Vilniuj, Basanavičiaus g. siūlų parduotuvėj mačiau žurnalų vaikams. Modeliai įdomūs, bet kaina tai 19 Lt už žurnalą
na i prigyret, net susinepatoginau Ta megztuka dejau ne del pasigyrimo, tiesiog kaip ideja kam nors, kad ismegzti galima beveik viska...
na va, demonstruoju liemene-sarafana Sita gavosi ilgesne, tai kol kas galima ir kaip sarafana deti, nors man paciai tai graziau ant kelniu kaip liemene
Manekene tik uz saldaini sutiko papozuoti ir vis tiek nebuvo labai patenkinta
Cia vaizdas is arciau
o cia nugara...
Atsibodo laaabai tuos spurgelius megzti... O dar siulus tokius plonus pasiemiau ir stengiausi gana tankiai megzti... Vienu zodziu, jei kas lieptu numegzti dar viena - turbut pasiusciau labai toli...
Vaidullka, jei nori, pirmaja "dubli" galim padovanoti Gerdai
Manekene tik uz saldaini sutiko papozuoti ir vis tiek nebuvo labai patenkinta
Cia vaizdas is arciau
o cia nugara...
Atsibodo laaabai tuos spurgelius megzti... O dar siulus tokius plonus pasiemiau ir stengiausi gana tankiai megzti... Vienu zodziu, jei kas lieptu numegzti dar viena - turbut pasiusciau labai toli...
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 09, 15:34)
Vilniuj, Basanavičiaus g. siūlų parduotuvėj mačiau žurnalų vaikams. Modeliai įdomūs, bet kaina tai 19 Lt už žurnalą
Aha, turiu tokį žurnalą, gal net ir tas pats, nes kaina ta pati Jis visai nieko, bet kad ten viskas vien virbalais
Pridedu kelis mezginius savo ateinančiam mažiui Megztukas dar ne visai baigtas, nes siūlų pritrūkau kelių metrų Dabar teks pirkti visą matkutį ir matyt kepurytę nerti
QUOTE(Misty @ 2007 03 09, 15:40)
Misty, labai gražu
O tu gal gali man padovanoti schemutes to sarafaniuko Aš bandyčiau pati megzt Nepatogu man taip dovanas priimt
Noriu ir aš išmokt visokių grožių daryt. O šitas man toks
Pirma, labai patiko sarafanas,tačiau modeliukas dar žavingesnis.
Misty, ir aš jungiuosi su prašymu dėl schemutės.
Skaičiau, žiūrėjau labai patiko sarafaniukas.Kol kas pagal pavyzdį rašto nemoku atkurti
Misty, ir aš jungiuosi su prašymu dėl schemutės.
Skaičiau, žiūrėjau labai patiko sarafaniukas.Kol kas pagal pavyzdį rašto nemoku atkurti
[quote=Pumpurėlis,2007 03 09, 17:40]
Aha, turiu tokį žurnalą, gal net ir tas pats, nes kaina ta pati Jis visai nieko, bet kad ten viskas vien virbalais
Pridedu kelis mezginius savo ateinančiam mažiui Megztukas dar ne visai baigtas, nes siūlų pritrūkau kelių metrų Dabar teks pirkti visą matkutį ir matyt kepurytę nerti
Labai tvarkingai nunertas kostiumukas, tikrai, kaip zurnale (cia labai didelis komplimentas). Ypac man patiko apykakle, panasu i airiska mezgima
As irgi dabar , tai tik ir galvoju, ka cia dar savo maziuliui numegzti, nors jau nuo galvos iki koju apnarpliotas ir tai. Drauge juokiasi, kad vargsas mazylis, teks jam viska nesioti, kai tuo tarpu didesnieji jau ir savo nuomone pareiskia
Labai tvarkingai nunertas kostiumukas, tikrai, kaip zurnale (cia labai didelis komplimentas). Ypac man patiko apykakle, panasu i airiska mezgima
As irgi dabar , tai tik ir galvoju, ka cia dar savo maziuliui numegzti, nors jau nuo galvos iki koju apnarpliotas ir tai. Drauge juokiasi, kad vargsas mazylis, teks jam viska nesioti, kai tuo tarpu didesnieji jau ir savo nuomone pareiskia
QUOTE(Misty @ 2007 03 08, 17:41)
Dar noriu parodyti seniai seniai megzta megztuka vyresnelei dukrai... Tuo metu labai megom skaityti knygute "Panama labai grazi"... Tai ismezgiau viena knygutes paveiksliuka...
Bet o ka reiskia, paemiau ir ismezgiau viena knygeles paveiksliuka? Taip ziurejai sau, ir mezgei? Geeeeras... Mes tai cia visokias schemas gaudom, o tu taip paimi ir ismezgi. Nuostabu.
aciu, mergytes, uz pavyzdinius kriksto rubelius, dabar belieka tik kazka sulipdyti
na o cia pasirodysim suknute, kuria vakar pabaigiau savo dukrytei
Papildyta:
beje, MISTY, tavo megztukas nerealus! ideja tai super! o dukryte turbut turejo buti nepaprastai laiminga, turedama megztuka su jos mylimos pasakos paveiksleliu! liux!
na o cia pasirodysim suknute, kuria vakar pabaigiau savo dukrytei
Papildyta:
beje, MISTY, tavo megztukas nerealus! ideja tai super! o dukryte turbut turejo buti nepaprastai laiminga, turedama megztuka su jos mylimos pasakos paveiksleliu! liux!
Misty,na tu ir greituole,sitaip greitai jau ir kita sorafana numezgei
Labai grazus grazus megztukas
Pumpurėlis,tavo taip pat grazus darbeliai
Agnyte ir tavo manekene nuostabiai atrodo su ta suknele
Na mamytes,jus tikros saunuoles
Labai grazus grazus megztukas
Pumpurėlis,tavo taip pat grazus darbeliai
Agnyte ir tavo manekene nuostabiai atrodo su ta suknele
Na mamytes,jus tikros saunuoles
QUOTE(Misty @ 2007 03 09, 15:40)
Labai gražus darbelis
Aciu visoms uz gera zodi
bandysiu ideti elementu schemas, tiesiog visa mezgini teks susikomponuoti pacioms - as pati ant languoto popieriaus pasidariau iskarpa su tiksliu akiu skiaciumi ir tada deliojau elementus....
Lapeliu rastas jau buvo idetas, kartoju...
sakeliu schema
Virsaus schema
klauskit, jei kas bus neaisku
Papildyta:
Pumpureli, labai grazus megztukas ir batukai Labai dailiai nunerei , visada i tai atkreipiu demesi
bandysiu ideti elementu schemas, tiesiog visa mezgini teks susikomponuoti pacioms - as pati ant languoto popieriaus pasidariau iskarpa su tiksliu akiu skiaciumi ir tada deliojau elementus....
Lapeliu rastas jau buvo idetas, kartoju...
sakeliu schema
Virsaus schema
klauskit, jei kas bus neaisku
Papildyta:
Pumpureli, labai grazus megztukas ir batukai Labai dailiai nunerei , visada i tai atkreipiu demesi