daryciau jei leistu

Maniske tai ateina, parodo kad surisciau jai kasytes.Surisu ir ji po kokiu 2 min issiima tas gumytes. O siaip kartais net sukuotis tenka su isterijom

mano kleckiukui 1metukai ir 3 meneisukai ir deja mano liudesiui plaukiuku turim neperdaugiausiai - vos galiu kokia gumyte maza irist, o apie sukuosenas mums dar ilgai pasvajot

QUOTE(dkiskiene @ 2011 01 09, 22:30)
Maniske tai ateina, parodo kad surisciau jai kasytes.Surisu ir ji po kokiu 2 min issiima tas gumytes. O siaip kartais net sukuotis tenka su isterijom 

mums analogiška situacija

O taip gražiai atrodo, kai surišu, nes jai garbanojasi, tai tos kasytės toookios mielos

Mano dukrytė labai džiaugiasi surištomis "uodegytėmis", sukinėja galva ir sako dig dig
bet tai vienintelė mūsų įmantresnė šukuosena... bent jau kol kas...

mandriu sukuosenu dar nedariau,pynu ar surisu uodegytes

dazniausiai vaiksto palaidais plaukais,bet kartais papraso,kad surisciau kasyte

Prisegu tik priekinius plaukus, nes i akis lenda. Jau galetume ir "fontaniuka" virsugalvi risti, bet man nelabai, o vyras sake kad butinai risim , jam labai miela

o pas mus ju nedaug,laukiu nesulaukiu kada kasytes galesiu risti
Mergaičių puošmena jų plaukučiai
tai tegul bus gražios

Risu dukrytei plaukucius nuo metuku, labai kantri mano panele, tai kaskart vis skirtingu prigalvoju

Tik pasakau reikia plaukucius susukuoti, iskart bega suku imti. Labai kantriai sedi kol sukuoju ir risu uodegytes, paskui bega i veidrodi ziureti