Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

user posted image čia mano darbo kepurytė, prie jos bus ir šalikas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 04 kovo 2007 - 19:24
Gal kas turit kokiu graziu ideju mergytei metinukei, buciau labai dekinga, nusipirkau tokiu idomiu siulu, noriu megzt, tik noreciau kokios idejos, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 03 04, 10:33)
Pabaigiau "pirma dubli" - rezultatu esu nepatenkinta, ir dydis, ir siulai netinkami, ir rasta keliose vietose "suchalturinau" schmoll.gif  Jau pradejau "antra dubli", tikiuosi, kad antrasis iseis geriau  tongue.gif

Oho blink.gif Na ir greitis mezgimo... blink.gif
O rezultatas, mano galva, tikrai super. Ypač turint omeny, kad be schemos. Pagarba hi.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 03, 22:30)
Čia dar tiktų berniukui (arba mergytei, jeigu kitą spalvą pritaikyt). Megztukas pirktinis, bet manau, kad ir pačioms pavyktų tokią aplikaciją išmegzt 4u.gif

labai faina ideja!! thumbup.gif

QUOTE(Misty @ 2007 03 04, 12:33)
Pabaigiau "pirma dubli" - rezultatu esu nepatenkinta, ir dydis, ir siulai netinkami, ir rasta keliose vietose "suchalturinau" schmoll.gif  Jau pradejau "antra dubli", tikiuosi, kad antrasis iseis geriau  tongue.gif

o sita reiks kam nors tiesiog atiduoti...

user posted image

niu tikari grazu! manau dar pacios turetumet panesiot mirksiukas.gif

QUOTE(vai2 @ 2007 03 04, 19:23)
čia mano darbo kepurytė, prie jos bus ir šalikas

mielas modeliukas wub.gif
Atsakyti
Misty, koks gražus wub.gif wub.gif wub.gif
Imčiau ir aš, nes Gerda tikrai mažesnė už Aušrytę g.gif
Bet spalvos tai norėtųsi ryškesnės blush2.gif Nors ir ta super thumbup.gif

O jūs galit man dabar patart, tas kostiumėlis su drugeliais kur yra. Ar nugaroj megztinio irgi drugeliai yra, ar nėra g.gif Išardžiau aš savo "šedevrą" pradedu iš naujo megzt, bet nežinau kaip su nugara daryt g.gif
Atsakyti
Misty,o man tas sarafaniukas labai grazus thumbup.gif

Vai2,tavo darbeliai taip pat thumbup.gif
Kokia jau didele tavo mergyte wub.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2007 03 04, 23:14)
Misty, koks gražus  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O jūs galit man dabar patart, tas kostiumėlis su drugeliais kur yra. Ar nugaroj megztinio irgi drugeliai yra, ar nėra  g.gif Išardžiau aš savo "šedevrą" pradedu iš naujo megzt, bet nežinau kaip su nugara daryt  g.gif

Manau,kad drugeliai yra tik prieki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 05 kovo 2007 - 01:36
QUOTE(nuosirdi @ 2007 03 04, 17:25)
Gal kas turit kokiu graziu ideju mergytei metinukei, buciau labai dekinga, nusipirkau tokiu idomiu siulu, noriu megzt, tik noreciau kokios idejos, buciau dekinga 4u.gif

Pradžiai idėjų gali paieškoti čia:
http://avemeri.by.ru/
www.knitting-info.ru
http://www.garnstudi...t.php?type=smaa
http://www.garnstudi...t.php?type=baby

Aš tai mergytei pavasariui tokį pončą su kepuryte mėginčiau nuknebinėt blush2.gif
http://www.garnstudi...t...=b14&d_id=1

Arba vasarai tokią suknytę su megztuku ir kepuryte
http://www.garnstudi...t...=b14&d_id=4

Ech, noriu mergaitės cry.gif

Papildyta:
Vai2, labai mieli mezginukai biggrin.gif Ir dukrytei labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 05 kovo 2007 - 08:43
QUOTE(Misty @ 2007 03 04, 15:23)

Tikrai nenesiosim schmoll.gif Jei tu savo dukrytei nori, tai gal ir jai bus mazokas - maniskei toks tik tik, ir ne sarafanas, o liemene... Pabandysiu maze prikalbinti nusifotografuoti apsirengusia, kad matytusi dydis...

tada gali būt mažas, maniškė prie stambesnių, o dar vyresnė.. 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
gal ką gražaus užmatėt vyresnėms (8-10m.) merginoms, įmeskit nuorodą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras hi.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2007 03 05, 00:14)
Misty, koks gražus  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Imčiau ir aš, nes Gerda tikrai mažesnė už Aušrytę  g.gif
Bet spalvos tai norėtųsi ryškesnės  blush2.gif Nors ir ta super  thumbup.gif

Vaidullka, spalva tikrai ryški, gal anoje nuotraukoje ant raudono fono taip atrodė g.gif Pavyko manekenę įkalbėti nusifotografuoti tongue.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
o man labai graži ta liemenė, ypač prie modeliukės akyčių spalvytės tinka, tik va, siūliukai tai gali į burną lysti...
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 03 05, 09:04)
gal ką gražaus užmatėt vyresnėms (8-10m.) merginoms, įmeskit nuorodą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Keliomis žinutėmis aukščiau yra nuorodos, kur daaaug vaikiškų drabužėlių įvariam amžiui 4u.gif Tik netingėkit panaršyti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Misty @ 2007 03 05, 09:07)
Ačiū už pagyras hi.gif
Vaidullka, spalva tikrai ryški, gal anoje nuotraukoje ant raudono fono taip atrodė g.gif  Pavyko manekenę įkalbėti nusifotografuoti  tongue.gif
user posted image

Misty, neatiduočiau niekam tokio darbo schmoll.gif biggrin.gif Puikiausiai atrodo kaip liemenė ir spalva superinė wub.gif O kad pūkuosis, tai juk ne pagalvė, į burną neprilįs g.gif (tik aš gal antrą variantą megzdama ir nugaroj gėles su lapais daryčiau ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 05 kovo 2007 - 11:16