada kasomis puosimes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izaura16: 14 kovo 2011 - 00:36
bet kaip smagu koki papuosaliuka i plaukiukus isegt wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbūzas @ 2011 03 12, 11:00)
pas mus ta pati problema tik mes jaunesnes keliais menesiais, girdejus esu apie homeopatinius zirniukus skatinancius plauku augima, bet nezinau ar vercia juos pirkti

Nemanau, kad verta. Reikia laukti, tikrai uzaugs. o be to sako, kad kuo veliau mergaitems pradeda augti plaukai tuo jie stipresni ir storesni buna mirksiukas.gif (cia gal daugiau saves raminimas ) bet as pati vaikysteje buvau plika o mokyklos suole sedejau su storiausiom kasom, tai tikiuosi, kad ir mano dukryte tures tokias kasas wub.gif
Atsakyti
pas mus tokie nei ilgi nei trumpi (nors gal kaip tokio amziaus ilgoki) tik pats plaukiukas plonas, tai jau iseina dvi "palmes" suristi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselija: 04 balandžio 2011 - 18:45
Na dukrytes plaukuciai plonyciai bet ju nemazai tai risam kasas,kazkaip leidosi visa laika,tik dabar kazko nebetaip pamato issirisa,vel surisi jau paprastai i viena byzele tai palieka ja ramybeje,betjei jau ka imantrau traukia lauk lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Mano vyresnelei patinka tik galutinis rezultatas, bet kol susukuoju, supinu ilgas kasas beveik kas ryta buna asaru.. jau galvoju reik pakirpti, nes veliasi, o kantrybes kol issukuoju neturi. Siaip turi ilgus plaukus zemiau alkuniu jau kazkur..
O mazoji pasiziuri i didziaja ir dar net nepradejus sukuoti sako "au" smile.gif) Tik jos kasyte dar mazyte.. ant virsugalvio sukabinu, kad i akis nelistu.
Atsakyti
Mūsų mergytė visada turėjo ilgesnius plaukus, bet niekada nemėgo jų susirišti doh.gif Ir dabar jei pavyksta kokią šukuoseną "įtaisyti", tai, praėjus kiek laiko, jau žiūrėk ir vėl palaidais laksto. O man taip norėtųsi, kad būtų visada su kasom ax.gif Bet gi neprievartausi vaiko... blush2.gif
Atsakyti
O man negražu visos kasytės uodegytės. Man gražu kai vaikas gražiai apkirptas ir pasišiaušęs laksto smile.gif Kol kas saviškės nevedžiau į kirpyklą, nes bijau, kad niekas nepasisektų ir apkerpu pati. Stengiuosi kad plaukučiai būtų pakarpyti ir purūs smile.gif
Atsakyti
mano dukryte iki 2.5 metu begiojo prie plauku ne prisiliest neleisdavo su jokiais saguciais, istraukydavo visus. o dabar plaukuciai truputi paaugo ir surist leidzia ir kartais mazytes kasiukes supinu, tik kad plaukuciai labai ploni. wub.gif
Atsakyti
maniskei 1,4 m ir nebuna su sagiukais ir gumytemis. Isegi, ji pries veidrodi pasistaipo ir issiima. Nebent nejuciomis isegi koki saguti tai pavaiksto, kol ji aptinka biggrin.gif
Atsakyti