Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Plaukucius susegu saguciais, bet ji juos issiima,
Atsakyti
Mes kolkas nelabai turim iš ko rišti kasas verysad.gif , bet sagučiai jau laikosi , tik kad dukrytei jie nelabai patinka, tuoj išsilupa wub.gif . Aš laukiu nesulaukiu kada galėsim šukuosenas daryt, man labai gražu maža pupa su kasytėm thumbup.gif . Su baltu pavydu žiūriu į kitas "raguotas" pupytes 4u.gif ir galvoju, kad ir mes kada nors taip puošimės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar ir kaip man patinka mažei daryt šukuosenytes, mano mažės plaukučiai labai vešlūs, stori thumbup.gif ,tik kad kartais ji nenori, kad šukuočiau blush2.gif , maniškė gimė labai plaukuota, tai jau 2 mėn surišau į dvi kasytes. Va čia foto wub.gif
user posted image
O dabar daželyje auklėtojos, jau ir supina ir šiaip visokių prigalvoja ax.gif , daug kas pavydi mums toookių plaukų bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
"Ragiukai" egzistuoja tik tol, kol maze ju neaptinka. Tada- "sudie,gumytes" biggrin.gif
Panelei 1.3m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2007 04 22, 16:42)
Dar ir kaip man patinka mažei daryt šukuosenytes, mano mažės plaukučiai labai vešlūs, stori  thumbup.gif ,tik kad kartais ji nenori, kad šukuočiau  blush2.gif , maniškė gimė labai plaukuota, tai jau 2 mėn surišau į dvi kasytes. Va čia foto  wub.gif
user posted image
O dabar daželyje auklėtojos, jau ir supina ir šiaip visokių prigalvoja  ax.gif , daug kas pavydi mums toookių plaukų  bigsmile.gif  blush2.gif

Ojaiiii,kokia ilgakase wub.gif
Papildyta:
Kaip supratau jai cia,tik 3men.taip?
Atsakyti
Mums 1,1 m. ir plauku kol kas nelabai turim verysad.gif Auga jie nelygiai, tai kerpu pastoviai, kad nors tvarkingai atrodytu bigsmile.gif
Atsakyti
na ir pas mus plaukuciai silpnai auga verysad.gif ,bet vistiek jau susegu kirpciukus bigsmile.gif ir daugelis pamini,kad plaukuciai auga sparciau atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Mano pamaiva neleidzia risti plaukuciu schmoll.gif per kelias sekundes viska ispesa is plaukuciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 04 24, 10:57)
Ojaiiii,kokia ilgakase wub.gif
Papildyta:
Kaip supratau jai cia,tik 3men.taip?

ačiū blush2.gif
Čia jai 2 mėn ir savaitė mirksiukas.gif
Kai pamačiau tik gimusią net išsigandau blush2.gif , plaukučiai jau dėjos ant ausyčių biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergytes plaukuciai neilgi, bet ragiukus virsugalvy galima suristi wub.gif
Bet kas is to doh.gif Surist surisu (kartais net pati papraso bigsmile.gif ) bet nuejus pasiziureti i veidrodi - o patikrint ir ivertint visada reikia - ji issitraukia viska ir baigta doh.gif
Man tik idomu toks dalykas g.gif
KUR JUS KERPATE SAVO VAIKUCIOS?????
Pacios ar vedate i kirpykla? Kaip vaikai reaguoja budami kerpami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga06 @ 2007 04 24, 22:55)
Mano pamaiva neleidzia risti plaukuciu schmoll.gif per kelias sekundes viska ispesa is plaukuciu doh.gif

Mano mergina kai mažesnė buvo mielai ršdavomės kasas, thumbup.gif , o dabar neimanoma tokia dičkė pana ax.gif o kasas taip pat tik surisu po keliu minučiu jau žiūrėk vėl varinėja visa išsipešiojus doh.gif
Atsakyti
Nukirpau kirpčiukus, kad į akis nekristų, visom kitom šukuosenom, labai garsiai prieštaruja biggrin.gif
Atsakyti