Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

Kookie batai wub.gif

RamuteS, dažniausiai grožis ir slypi paprastume mirksiukas.gif O tinkamai spalvas sudėliot, tai dar ir vaizduotę reik turėt rolleyes.gif Fainiai atrodo wub.gif

P.S. nenorėtumėt mums į žentus, labai jau fainas vaikis wub.gif rolleyes.gif

Buvau į metus ir aš pas pagyrūnus, įdėsiu ir čia ax.gif Irgi nieko sudėtingo, bet smagus toks nešiot gavosi ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 15, 15:57)
Kookie batai  wub.gif

RamuteS, dažniausiai grožis ir slypi paprastume  mirksiukas.gif O tinkamai spalvas sudėliot, tai dar ir vaizduotę reik turėt  rolleyes.gif Fainiai atrodo  wub.gif

P.S. nenorėtumėt mums į žentus, labai jau fainas vaikis  wub.gif  rolleyes.gif

Buvau į metus ir aš pas pagyrūnus, įdėsiu ir čia  ax.gif Irgi nieko sudėtingo, bet smagus toks nešiot gavosi  ax.gif

Labai mielas megstukas smile.gif , as norejau truputuka plonesnes liemenes bet siuliukus tokius turejau ir gavos jau silta liemene
Stojam butinai i zentu eile tokiai zaviai paneliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 15 vasario 2007 - 20:41
QUOTE(jolanka @ 2007 02 15, 15:06)
Va ir mano mezginukaiMy Webpage

liabai grazu...n

QUOTE(RamuteS @ 2007 02 15, 15:14)
Labai grazus ir mieli visu darbeliai smile.gif
O stai  kokia paprasta liemene nunarpliojau savo berniukui
user posted image

o ir modeliukas!!!! thumbup.gif

QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 15, 15:57)
Buvau į metus ir aš pas pagyrūnus, įdėsiu ir čia  ax.gif Irgi nieko sudėtingo, bet smagus toks nešiot gavosi  ax.gif

lovely wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 02 09, 15:28)
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif
Aš taip gražiai nemoku megzti, taciau viena darbeli noriu parodyti, numezgiau lėlytei pleduka va tokį wub.gif
user posted image
...
user posted image

O jau čia tai kas per grožybės thumbup.gif Net ir aš mažo leliaus dabar pat užsimaniau bigsmile.gif ir žinoma,tokio užklotuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 02 16, 16:55)
O jau čia tai kas per grožybės thumbup.gif Net ir aš mažo leliaus dabar pat užsimaniau bigsmile.gif ir žinoma,tokio užklotuko mirksiukas.gif

Ačiū už gražius žodžius 4u.gif
O leliaus norėti niekas nedraudžia, o per 9 mėn ir užklotuką tokį nusimegsi, jei ką, pamokinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 16 vasario 2007 - 16:00
niu auksarankes ir as pasigirsiu savo darbeliu

user posted image

spustelet ant foto
pasididins cool.gif
Atsakyti
Man labai reikėtų paprasto ir aiškaus aprašymo leliukiškoms kelnytėms numegsti. Niekados nemezgiau kelnyčių, nežinau kas ir kaip unsure.gif
Atsakyti
Nuneriau mazei megztuka. ax.gif Kol kas tik sagu neitaisiau, dar nenusprendziau, kokiu noreciau... Manekene pozuoti grieztai atsisake, tai kol kas demonstruoju tokiam pavidale...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 02 17, 11:01)
Nuneriau mazei megztuka.  ax.gif Kol kas tik sagu neitaisiau, dar nenusprendziau, kokiu noreciau... Manekene pozuoti grieztai atsisake, tai kol kas demonstruoju tokiam pavidale...
user posted image

Fainas megstukas,o kaip čia taip mandrai nunėrei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 02 17, 11:06)
Fainas megstukas,o kaip čia taip mandrai nunėrei mirksiukas.gif

tikrai grazu drinks_cheers.gif ir kiek darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 02 17, 12:01)
Nuneriau mazei megztuka.  ax.gif Kol kas tik sagu neitaisiau, dar nenusprendziau, kokiu noreciau... Manekene pozuoti grieztai atsisake, tai kol kas demonstruoju tokiam pavidale...

user posted image

g.gif o aš gal bandyčiau kokį užtrauktuką įmontuoti...
Atsakyti
QUOTE(raimyte @ 2007 02 17, 13:50)
g.gif o aš gal bandyčiau kokį užtrauktuką įmontuoti...

Manau, kad uztrauktukas cia tikrai netiks, pirmiausia pagal stiliu - as uztrauktukus derinciau nebent prie sportinio stiliaus drabuziu schmoll.gif O ir siaip vengiu uztrauktuku megztuose-nertuose drabuziuose, tikrai sudetinga juos graziai istatyti, kad nesirauktu... doh.gif

o dukrytes nertinukui uzsegima jau padariau - tiesiog vietoj sagu nuneriau mazycius bumbuliukus... Gal veliau mazoji bus labiau nusiteikusi pasimatuoti, tai parodysiu nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti