Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

Vilniuj, Basanavičiaus g. siūlų parduotuvėj mačiau žurnalų vaikams. Modeliai įdomūs, bet kaina tai doh.gif 19 Lt už žurnalą blink.gif
Atsakyti
na i prigyret, net susinepatoginau blush2.gif Ta megztuka dejau ne del pasigyrimo, tiesiog kaip ideja kam nors, kad ismegzti galima beveik viska...
Atsakyti
na va, demonstruoju liemene-sarafana ax.gif Sita gavosi ilgesne, tai kol kas galima ir kaip sarafana deti, nors man paciai tai graziau ant kelniu kaip liemene rolleyes.gif

Manekene tik uz saldaini sutiko papozuoti ir vis tiek nebuvo labai patenkinta lotuliukas.gif

user posted image

Cia vaizdas is arciau

user posted image

o cia nugara...

user posted image

Atsibodo laaabai tuos spurgelius megzti... doh.gif O dar siulus tokius plonus pasiemiau ir stengiausi gana tankiai megzti... Vienu zodziu, jei kas lieptu numegzti dar viena - turbut pasiusciau labai toli... mirksiukas.gif

Vaidullka, jei nori, pirmaja "dubli" galim padovanoti Gerdai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 09, 15:34)
Vilniuj, Basanavičiaus g. siūlų parduotuvėj mačiau žurnalų vaikams. Modeliai įdomūs, bet kaina tai  doh.gif  19 Lt už žurnalą  blink.gif

Aha, turiu tokį žurnalą, gal net ir tas pats, nes kaina ta pati biggrin.gif Jis visai nieko, bet kad ten viskas vien virbalais smile.gif
Pridedu kelis mezginius savo ateinančiam mažiui wub.gif Megztukas dar ne visai baigtas, nes siūlų pritrūkau kelių metrų doh.gif Dabar teks pirkti visą matkutį ir matyt kepurytę nerti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 03 09, 15:40)

Atsibodo laaabai tuos spurgelius megzti...  doh.gif O dar siulus tokius plonus pasiemiau ir stengiausi gana tankiai megzti... Vienu zodziu, jei kas lieptu numegzti dar viena - turbut pasiusciau labai toli... mirksiukas.gif

Vaidullka, jei nori, pirmaja "dubli" galim padovanoti Gerdai  mirksiukas.gif

Misty, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif

O tu gal gali man padovanoti schemutes to sarafaniuko blush2.gif Aš bandyčiau pati megzt blush2.gif Nepatogu man taip dovanas priimt blush2.gif blush2.gif
Noriu ir aš išmokt visokių grožių daryt. O šitas man toks wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pirma, labai patiko sarafanas,tačiau modeliukas dar žavingesnis. 4u.gif

Misty, ir aš jungiuosi su prašymu dėl schemutės. ax.gif

Skaičiau, žiūrėjau labai patiko sarafaniukas.Kol kas pagal pavyzdį rašto nemoku atkurti verysad.gif
Atsakyti
[quote=Pumpurėlis,2007 03 09, 17:40]
Aha, turiu tokį žurnalą, gal net ir tas pats, nes kaina ta pati biggrin.gif Jis visai nieko, bet kad ten viskas vien virbalais smile.gif
Pridedu kelis mezginius savo ateinančiam mažiui wub.gif Megztukas dar ne visai baigtas, nes siūlų pritrūkau kelių metrų doh.gif Dabar teks pirkti visą matkutį ir matyt kepurytę nerti smile.gif

Labai tvarkingai nunertas kostiumukas, tikrai, kaip zurnale (cia labai didelis komplimentas). Ypac man patiko apykakle, panasu i airiska mezgima biggrin.gif
As irgi dabar nestuke.gif , tai tik ir galvoju, ka cia dar savo maziuliui numegzti, nors jau nuo galvos iki koju apnarpliotas ir tai. Drauge juokiasi, kad vargsas mazylis, teks jam viska nesioti, kai tuo tarpu didesnieji jau ir savo nuomone pareiskia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 03 08, 17:41)
Dar noriu parodyti seniai seniai megzta megztuka vyresnelei dukrai... Tuo metu labai megom skaityti knygute "Panama labai grazi"... Tai ismezgiau viena knygutes paveiksliuka...

Bet o ka reiskia, paemiau ir ismezgiau viena knygeles paveiksliuka? Taip ziurejai sau, ir mezgei? Geeeeras... Mes tai cia visokias schemas gaudom, o tu taip paimi ir ismezgi. Nuostabu.
Atsakyti
aciu, mergytes, uz pavyzdinius kriksto rubelius, dabar belieka tik kazka sulipdyti wub.gif bigsmile.gif
na o cia pasirodysim suknute, kuria vakar pabaigiau savo dukrytei
user posted image
Papildyta:
beje, MISTY, tavo megztukas nerealus! thumbup.gif bigsmile.gif ideja tai super! o dukryte turbut turejo buti nepaprastai laiminga, turedama megztuka su jos mylimos pasakos paveiksleliu! liux!
Atsakyti
Misty,na tu ir greituole,sitaip greitai jau ir kita sorafana numezgei thumbup.gif bigsmile.gif
Labai grazus grazus megztukas thumbup.gif

Pumpurėlis,tavo taip pat grazus darbeliai thumbup.gif

Agnyte ir tavo manekene nuostabiai atrodo su ta suknele wub.gif

Na mamytes,jus tikros saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 03 09, 15:40)
user posted image

Labai gražus darbelis thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz gera zodi ax.gif

bandysiu ideti elementu schemas, tiesiog visa mezgini teks susikomponuoti pacioms - as pati ant languoto popieriaus pasidariau iskarpa su tiksliu akiu skiaciumi ir tada deliojau elementus....

Lapeliu rastas jau buvo idetas, kartoju...
user posted image

sakeliu schema

user posted image

Virsaus schema

user posted image

klauskit, jei kas bus neaisku 4u.gif
Papildyta:
Pumpureli, labai grazus megztukas ir batukai wub.gif Labai dailiai nunerei wub.gif , visada i tai atkreipiu demesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misty: 10 kovo 2007 - 10:42