Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

Sveikos 4u.gif Dėja pas jus labai retai kada apsilankau unsure.gif , nes bijau užsikrėsti mezgimo manija biggrin.gif Dabar daug siuvinėju ir nežinau kas būtų, jei dar ir megzčiau. Ieškodama siuvinėjimui schemų radau vieną puslapiuką 4u.gif . Gal kam patiks ax.gif
http://photo.163.com...bk/73212550/#p1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erniuke: 23 balandžio 2007 - 10:38
QUOTE(auksek @ 2007 04 23, 13:13)
wub.gif sveikos darbščiosios mergaitės  wub.gif  Labai noriu ir aš pradėti jau savo leliukui megzti  wub.gif  gal kas zinote kur rasti paprasto vokelio scemute   wub.gif

Niu,čia ne mezgamas,bet siuvamas: čia
O čia vokelių tema: čia
Papildyta:
QUOTE(Ginta28 @ 2007 04 23, 15:40)
Sveikos mamytes, esu dar zalia mamyte  ax.gif  tad labai noreciau numegzti savo leliukui batukus, bet niekur nerandu jokios chemos, gal galetumet pagelbet  ax.gif  aciu

Kojinyčių,batukų,tapkyčių tema: čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [LTU]Afre: 23 balandžio 2007 - 14:51
Ne patiems mažiausiems skirtas megztinukas, bet...
user posted image

kai rankovės tampa trumpos, galima jas pakeisti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kokio dydzio pleduka vaikiukui butu geriausia megzti?Kokiu siulu reiketu?Ar reikia siuti kazkoki pagrinda ir kokios medziagos?dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2007 04 25, 08:04)
Kokio dydzio pleduka vaikiukui butu geriausia megzti?Kokiu siulu reiketu?Ar reikia siuti kazkoki pagrinda ir kokios medziagos?dekui mirksiukas.gif

mane sitas irgi labai domina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 04 24, 23:35)
Ne patiems mažiausiems skirtas megztinukas, bet...
user posted image

kai rankovės tampa trumpos, galima jas pakeisti smile.gif

user posted image

grazhus megztukas ir mintis gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2007 04 25, 08:04)

As mezgiau iš 100% merino vilnos. Mano pledukas buvo maždaug 1,5x1,5m. Mezgiau kiauraraščiu ir jokio pamušalo nedariau. Tiesiog, jei reikėdavo, pleduką sulenkdavau per pusę ir jis gaudavosi dvigubai šiltesnis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2007 04 25, 07:04)

Tikrai nesu profas šitoj srity, bet šiandien pradėjau megzti dekutį savo leliukui. Orientuojuosi į išmatavimus maždaug 100 * 130 cm - tokio dydžio būna vaikiškos kaldrytės. Darysiu be jokių pamušaliukų. Atskirai turim vilnonį šiltą dekutį. O netyčia radau Humanoj (dėvėtuose) naujų pigesnių siūlų (400g - tikiuosi užteks. o jei ne- kitos spalvos naujų nupirksiu), sudėtis-akrilas. Bus matyt, kaip skalbsis. Bet tikiuosi neišsitampys ir nenusiburbuliuos.
Papildyta:
P. S. dėkui visom už įvertinimus megztinukui aciuks.gif smile.gif
Atsakyti
Mes turim dekiuką 1x1 m. Dydis kaip tik thumbup.gif Megztas iš vaikiškos vilnos, be jokio pamušaliuko. O šaltesniam orui naudojom medžiaginį vilnonį dekiuką 4u.gif

O šiaip, kokio dydžio numegzti, toks ir bus tavo vaikiukui pats pačiausias wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 25 balandžio 2007 - 07:58
dar karta aciuks.gif
Visą kostiumėlį esu numezgus, tik sijonukas- tai madingėja, nes augant trumpėja smile.gif O va megztinį koreguot reikėjo, nes labai mėgsta nešiot, o rankovės jau 3/4 buvo pasidarę hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Įdedu nuorodėlę gal kam patiks 4u.gif
http://photo.163.com...bk/65091242/#p1
ir dar blush2.gif
http://photo.163.com...bk/65059610/#p1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erniuke: 26 balandžio 2007 - 10:16
Jau idejau sita foto i kepuriu skyriuka,bet gal kam patiks komplektuko ideja ax.gif
user posted image
Atsakyti