Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

Mamos pradėjau nerti savo mažylei suknelę ir nesu jau tokia gera nėrėja čia rimtesnis mano darbelis blush2.gif ir va niekaip nesigauna netgi pati pradžia verysad.gif Kai nuneriu pynutę ją sujungiu ir kai apneriu dar vieną eilę visada ppynutė būna susikryžiavusi doh.gif jau ardžiau gal 10 kartų ir vėl dariau ir vis tiek tas pats verysad.gif ką netaip sujungiu padėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2007 02 12, 16:53)
Mamos pradėjau nerti savo mažylei suknelę ir nesu jau tokia  gera nėrėja čia rimtesnis mano darbelis blush2.gif ir va niekaip nesigauna netgi pati pradžia verysad.gif Kai nuneriu pynutę ją sujungiu ir kai apneriu dar vieną eilę visada ppynutė būna susikryžiavusi doh.gif jau ardžiau gal 10 kartų  ir vėl dariau ir vis tiek tas pats verysad.gif ką netaip sujungiu padėkit 4u.gif

jungiant pynutę reikia atidžiai žiūrėti, kad ji nepersisuktų, nesusisuktų, o toliau jau turėtų viskas gerai eitis.
Sėkmės tęsiant pradedamą darbelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 02 12, 16:59)
jungiant pynutę reikia atidžiai žiūrėti, kad ji nepersisuktų, nesusisuktų, o toliau jau turėtų viskas gerai eitis.
Sėkmės tęsiant pradedamą darbelį mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą einu vėl ardyt ir daryt iš naujo doh.gif mano gal akys žvairos,ka kiek betaikyčiau visvien taip pat gaunasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 02 12, 15:38)
Pabandyk viščiuką nukopijuoti iš knygutės ant milimetrinio popieriaus. Aš taip ne vieną schema esu pasidariusi  ax.gif

Idėja thumbup.gif tik dabar reiks iš kažkur knygutę su tinkamu viščiuku ir milimetrinį popierių gaut.... g.gif Bet labai ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2007 02 12, 15:24)
Sveikos,

Aš irgi norėčiau gauti vaikiško piešinuko schemą. Reikalingas geltonas viščiukas  ax.gif  Gal kas turite? mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Numezgijou taip--user posted image--no teko perdarit arnamenta--http://photofile.ru/photo/cudo/2298939/large/42168043.jpg
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 13, 10:24)

labai nuostabūs paveiksliukai thumbup.gif ačiū 4u.gif būtinai pasinaudosiu, greičiausiai antruoju piešinuku.... o gal ir abiem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 02 09, 15:28)
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif
Aš taip gražiai nemoku megzti, taciau viena darbeli noriu parodyti, numezgiau lėlytei pleduka va tokį wub.gif

Nemoiku... nemoku, o kodėl tada taip gražiai numezgei g.gif Labai jau šaunu wub.gif Aš vis žaviuosi visokiais išmegztais piešiniais thumbup.gif

cudo, o tai kaip dabar galutinis variantas? Ir kas privertė perdaryt ornamentą? Man tai visi variantai gražūs, bet gal akis "krito" ant paskutinio wub.gif
Atsakyti
QUOTE([LTU]Afre @ 2007 02 04, 15:54)
Sveika,
Žinok, aš tai mezgiau kelnytes pirmą kartą, tai ir mezgiau panašiai kaip rankoves ir viskas mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif pabandysiu, bet pirma karta labai nedrasu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(nuosirdi @ 2007 02 09, 12:28)
Aš taip gražiai nemoku megzti, taciau viena darbeli noriu parodyti, numezgiau lėlytei pleduka va tokį wub.gif
user posted image
...
user posted image

bigsmile.gif Koks grozis thumbup.gif thumbup.gif ir liutas tai tikrai labai thumbup.gif gal schemute liuto galetum idet? 4u.gif
Atsakyti
visiems labas vakaras, gal kas galetu atsiusti megztu gelyciu pavyzdziu, nes numezgiau dukrytei kostiumeli ir noriu liemenes apacia padekoruoti gelytemis ir nieko tinkamo nerandu. Tiesa mano siulai tai pusvilne ir storoka , keleta pavyzdziuku neriau bet gaunasi labai storos ir neisvaizdzios tos gelytes.
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 02 09, 15:28)

Na jau tas lietuviu kuklumas doh.gif O juk toks grozis - vaikiska, bet ne saldu thumbup.gif Ir modeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 02 13, 21:59)
visiems labas vakaras, gal kas galetu atsiusti megztu gelyciu pavyzdziu, nes numezgiau dukrytei kostiumeli ir noriu  liemenes apacia padekoruoti gelytemis ir nieko tinkamo nerandu. Tiesa mano siulai tai pusvilne ir storoka , keleta pavyzdziuku neriau bet gaunasi labai storos ir neisvaizdzios tos gelytes.

Puošti tai tikriausiai nertom?
Pvz., tokiom:
user posted image
arba tokiom:
user posted image
arba tokiom:
user posted image
ir t.t...
Atsakyti