mambu, super aciu tau labai man pirma ir trecia suknyte-nerealios! gal gali man tada imesti didesnes schemutes, jei turi agnyte05@gmail.com
aciu tau!
ai ne, sorry, mazumele pasinagrinejusi atrodo viska supratau ir pamaciau. reikes tik zenklus pasinagrineti. dar karta aciu!
Ner uz ka
O cia tarp kitko suknutes ir kostiumeliai be aprasymu ir be schemu:
(siaip tai be apzrasymu ir be schemu daug ju yra).
O cia tarp kitko suknutes ir kostiumeliai be aprasymu ir be schemu:
(siaip tai be apzrasymu ir be schemu daug ju yra).
Merginos, gal kas nors turite kūdikių rūbelių išmatavimų / iškarpų? Man reikėtų maždaug 3 mėn. kūdikiui megztuko ir kelnyčių išmatavimų. Raštą jau susigalvojau, bet nesu tikra dėl centimetrų... Būčiau dėkinga
Ajajai, taigi aukščiau pasižiūrėjau ir radau... Kažkaip prieš tai praleidau
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 03 07, 18:11)
Merginos, gal kas nors turite kūdikių rūbelių išmatavimų / iškarpų? Man reikėtų maždaug 3 mėn. kūdikiui megztuko ir kelnyčių išmatavimų. Raštą jau susigalvojau, bet nesu tikra dėl centimetrų... Būčiau dėkinga
Jeigu jau turi nors kokius drabužiukus nusipirkus į kraitelį, gali pamatuoti pagal 68-74 dydį (čia maždaug, tik nenumažink, nes daugumai normalių išnešiotų kūdikių dar gimdymo namuose rengiamas 62 dydis, kurį jie per mėnesį tikrai išauga )
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 08, 08:40)
Jeigu jau turi nors kokius drabužiukus nusipirkus į kraitelį, gali pamatuoti pagal 68-74 dydį (čia maždaug, tik nenumažink, nes daugumai normalių išnešiotų kūdikių dar gimdymo namuose rengiamas 62 dydis, kurį jie per mėnesį tikrai išauga )
nesuprantu, kodėl dauguma taip sako.... maniškė nors gimė normalaus svorio ir ūgio ir toliau gerai auga, 62 dydį išaugo tik 3 mėn...
QUOTE(mildama @ 2007 03 08, 07:36)
nesuprantu, kodėl dauguma taip sako.... maniškė nors gimė normalaus svorio ir ūgio ir toliau gerai auga, 62 dydį išaugo tik 3 mėn...
Mano mažius gimė 54 cm, tai į 56 dydžio šliaužtus nuo gimimo nebetilpo, rengiau 62. O paskui iki pusės metų išauginėdavo maždaug po vieną dydį per mėnesį (tiesa, jis per pirmą mėn priaugo 1 kg svorio )
Bet jei taip sakai, tai gal reiktų orientuotis į 68 dydį. Bet tikrai ne mažesnį
Dėl tų dydžių, tai mane pardavėja paprotino, kad lenkiški drabužėliai yra mažesni, todėl reikia iškart pirkti didesnius, o pvz. lietuviški yra normalūs. O kiek pastebėjau iš savo patirties, tai skirtingų gamintojų to paties dydžio drabužėliai yra visiškai nevienodi.
Dar noriu parodyti seniai seniai megzta megztuka vyresnelei dukrai... Tuo metu labai megom skaityti knygute "Panama labai grazi"... Tai ismezgiau viena knygutes paveiksliuka...
jėga, auksarankė.
Misty, nieko sau MEZGĖJA tu iš didžiosios raidės.
QUOTE(Misty @ 2007 03 08, 17:41)
Dar noriu parodyti seniai seniai megzta megztuka vyresnelei dukrai... Tuo metu labai megom skaityti knygute "Panama labai grazi"... Tai ismezgiau viena knygutes paveiksliuka...
OHO
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 08, 09:40)
Kad dar nenusipirkau nei 68, nei juo labiau 74 dydžio Ankstoka Na bet kažkaip bandysiu pataikyti į "statistinius" 3 mėn. kūdikių išmatavimus Kai nunarpliosiu, parodysiu, kas gavosi
Misty, NEREALU
Po gimimo nebus labai daug laiko ir jėgų po parduotuves bėgiot Bent jau iš pradžių O prireikt gali bet kuriuo momentu. Jau sakiau, pas mane nors ir ne milžinukas, bet 68 jau mėnesio laiko vilkomės
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 03 08, 17:43)
Kad dar nenusipirkau nei 68, nei juo labiau 74 dydžio Ankstoka
Po gimimo nebus labai daug laiko ir jėgų po parduotuves bėgiot Bent jau iš pradžių O prireikt gali bet kuriuo momentu. Jau sakiau, pas mane nors ir ne milžinukas, bet 68 jau mėnesio laiko vilkomės