Kookie batai
RamuteS, dažniausiai grožis ir slypi paprastume O tinkamai spalvas sudėliot, tai dar ir vaizduotę reik turėt Fainiai atrodo
P.S. nenorėtumėt mums į žentus, labai jau fainas vaikis
Buvau į metus ir aš pas pagyrūnus, įdėsiu ir čia Irgi nieko sudėtingo, bet smagus toks nešiot gavosi
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 15, 15:57)
Kookie batai
RamuteS, dažniausiai grožis ir slypi paprastume O tinkamai spalvas sudėliot, tai dar ir vaizduotę reik turėt Fainiai atrodo
Buvau į metus ir aš pas pagyrūnus, įdėsiu ir čia Irgi nieko sudėtingo, bet smagus toks nešiot gavosi
Labai mielas megstukas , as norejau truputuka plonesnes liemenes bet siuliukus tokius turejau ir gavos jau silta liemene
Stojam butinai i zentu eile tokiai zaviai paneliai
QUOTE(jolanka @ 2007 02 15, 15:06)
liabai grazu...n
QUOTE(RamuteS @ 2007 02 15, 15:14)
Labai grazus ir mieli visu darbeliai
O stai kokia paprasta liemene nunarpliojau savo berniukui
O stai kokia paprasta liemene nunarpliojau savo berniukui
o ir modeliukas!!!!
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 15, 15:57)
lovely
QUOTE(nuosirdi @ 2007 02 09, 15:28)
Sveikos mezgėjėlės
Aš taip gražiai nemoku megzti, taciau viena darbeli noriu parodyti, numezgiau lėlytei pleduka va tokį
...
Aš taip gražiai nemoku megzti, taciau viena darbeli noriu parodyti, numezgiau lėlytei pleduka va tokį
...
O jau čia tai kas per grožybės Net ir aš mažo leliaus dabar pat užsimaniau ir žinoma,tokio užklotuko
QUOTE(allegro @ 2007 02 16, 16:55)
O jau čia tai kas per grožybės Net ir aš mažo leliaus dabar pat užsimaniau ir žinoma,tokio užklotuko
Ačiū už gražius žodžius
O leliaus norėti niekas nedraudžia, o per 9 mėn ir užklotuką tokį nusimegsi, jei ką, pamokinsiu
Man labai reikėtų paprasto ir aiškaus aprašymo leliukiškoms kelnytėms numegsti. Niekados nemezgiau kelnyčių, nežinau kas ir kaip
Nuneriau mazei megztuka. Kol kas tik sagu neitaisiau, dar nenusprendziau, kokiu noreciau... Manekene pozuoti grieztai atsisake, tai kol kas demonstruoju tokiam pavidale...
QUOTE(Misty @ 2007 02 17, 11:01)
Nuneriau mazei megztuka. Kol kas tik sagu neitaisiau, dar nenusprendziau, kokiu noreciau... Manekene pozuoti grieztai atsisake, tai kol kas demonstruoju tokiam pavidale...
Fainas megstukas,o kaip čia taip mandrai nunėrei
QUOTE(allegro @ 2007 02 17, 11:06)
Fainas megstukas,o kaip čia taip mandrai nunėrei
tikrai grazu ir kiek darbo
QUOTE(Misty @ 2007 02 17, 12:01)
o aš gal bandyčiau kokį užtrauktuką įmontuoti...
QUOTE(raimyte @ 2007 02 17, 13:50)
o aš gal bandyčiau kokį užtrauktuką įmontuoti...
Manau, kad uztrauktukas cia tikrai netiks, pirmiausia pagal stiliu - as uztrauktukus derinciau nebent prie sportinio stiliaus drabuziu O ir siaip vengiu uztrauktuku megztuose-nertuose drabuziuose, tikrai sudetinga juos graziai istatyti, kad nesirauktu...
o dukrytes nertinukui uzsegima jau padariau - tiesiog vietoj sagu nuneriau mazycius bumbuliukus... Gal veliau mazoji bus labiau nusiteikusi pasimatuoti, tai parodysiu nuotrauka