Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

visai nieko:
user posted image
Papildyta:
Dar viena, tik sorry, kad didelė foto, bet man labai patiko raštas , labai įdomiai suvingiuotas.
user posted image
Papildyta:
grooooožis:
user posted image
Papildyta:
aprašymas:
user posted image
Papildyta:
tik idėjos:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip manote, kaip reikia sutraukti tokios suknelės sijonuko viršų ir jį primegzti prie viršutinės dalies?
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 03 13, 10:07)
Kaip manote, kaip reikia sutraukti tokios suknelės sijonuko viršų ir jį primegzti prie viršutinės dalies?

Man atrodo, kad šita suknytė nerta nuo kaklo į apačią. Tai tiesiog reikia iš vienos akies išmegzti kelias akis sijono rašto. O jei vis tik neri nuo apačios - kelias akis sumezginėti į vieną... Nežinau, ar aiškiai čia parašiau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 03 13, 07:14)
Man atrodo, kad šita suknytė nerta nuo kaklo į apačią. Tai tiesiog reikia iš vienos akies išmegzti kelias akis sijono rašto. O jei vis tik neri nuo apačios - kelias akis sumezginėti į vieną... Nežinau, ar aiškiai čia parašiau... unsure.gif

Kad pagal raštą atrodo nuo viršaus nerta. Ir papildomos akys nertos tarp divejų rašto "posmų". Ar tik man taip atrodo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 13 kovo 2007 - 09:21
Aš buvau pradėjus tokio tipo nerti, bet išardžiau blush2.gif
tai neriasi tikria nuo viršaus ir tada platinas mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprasta, bet man gražu:
user posted image
Kaip princesė:
user posted image
Atsakyti
[quote=astisius,2007 03 13, 09:28]
visai nieko:

Man tai baisiai grazus tas megztinukas melynas su tokia grazia geskute. Reikes pabandyti "nuvaryti"
Atsakyti
dar...user posted image
Papildyta:
labai jau įdomus iš gabalų čia kaip suprantu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 03 13, 23:25)
labai jau įdomus iš gabalų čia kaip suprantu
user posted image

čia ne iš gabalų, tiesiog megzta iš centro keturiais virbalais...
Atsakyti
Misty,labai gražus sarafanas-liemenė.Kaip tik galvojau,ką nors megzti savo panelei ir užtikau tavo modeliuką.Kuo labiau nagrinėju raštą,tuo labiau abejoju ar pavyks.Sakyk,o lapelių schemą ir perdarinėjai,nes kažkaip tavo sarafane lapai atrodo mažesni?
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2007 03 14, 21:22)
Misty,labai gražus sarafanas-liemenė.Kaip tik galvojau,ką nors megzti savo panelei ir užtikau tavo modeliuką.Kuo labiau nagrinėju raštą,tuo labiau abejoju ar pavyks.Sakyk,o lapelių schemą ir perdarinėjai,nes kažkaip tavo sarafane lapai atrodo mažesni?

Lapelius mezgiau tiksliai pagal schemą...
Atsakyti
Didžiausias dabar man sunkumas tie pumpurėliai,jei išmoksiu juos, sarafaną mano princesė turės.Gal kas paprastai galėtų paaiškinti kaip juos išmegzti?Apsikroviau mezgimo knygom,bet iš jų nelabai išeina suprasti.
Atsakyti