Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

QUOTE(kasiopeja @ 2007 02 21, 11:01)
Nelygu kiek akiu reikia nuimti. Tarkim, as taikau tokia "grazaus rankoves islinkimo" proporcija: nuimama 1x 4 akys, 1x 3 akys, 2x 2 akys ir 3x 1 akis. Kaklo iskirpimui nuimu irgi analogiskai. Bet cia jeigu mezgi plonais siulais.
Praktiskai geriausia pasiimti kokia maikute ar golfuka ir pagal juos konkreciai ziureti, kiek kiekvienoj eilutej reikia nuimti. Viskas priklauso nuo siulo storio ir drabuzio dydzio  4u.gif Pavyzdys: paskutinej mano nuotraukoj liemene yra mazdaug 86 dydzio, megzta 5 nr. virbalais. Rankovems nuiminejau 1x 3 akis, 1x 2 akis ir 2 ar 3 kartus po 1 aki, kaklui irgi panasiai bigsmile.gif

P.S. ir aš turiu klausimą - kuo išiminėjate obuolių dėmes iš mezginio? Merkti keliom dienoms į Fairy gal ir būtų veiksminga, bet baisu rizikuoti  g.gif

pabandysiu megzti, jei iskils klausimu pasitarsiu, aciu uz informacija ir pagalba
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 02 21, 08:01)
P.S. ir aš turiu klausimą - kuo išiminėjate obuolių dėmes iš mezginio? Merkti keliom dienoms į Fairy gal ir būtų veiksminga, bet baisu rizikuoti  g.gif

Nu visai nestuke.gif protas susisuko - norėjau pasakyt į Vanishą doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 21, 09:35)
pabandysiu megzti, jei iskils klausimu pasitarsiu, aciu uz informacija ir pagalba

į sveikatą, kad tik padėtų 4u.gif
Atsakyti
Vakar pirkau "Rankdarbiu kraiteles" specialu numeri "Mezginiu apdaila". Ten viskas surasyta, nuo akiu uzdejimo, iki susiuvimo, apdailos ir t.t. Ten yra ir apie rankoviu, kaklu isemima. Labai puikus leidinys, tik kad pavyzdeliai baisiai jau nekruopsciai numegzti. Bet nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 02 21, 11:56)
Vakar pirkau "Rankdarbiu kraiteles" specialu numeri "Mezginiu apdaila". Ten viskas surasyta, nuo akiu uzdejimo, iki susiuvimo, apdailos ir t.t. Ten yra ir apie rankoviu, kaklu isemima. Labai puikus leidinys, tik kad pavyzdeliai baisiai jau nekruopsciai numegzti. Bet nieko smile.gif

O ten pakankamai aiškiai viskas parodyta, kad ir tokia vištelė kaip aš suprastų? lotuliukas.gif Trims megztiniams liko kaklai ir negaliu pabaigt verysad.gif

Ir vienam megztiniui noriu aukštą kakliuką padaryt, bet net neįsivaizduoju kaip daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 21, 15:28)
Ir vienam megztiniui noriu aukštą kakliuką padaryt, bet net neįsivaizduoju kaip daryt  verysad.gif [/color][/font]

Aukštą tai kokį? Kaip golfo? Jeigu taip, darai paprastą iškirptę, tik nenumažink, geriau numezgus iš karto pamatuok, kad galva laisvai lįstų, ir nebijok permegzti, jei netelpa. O kaklą irgi reikia megzti "gumele", tik prieš tai būtinai pasimatuoti galvytės apimtį ir pagal ją užmesti tiek, kiek reikia akių 4u.gif O tai vargas būna su siaurais kakliukais verysad.gif

Tiesa, o kad kakliukas po skalbimo išlaikytų siaurumą, aš jį šlapią iš karto suspaudžiu (netiesinu kaip viso megztinio), o kartais ir virvute surišu į dešrelę biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Labai gražu wub.gif wub.gif
gal turit kas schemutę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 02 22, 11:45)
Labai gražu  wub.gif  wub.gif
gal turit kas schemutę  blush2.gif

Čia nerta vąšeliu žemais stulpeliais, kas kelios eilutės numezgant pynelių kilpas.
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 02 22, 10:45)
gal turit kas schemutę  blush2.gif

aprašymas anglų kalba
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2007 02 22, 16:38)
Soni,Kosiopeja saunuoles  thumbup.gif 4u.gif

Vaidullka ,neliudek,ne viena tu tokia cia mirksiukas.gif zinok ir as jau nezinia kiek laiko ties kaklu ir rankovem sustojus  doh.gif  blush2.gif

ties kaklu mes paluztam
Atsakyti
As taip pat varciau naujaji "Rankdarbiu kraiteles" prieda apie mezginiu apdaila.Manau naudingas leidinukas,ypac kai dabar kurioms iskyla neaiskumu del megztuku kaklo apdailos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 22, 14:27)
ties kaklu mes paluztam

Bent jau aš darau taip: pirmiausia pagal kokį nors kitą megztuką primetu kiek iš viso reikės nuimt akių. Tada pagal siūlo storį maždaug skaičiuoju, kiek reikės nuleist akių iškirptės užapvalinimui ir tada jau būna aišku, kiek nuleisti akių per vidurį. Jei nori, galiu pamėginti tau pamėginti paskaičiuoti nuleidimus ir užapvalinimus, jei tik pamatuosi centimetrais visą plotį tarp dviejų rankovių ir paskaičiuosi kiek ten yra akių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 22 vasario 2007 - 16:40
nuosirdi,norėjau paklaust,o kokią darei antrąją pleduko pusę?Labai gražus darbas.Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti