Mamos pradėjau nerti savo mažylei suknelę ir nesu jau tokia gera nėrėja čia rimtesnis mano darbelis ir va niekaip nesigauna netgi pati pradžia Kai nuneriu pynutę ją sujungiu ir kai apneriu dar vieną eilę visada ppynutė būna susikryžiavusi jau ardžiau gal 10 kartų ir vėl dariau ir vis tiek tas pats ką netaip sujungiu padėkit
QUOTE(vikcius @ 2007 02 12, 16:53)
Mamos pradėjau nerti savo mažylei suknelę ir nesu jau tokia gera nėrėja čia rimtesnis mano darbelis ir va niekaip nesigauna netgi pati pradžia Kai nuneriu pynutę ją sujungiu ir kai apneriu dar vieną eilę visada ppynutė būna susikryžiavusi jau ardžiau gal 10 kartų ir vėl dariau ir vis tiek tas pats ką netaip sujungiu padėkit
jungiant pynutę reikia atidžiai žiūrėti, kad ji nepersisuktų, nesusisuktų, o toliau jau turėtų viskas gerai eitis.
Sėkmės tęsiant pradedamą darbelį
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 02 12, 16:59)
jungiant pynutę reikia atidžiai žiūrėti, kad ji nepersisuktų, nesusisuktų, o toliau jau turėtų viskas gerai eitis.
Ačiū už patarimą einu vėl ardyt ir daryt iš naujo mano gal akys žvairos,ka kiek betaikyčiau visvien taip pat gaunasi
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 02 12, 15:38)
Pabandyk viščiuką nukopijuoti iš knygutės ant milimetrinio popieriaus. Aš taip ne vieną schema esu pasidariusi
Idėja tik dabar reiks iš kažkur knygutę su tinkamu viščiuku ir milimetrinį popierių gaut.... Bet labai ačiū už patarimą
QUOTE(anastazas @ 2007 02 12, 15:24)
Sveikos,
Aš irgi norėčiau gauti vaikiško piešinuko schemą. Reikalingas geltonas viščiukas Gal kas turite?
Aš irgi norėčiau gauti vaikiško piešinuko schemą. Reikalingas geltonas viščiukas Gal kas turite?
QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 13, 10:24)
labai nuostabūs paveiksliukai ačiū būtinai pasinaudosiu, greičiausiai antruoju piešinuku.... o gal ir abiem
QUOTE(nuosirdi @ 2007 02 09, 15:28)
Sveikos mezgėjėlės
Aš taip gražiai nemoku megzti, taciau viena darbeli noriu parodyti, numezgiau lėlytei pleduka va tokį
Aš taip gražiai nemoku megzti, taciau viena darbeli noriu parodyti, numezgiau lėlytei pleduka va tokį
Nemoiku... nemoku, o kodėl tada taip gražiai numezgei Labai jau šaunu Aš vis žaviuosi visokiais išmegztais piešiniais
cudo, o tai kaip dabar galutinis variantas? Ir kas privertė perdaryt ornamentą? Man tai visi variantai gražūs, bet gal akis "krito" ant paskutinio
QUOTE([LTU]Afre @ 2007 02 04, 15:54)
Sveika,
Žinok, aš tai mezgiau kelnytes pirmą kartą, tai ir mezgiau panašiai kaip rankoves ir viskas
Žinok, aš tai mezgiau kelnytes pirmą kartą, tai ir mezgiau panašiai kaip rankoves ir viskas
Aciu pabandysiu, bet pirma karta labai nedrasu
Papildyta:
QUOTE(nuosirdi @ 2007 02 09, 12:28)
Sveikos mezgėjėlės
...
...
Koks grozis ir liutas tai tikrai labai gal schemute liuto galetum idet?
visiems labas vakaras, gal kas galetu atsiusti megztu gelyciu pavyzdziu, nes numezgiau dukrytei kostiumeli ir noriu liemenes apacia padekoruoti gelytemis ir nieko tinkamo nerandu. Tiesa mano siulai tai pusvilne ir storoka , keleta pavyzdziuku neriau bet gaunasi labai storos ir neisvaizdzios tos gelytes.
QUOTE(nuosirdi @ 2007 02 09, 15:28)
Sveikos mezgėjėlės
Na jau tas lietuviu kuklumas O juk toks grozis - vaikiska, bet ne saldu Ir modeliukas
QUOTE(makausike @ 2007 02 13, 21:59)
visiems labas vakaras, gal kas galetu atsiusti megztu gelyciu pavyzdziu, nes numezgiau dukrytei kostiumeli ir noriu liemenes apacia padekoruoti gelytemis ir nieko tinkamo nerandu. Tiesa mano siulai tai pusvilne ir storoka , keleta pavyzdziuku neriau bet gaunasi labai storos ir neisvaizdzios tos gelytes.
Puošti tai tikriausiai nertom?
Pvz., tokiom:
arba tokiom:
arba tokiom:
ir t.t...