o gal tu lapeliu rastuka galit imesti? nes man grazu,o is akies numegzti nesugebu.
QUOTE(Misty @ 2007 03 05, 11:07)
Pavyko manekenę įkalbėti nusifotografuoti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 05, 11:15)
Misty, neatiduočiau niekam tokio darbo Puikiausiai atrodo kaip liemenė ir spalva superinė O kad pūkuosis, tai juk ne pagalvė, į burną neprilįs (tik aš gal antrą variantą megzdama ir nugaroj gėles su lapais daryčiau )
tikrai graziai atrodo! nebent kai nunesiosit galesit kam padovanot, bet dabar pacios pastrainavokit!
QUOTE(Misty @ 2007 03 05, 13:07)
Ačiū už pagyras
Vaidullka, spalva tikrai ryški, gal anoje nuotraukoje ant raudono fono taip atrodė Pavyko manekenę įkalbėti nusifotografuoti
Vaidullka, spalva tikrai ryški, gal anoje nuotraukoje ant raudono fono taip atrodė Pavyko manekenę įkalbėti nusifotografuoti
Eik tu sau kokia faina liemenė gavosi:super Net negalvok niekam atiduoti. Ir spalva liuks, pažiūrėk kaip fainai išryškėja dukrytės žydros akytės
QUOTE(Misty @ 2007 03 05, 11:07)
Ačiū už pagyras
Misty Pasaka koks grožis Tikrai pasilik ir nešiokit kaip liemenę, o sarafaną irgi numegsi
ir spalvos tikrai ryškios, anoje nuotraukoje tai tokia pilka atrodo
tikrai labai norėsiu kad papasakotum kaip megzt, nes grožis tai neišpasakytas
QUOTE(Vaidullka @ 2007 03 05, 00:14)
Misty, koks gražus
Imčiau ir aš, nes Gerda tikrai mažesnė už Aušrytę
Bet spalvos tai norėtųsi ryškesnės Nors ir ta super
O jūs galit man dabar patart, tas kostiumėlis su drugeliais kur yra. Ar nugaroj megztinio irgi drugeliai yra, ar nėra Išardžiau aš savo "šedevrą" pradedu iš naujo megzt, bet nežinau kaip su nugara daryt
Imčiau ir aš, nes Gerda tikrai mažesnė už Aušrytę
Bet spalvos tai norėtųsi ryškesnės Nors ir ta super
O jūs galit man dabar patart, tas kostiumėlis su drugeliais kur yra. Ar nugaroj megztinio irgi drugeliai yra, ar nėra Išardžiau aš savo "šedevrą" pradedu iš naujo megzt, bet nežinau kaip su nugara daryt
Aš mezgiau ir nugaroj tuos drugelius Šiaip viskas gerai gavosi išskyrus rankoves, kurias pastoviai ne taip padarau.
QUOTE(Liūdesytė @ 2007 03 05, 21:54)
Aš mezgiau ir nugaroj tuos drugelius Šiaip viskas gerai gavosi išskyrus rankoves, kurias pastoviai ne taip padarau.
Gal gali pademonstruot kaip gavosi
labas mamytes as ieskau kriksto drabuzelius vaikui 1,5 metu gal kas turit shemu butu geriau nertos bet ir megstos tiks
Cia nuo 0-3men.bet jei patiktu galima padydint
Aprasymas ir scheme
Kostiumelis,(be aprasymo).
Dar vienas(taip pat be aprasymo)
Ir dar(be aprasymo)
Aprasymas ir scheme
Kostiumelis,(be aprasymo).
Dar vienas(taip pat be aprasymo)
Ir dar(be aprasymo)
Lialiukui:
Dar vienas kostiumelis:
(gaila,kad tik viena auksciau esamnciam 1mam kostiumeliui buvo aprasymas ir schema,o kitiem ne).
Dar vienas kostiumelis:
(gaila,kad tik viena auksciau esamnciam 1mam kostiumeliui buvo aprasymas ir schema,o kitiem ne).
QUOTE(mambu @ 2007 03 06, 02:07)
Gal gali pademonstruot kaip gavosi
kada prie progos paprašysiu, kad kas įkeltų, dabar nuotrauka fotike
Be to išskalbiau ir ištįso...
Tai gal kokių 3-4m. mergaitei gavosi.....
Gaila darbo ir meilės, spintoj guli
labukas, mergytes. as kaip cia pasakius, ieskau pacio paprasciausio varianto, kad ilgai netektu "knaisiotis" ir klausiu jusu, gal kas zinote, kur rasti graziu krykstynu rubeliu moduliuku. noriu nunert arba numegzt ka nors savo grazuolei, krikstynas planuojam birzeli. aciu is anksto
Krikstynom
Suknute 6men.kudikiui su aprasymu:
(galima ir padidint)
Cia ta pati kaip atrodo ne ant vaiko
Schema:
Suknute iki 6men.kudikiui:
Aprasymas ir schema
Dar viena suknele:
Aprasymas
Suknute 6men.kudikiui su aprasymu:
(galima ir padidint)
Cia ta pati kaip atrodo ne ant vaiko