Agnyte, suknytę mezgei nuo apačios? o kaip krūtinę siaurinai? gal mezgei atskirai, o paskuj primezgei? nu niekaip neįkertu suknelių
QUOTE(mildama @ 2007 03 11, 00:17)
Agnyte, suknytę mezgei nuo apačios? o kaip krūtinę siaurinai? gal mezgei atskirai, o paskuj primezgei? nu niekaip neįkertu suknelių
aha, mezgiau nuo apacios, pradejau labai placiai - 52 cm, taip vienodai mezgiau iki pat pazastu, tada tiesiog sumezginejau akis (siaurinau iki 32akiu is 100), tad 3 akis sumezgiau kartu, o viena aki normaliai ismezgu, tada vel 3kartu, tada viena normaliai ismezgu ir t.t. na ir ta virsu tada mezgiau vien tik geromis akimis (ir geroje, ir blogoje puseje). tikiuos supratai, jei ka-klausk
Sveikutės. Ieškau savo panelei kažko krikštynoms vasarai. Radau čia labai gražių darbelių. Mamos tikros šaunuolės, auksarankės
Aš taip pat kartais papuošiu dukrytę pačios megztais darbeliais..
[quote=krita,2007 03 12, 10:51]
Idėja nebloga, bet aš nebūčiau tiek tų uogų daug pridėjusi.Kažkaip "sunkiai" atrodo.Bet gal "gyvai" atrodo visai nieko.Idėją, manau, kad vogsiu
Idėja nebloga, bet aš nebūčiau tiek tų uogų daug pridėjusi.Kažkaip "sunkiai" atrodo.Bet gal "gyvai" atrodo visai nieko.Idėją, manau, kad vogsiu
jo gražus čia kaip bolero. o uogas galima mažesnes padaryt
Ačiū mamos už pagyras Mano modelis pats paprasčiausias iš čia matytų.
Radau labai simpatiska ir paprasta kompektuka Tik gal labiau rudeniui tiktu? Megztinukas, salis ir kepuryte
Mielos mezgėjėlės, gal pasiūlytumėte 2-3 metų mergaitėms vasarinių suknelių variantų - trumpomis rankovėmis. Gali būti ir megztos ir nertos. Ačiū.
Nu va, gime mano naujausia mergina per iseigines, tai vel galiu prdeti girtis ir dalyvauti forume
Bet kazkaip megzti dabar dar neturiu noro... Mano nuotrauku albume idetos kelios naujos nuotraukos su megztinukais, paziurekite...
rankdarbeliai
Bet kazkaip megzti dabar dar neturiu noro... Mano nuotrauku albume idetos kelios naujos nuotraukos su megztinukais, paziurekite...
rankdarbeliai
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 12, 17:48)
Nu va, gime mano naujausia mergina per iseigines, tai vel galiu prdeti girtis ir dalyvauti forume
rankdarbeliai
rankdarbeliai
kokie grazus darbeliai
QUOTE(Egloshke @ 2007 03 11, 19:45)
Tobulumas paprastume