Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

mambu, super thumbup.gif aciu tau labai aciuks.gif man pirma ir trecia suknyte-nerealios! gal gali man tada imesti didesnes schemutes, jei turi agnyte05@gmail.com
aciu tau! wub.gif
ai ne, sorry, mazumele pasinagrinejusi atrodo viska supratau ir pamaciau. reikes tik zenklus pasinagrineti. dar karta aciu! aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnyte...: 07 kovo 2007 - 01:08
Ner uz ka 4u.gif

O cia tarp kitko suknutes ir kostiumeliai be aprasymu ir be schemu:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(siaip tai be apzrasymu ir be schemu daug ju yra).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 07 kovo 2007 - 01:25
Merginos, gal kas nors turite kūdikių rūbelių išmatavimų / iškarpų? Man reikėtų maždaug 3 mėn. kūdikiui megztuko ir kelnyčių išmatavimų. Raštą jau susigalvojau, bet nesu tikra dėl centimetrų... Būčiau dėkinga 4u.gif

Ajajai, taigi aukščiau pasižiūrėjau ir radau... Kažkaip prieš tai praleidau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 07 kovo 2007 - 20:14
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 03 07, 18:11)
Merginos, gal kas nors turite kūdikių rūbelių išmatavimų / iškarpų? Man reikėtų maždaug 3 mėn. kūdikiui megztuko ir kelnyčių išmatavimų. Raštą jau susigalvojau, bet nesu tikra dėl centimetrų... Būčiau dėkinga  4u.gif

Ajajai, taigi aukščiau pasižiūrėjau ir radau... Kažkaip prieš tai praleidau  ax.gif

Jeigu jau turi nors kokius drabužiukus nusipirkus į kraitelį, gali pamatuoti pagal 68-74 dydį (čia maždaug, tik nenumažink, nes daugumai normalių išnešiotų kūdikių dar gimdymo namuose rengiamas 62 dydis, kurį jie per mėnesį tikrai išauga rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 08 kovo 2007 - 08:43
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 08, 08:40)
Jeigu jau turi nors kokius drabužiukus nusipirkus į kraitelį, gali pamatuoti pagal 68-74 dydį (čia maždaug, tik nenumažink, nes daugumai normalių išnešiotų kūdikių dar gimdymo namuose rengiamas 62 dydis, kurį jie per mėnesį tikrai išauga  rolleyes.gif )

nesuprantu, kodėl dauguma taip sako.... maniškė nors gimė normalaus svorio ir ūgio ir toliau gerai auga, 62 dydį išaugo tik 3 mėn...
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2007 03 08, 07:36)
nesuprantu, kodėl dauguma taip sako.... maniškė nors gimė normalaus svorio ir ūgio ir toliau gerai auga, 62 dydį išaugo tik 3 mėn...

Mano mažius gimė 54 cm, tai į 56 dydžio šliaužtus nuo gimimo nebetilpo, rengiau 62. O paskui iki pusės metų išauginėdavo maždaug po vieną dydį per mėnesį g.gif (tiesa, jis per pirmą mėn priaugo 1 kg svorio lotuliukas.gif )

Bet jei taip sakai, tai gal reiktų orientuotis į 68 dydį. Bet tikrai ne mažesnį schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 08 kovo 2007 - 09:47
Dėl tų dydžių, tai mane pardavėja paprotino, kad lenkiški drabužėliai yra mažesni, todėl reikia iškart pirkti didesnius, o pvz. lietuviški yra normalūs. O kiek pastebėjau iš savo patirties, tai skirtingų gamintojų to paties dydžio drabužėliai yra visiškai nevienodi. smile.gif
Atsakyti
Dar noriu parodyti seniai seniai megzta megztuka vyresnelei dukrai... Tuo metu labai megom skaityti knygute "Panama labai grazi"... Tai ismezgiau viena knygutes paveiksliuka...

user posted image

user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif jėga, auksarankė. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Misty, nieko sau MEZGĖJA tu iš didžiosios raidės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 03 08, 17:41)
Dar noriu parodyti seniai seniai megzta megztuka vyresnelei dukrai... Tuo metu labai megom skaityti knygute "Panama labai grazi"... Tai ismezgiau viena knygutes paveiksliuka...

OHO clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 08, 09:40)
Jeigu jau turi nors kokius drabužiukus nusipirkus į kraitelį, gali pamatuoti pagal 68-74 dydį (čia maždaug, tik nenumažink, nes daugumai normalių išnešiotų kūdikių dar gimdymo namuose rengiamas 62 dydis, kurį jie per mėnesį tikrai išauga  rolleyes.gif )

Kad dar nenusipirkau nei 68, nei juo labiau 74 dydžio ax.gif Ankstoka smile.gif Na bet kažkaip bandysiu pataikyti į "statistinius" 3 mėn. kūdikių išmatavimus smile.gif Kai nunarpliosiu, parodysiu, kas gavosi smile.gif
Atsakyti
Misty, NEREALU hi.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 03 08, 17:43)
Kad dar nenusipirkau nei 68, nei juo labiau 74 dydžio  ax.gif Ankstoka smile.gif

Po gimimo nebus labai daug laiko ir jėgų po parduotuves bėgiot mirksiukas.gif Bent jau iš pradžių mirksiukas.gif O prireikt gali bet kuriuo momentu. Jau sakiau, pas mane nors ir ne milžinukas, bet 68 jau mėnesio laiko vilkomės tongue.gif

Atsakyti