Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

QUOTE(Taurė @ 2007 02 17, 06:12)
Man labai reikėtų paprasto ir aiškaus aprašymo leliukiškoms kelnytėms numegsti. Niekados nemezgiau kelnyčių, nežinau kas ir kaip  unsure.gif

Cia rusiskas aprasymas ir shema gal tiks :4u
user posted image
Jei nelabai matosi, imesiu i asmenine didesne nuotraukyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikolina: 17 vasario 2007 - 15:48
Misty, kaip gražu wub.gif wub.gif
Gal kokią schemutę turi? kažkur kažką panašaus mačiau tarp moteriškų modelių, bet nesu tikra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 02 17, 12:01)
Nuneriau mazei megztuka.  ax.gif Kol kas tik sagu neitaisiau, dar nenusprendziau, kokiu noreciau... Manekene pozuoti grieztai atsisake, tai kol kas demonstruoju tokiam pavidale...

user posted image

labai gražus wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz gerus zodzius 4u.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 17, 17:52)
Misty, kaip gražu  wub.gif  wub.gif
Gal kokią schemutę turi? kažkur kažką panašaus mačiau tarp moteriškų modelių, bet nesu tikra  g.gif

Ideja ir pagrindine schema is moterisku modeliu pasiskolinau, bet siaip tai daug ka teko paciai prigalvoti, ypac vargau su rankovem doh.gif

Jei priminsi savo el.pasta, atsiusiu, ka turiu issisaugojusi...

O cia siaip ne taip priprasiau manekene papozuoti... doh.gif Megztukas kiek per didelis gavosi, teks pusmeciui i spinta pasideti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 02 18, 14:14)
Ideja ir pagrindine schema is moterisku modeliu pasiskolinau, bet siaip tai daug ka teko paciai prigalvoti, ypac vargau su rankovem doh.gif

O cia siaip ne taip priprasiau manekene papozuoti... doh.gif Megztukas kiek per didelis gavosi, teks pusmeciui i spinta pasideti blush2.gif

user posted image

ant tokios grazuoles manekenes wub.gif , megztinukas 1000 kartu grazesnis patapo thumbup.gif
o kaip tokias puosnias sagutes padarei, pamokink ir mane blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 18 vasario 2007 - 13:27
QUOTE(nuosirdi @ 2007 02 18, 14:26)
ant tokios grazuoles manekenes wub.gif , megztinukas 1000 kartu grazesnis patapo thumbup.gif
o kaip tokias puosnias sagutes padarei, pamokink ir mane blush2.gif

Sagutems tiesiog apneriau nedidelius karoliukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 02 18, 14:34)
Sagutems tiesiog apneriau nedidelius karoliukus ax.gif

nu tikra auksaranke, taip viska graziai uzbaigei, tikrai liuksiškai atrodo, galesit maivytis pries berniukus pavasarį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 02 18, 13:14)

Biškį didokas, bet Aušrytė greit auga, tai nespėsi net sužiūrėt ir jau tiks thumbup.gif
Negaliu atsižiūrėt koks gražus wub.gif

Mano el. paštas vaidullkaz@gmail.com ax.gif
Atsakyti
labai noriu numegzti savo vaikui kepure
tokia kaip salmas, bet nelabai isivaizduoju kaip
gal kuri nors turi kokia schema? buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 02 09, 19:20)
prasta mezgeja esu todėl, kad nemoku sunkesnių raštų blush2.gif , o kruopštumo tai man netrūksta...
Šį dekutį mezgiau ilgokai, bet ir neskubedama, tik turėdama laisvo laiko, sunkiausia tai liūtuka kol ismezgiau, painiojosi daugybe siulu kamuoliuku ir t.t., ir mezginys toks nemenkas gavosi (daugiau kaip 200 akiu ant virbalu), tiesa pasakius mano vyras vis sakydavo, kad nepabaigsiu as jo, bet as pabaigiau cool.gif

Pledukas pasakiskai nuostabus bigsmile.gif Laaabai grazus thumbup.gif Geriausia dovana katik gimusiai dukrytei thumbup.gif O dar sakai,kad esi prasta mezgeja blink.gif Liemene tavo taip pat thumbup.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 11, 10:44)
O ir aš pati tikriausiai tik tiek ir temoku  lotuliukas.gif  Mezgu vienu metu du megztukus, nes nemokėjau nuleist rankovių kaklo ir t.t. Tai pamezgu tol kol moku, po to parodo ir toliau mezgu  doh.gif Pasiekimas mano - rankovės numegztos  thumbup.gif Dabar liko kaklą išmokt numegzt ir kelnes  thumbup.gif
Su drugeliais kostiumėliui numezgiau priekinę ir nugarinę dalis, nu bet taip negražiai man tie drugeliai atrodo, tikriausiai ardysiu ir bandysiu iš naujo, nes ant rankovių drugeliai jau labai padoriai žiūrisi  doh.gif [/color][/font]

Vaidulka,kaip tau gerai,kad parodo,o as kaip sustojau ties rankovem tai ir blaskausi,vis neprisiruosiu pabaigt,nes bijau,kad nesigaus ir teks po 1000kartu ardyt doh.gif Tas pats liecia kaklo mezgima blush2.gif
Beja lauksim rezultatu kostiumelio su drugeliais mirksiukas.gif blush2.gif

Oi mamyciukai:
Pikolina
VAMI
Jolanka
RamuteS
Stiuardese;MamaDiana
Cudo ir kitos karsta.gif jusu visu darbeliai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 19 vasario 2007 - 03:38
Vasarinis megztukas, mano paskutinis mezginys biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 19 vasario 2007 - 09:25
QUOTE(Soni @ 2007 02 19, 09:25)
Vasarinis megztukas,  mano paskutinis mezginys  biggrin.gif

thumbup.gif darbelis
as panasu vasarai numezgiau
tik uztrauktuko dar neisiuvau blush2.gif

user posted image

gal kuri mezgejele turi kepures- salmo shema?
nzn kaip numegzt
Atsakyti