Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

daryciau jei leistu smile.gif
Atsakyti
Maniske tai ateina, parodo kad surisciau jai kasytes.Surisu ir ji po kokiu 2 min issiima tas gumytes. O siaip kartais net sukuotis tenka su isterijom biggrin.gif
Atsakyti
mano kleckiukui 1metukai ir 3 meneisukai ir deja mano liudesiui plaukiuku turim neperdaugiausiai - vos galiu kokia gumyte maza irist, o apie sukuosenas mums dar ilgai pasvajot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dkiskiene @ 2011 01 09, 22:30)
Maniske tai ateina, parodo kad surisciau jai kasytes.Surisu ir ji po kokiu 2 min issiima tas gumytes. O siaip kartais net sukuotis tenka su isterijom  biggrin.gif

mums analogiška situacija smile.gif
O taip gražiai atrodo, kai surišu, nes jai garbanojasi, tai tos kasytės toookios mielos wub.gif Bet tikiuosi ateis vasara, gal tada pripratinsiu labiau smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytė labai džiaugiasi surištomis "uodegytėmis", sukinėja galva ir sako dig dig smile.gif bet tai vienintelė mūsų įmantresnė šukuosena... bent jau kol kas... rolleyes.gif

Atsakyti
mandriu sukuosenu dar nedariau,pynu ar surisu uodegytes flirt.gif
Atsakyti
dazniausiai vaiksto palaidais plaukais,bet kartais papraso,kad surisciau kasyte smile.gif
Atsakyti
Prisegu tik priekinius plaukus, nes i akis lenda. Jau galetume ir "fontaniuka" virsugalvi risti, bet man nelabai, o vyras sake kad butinai risim , jam labai miela wub.gif
Atsakyti
o pas mus ju nedaug,laukiu nesulaukiu kada kasytes galesiu risti
Atsakyti
Mergaičių puošmena jų plaukučiai wub.gif tai tegul bus gražios
Atsakyti
Risu dukrytei plaukucius nuo metuku, labai kantri mano panele, tai kaskart vis skirtingu prigalvoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelo palyteta: 05 kovo 2011 - 22:06
Tik pasakau reikia plaukucius susukuoti, iskart bega suku imti. Labai kantriai sedi kol sukuoju ir risu uodegytes, paskui bega i veidrodi ziureti biggrin.gif
Atsakyti