Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

QUOTE(nuosirdi @ 2007 02 09, 19:20)
aciu, nesitikejau tokio įvertinimo, tai didžiausias paskatinimas vėl griebti į rankas virbalus, o prasta mezgeja esu todėl, kad nemoku sunkesnių raštų blush2.gif , o kruopštumo tai man netrūksta...
Šį dekutį mezgiau ilgokai, bet ir neskubedama, tik turėdama laisvo laiko, sunkiausia tai liūtuka kol ismezgiau, painiojosi daugybe siulu kamuoliuku ir t.t., ir mezginys toks nemenkas gavosi (daugiau kaip 200 akiu ant virbalu), tiesa pasakius mano vyras vis sakydavo, kad nepabaigsiu as jo, bet as pabaigiau cool.gif

ot saunuole! as tycia, del vyro pasakymu tokiu pasistengciau pabaigt! ir net 200akiu? bigsmile.gif
bet uz rezultata 10! duok greit pazymiu knygele... tongue.gif
beje, jauciu butu sunku kam nors si darbeli perduot ar padovanot!
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 02 09, 17:27)

na, nelabai supratau, bet reiks atidžiau su adata panagrinėt g.gif pirmiau ant adatos apsivynioju siūliukum, o opaskuj ištrauki ją? aš galvojau atvirkščiai... kad padarai kilputę, o tada apsiūni kažkaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildama: 09 vasario 2007 - 20:15
QUOTE(boruzzze @ 2007 02 09, 20:44)
ot saunuole! as tycia, del vyro pasakymu tokiu pasistengciau pabaigt! ir net 200akiu? bigsmile.gif
bet uz rezultata 10! duok greit pazymiu knygele... tongue.gif
beje, jauciu butu sunku kam nors si darbeli perduot ar padovanot!

vyras mano visai nepiktybiskai, tiesiog ziuredavo jis i ta mano didziuli mezgini ir sakydavo "jauciu, mamuk, tu nebaigsi jo", o as taip norejau ji savo lelytei numegzti (prisipazinsiu jau buvo atsibode ji megzti, atrode be pabaigos) ir numezgiau, nors ji ir gime visu men anksciau, bet i Kauno klinikas jau veziausi savo pleduka...ir gydytoja ne viena liko juo suzaveta.. wub.gif

Nu tikrai gaila savo ideto darbo, laikysiu turbut anukams biggrin.gif
Atsakyti
Koks grožis adijaliuko wub.gif wub.gif balionėlis už kantrybę ir kruopštumą 4u.gif

Aš tai nėriau adijaliuką, bet ir tai nežinau kiek laiko lotuliukas.gif Bet nunėriau, nors ir ne kaip gimė mergytė, gerokai vėliau lotuliukas.gif

QUOTE(vikcius @ 2007 02 11, 09:51)
swoon.gif  koks grožis wub.gif ir dar sako prasta prasta mezgeja blink.gif aš  va tai prasta moku ti gerą ir blogą akį išmegsti doh.gif  blush2.gif

Tai jau čia labai daug mirksiukas.gif Mezgimo pagrindas ir yra geros blogos akys bigsmile.gif O ir aš pati tikriausiai tik tiek ir temoku lotuliukas.gif Mezgu vienu metu du megztukus, nes nemokėjau nuleist rankovių kaklo ir t.t. Tai pamezgu tol kol moku, po to parodo ir toliau mezgu doh.gif Pasiekimas mano - rankovės numegztos thumbup.gif Dabar liko kaklą išmokt numegzt ir kelnes thumbup.gif
Su drugeliais kostiumėliui numezgiau priekinę ir nugarinę dalis, nu bet taip negražiai man tie drugeliai atrodo, tikriausiai ardysiu ir bandysiu iš naujo, nes ant rankovių drugeliai jau labai padoriai žiūrisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 02 09, 18:27)

Gal kas nors lietuviškai? Su anglų schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu taigi nuotraukose viskas parodyta: pasiimi stora ilga adata, ibedi i audini,paskui apvynioji siula aplink adata, istraukli siula per tuos vyniojimus, vel bedi adata i audini ir taip toliau darai tokius atskirus labupus is kuriu galima gauti kokias nori gelytes,rozytes, lapukus. Ar kas nors aiskiau smile.gif Va cia ant skrybeliuko rozytes as taip siuvinejau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikolina: 11 vasario 2007 - 14:16
[quote=vikcius,2007 02 11, 10:51]
swoon.gif koks grožis wub.gif ir dar sako prasta prasta mezgeja blink.gif aš va tai prasta moku ti gerą ir blogą akį išmegsti doh.gif blush2.gif
[/quote]
Aciu labai, na mano mezgimas irgi panasus is geru ir blogu akiu, todel puosiu juos piesinukais mirksiukas.gif

[quote=Vaidullka,2007 02 11, 11:44]
[color=blue][font=Courier]Koks grožis adijaliuko wub.gif wub.gif balionėlis už kantrybę ir kruopštumą 4u.gif
labai labai dekoju rolleyes.gif

[quote=boruzzze,2007 02 11, 14:36]
saunuole! suspejai dar net anxciau darbeli pabaigti! thumbup.gif
[/quote]

nu nuo siu pagyru, dabar nebeislendu is rankdarbiu skyrelio, tuoj imsiuos vel kokio mezginio, uzsikreciau prisiziurejusi visokiu grozybiu drinks_cheers.gif
dar va tokia liemene numezgus esu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 11 vasario 2007 - 14:34
Gal kas nors zinot, kur rasti ivairiu piesinuku schemuciu vaikiskiems rubeliams. Pvz.: zvereliu, geliu, figuru ir kt.
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2007 02 12, 12:06)
Gal kas nors zinot, kur rasti ivairiu piesinuku schemuciu vaikiskiems rubeliams. Pvz.: zvereliu, geliu, figuru ir kt.

Šuniukas

O čia yra šuniukas ir kačiukas.
Na ir čia keli turėtų būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2007 02 12, 13:06)

Buvo neseniai linkas įdėtas. Čia siuvinėjimo kryželiu schemos, galima ir mezgimui pritaikyti.
Atsakyti
Sveikos,

Aš irgi norėčiau gauti vaikiško piešinuko schemą. Reikalingas geltonas viščiukas ax.gif Gal kas turite? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2007 02 12, 14:24)
Sveikos,

Aš irgi norėčiau gauti vaikiško piešinuko schemą. Reikalingas geltonas viščiukas  ax.gif  Gal kas turite? mirksiukas.gif

Pabandyk viščiuką nukopijuoti iš knygutės ant milimetrinio popieriaus. Aš taip ne vieną schema esu pasidariusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuxa: 12 vasario 2007 - 14:42