Gerai jums, kai mergaites turit o ką man berniukui? Gal mažne kas turit mašinų schemučių ar ką?
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 01, 12:04)
Gerai jums, kai mergaites turit o ką man berniukui? Gal mažne kas turit mašinų schemučių ar ką?
Gal šitos tiks
QUOTE(boruzzze @ 2007 03 01, 12:52)
tuom kad ant musu mezginiu nera etikeciu! ir todel kad jie vienetiniai...
mano mam tikrai graziai mezga, jei juos pardavinetu pardej tai manau neatskirtu... ir dar vienas dalykas, parduodami mezginiai megzti su masinom o musu su rankom...
mano mam tikrai graziai mezga, jei juos pardavinetu pardej tai manau neatskirtu... ir dar vienas dalykas, parduodami mezginiai megzti su masinom o musu su rankom...
Ne, as nekalbu apie tuos parduotuveje, o apie mezgimo zurnaluose rodomus. Jie tai tikrai ne mazinomis megzti. O idomu, jeigu tikrai imti pardavineti megztus drabuzelelius vaikuciams, ar apsimoketu? Juk mezgi vis tiek ne viena diena (nebent neturi daugiau ka veikti, neturi vaiku ir t.t.), o parduosi nedaugiau nei uz 100 Lt turbut? O kur dar siulai? Gal teko kam susidurti sutokiu dalyku?
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 01, 15:02)
Ne, as nekalbu apie tuos parduotuveje, o apie mezgimo zurnaluose rodomus. Jie tai tikrai ne mazinomis megzti. O idomu, jeigu tikrai imti pardavineti megztus drabuzelelius vaikuciams, ar apsimoketu? Juk mezgi vis tiek ne viena diena (nebent neturi daugiau ka veikti, neturi vaiku ir t.t.), o parduosi nedaugiau nei uz 100 Lt turbut? O kur dar siulai? Gal teko kam susidurti sutokiu dalyku?
jei su tuo prasidėtum ,tai nepamiršk ,be reklamos tikrai ,net nesvajok ką nors labai parduot ,o tuo labiau pardavimui reiktų savo kūrybos darbus daryt ,tai ar tam turi reikiamų žynių
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 01, 12:35)
Zinot, ziuriu as ziuriu cia nuotraukas visas, ir atejo tokia mintis: ar zinot, kuo skiriasi modeliukai is zurnalu, ir musu numegztieji? Tie is zurnalu nebuna nei per mazi, nei per dideli vaikuciams, numegzti is geru siulu, rastas atitaikytas pagal modeli, rankoves ne per siauros, kelnes neissitampiusios... Visi graziai islyginti, siuliu nesimato ir pan. Gal ir mums reiktu taip pasistengti? Kad niekas nesuprastu, ar cia is zurnalo, ar is namu
Skiriasi fotografijos kokybe. Aš tiek užsakymus darydama, tie sau ar dukrai megzdama ir siūles gražiai stengiuosi daryti, ir galiukus paslėpti, ir defektus netingiu taisyt. O štai nufotografuot ir išdailinti tą nuotrauką taip, kad atrodytų "firminė" irgi reikia mokėti.
Papildyta:
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 01, 13:04)
O kodėl būtinai mašinytės? Galima meškiukus, šuniukus, delfinus, begemotus, įvairius kitus gyvūnus, laivus, medžius, ornamentus ir dar daug dalykų išmegzti. Tik reikia nepatingėti perskaityt bent jau šią temą, aplikacijų apsčiai.
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 01, 14:02)
Kažin, ar pavyktų ir už 100 parduoti. Rankų darbas pas mus nelabai vertinamas. O jei sudaryt sutartį su kokia parduotuve, tai didžiąją dalį pelno ji ir susižertų.
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 01, 10:04)
Berniūkščiam http://news.knitty.r...m/list/param/67
O geriausia tai į kokią Kotryną ar Čipoliną nuvažiuoti ir apžiūrėti, ką vaikams siūlo. Ten ir madinga, ir "idėjų" pasirinkimas neprastas...
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 01, 14:19)
O kodėl būtinai mašinytės? Galima meškiukus, šuniukus, delfinus, begemotus, įvairius kitus gyvūnus, laivus, medžius, ornamentus ir dar daug dalykų išmegzti. Tik reikia nepatingėti perskaityt bent jau šią temą, aplikacijų apsčiai.
Papildyta:
Kodėl, kodėl - todėl, kad dėl mašinų galvą pametęs - jeigu su ratais, tai jau ir gražu
Gal tokių šuniukų schemą turite?
čia jeigu dar kam reikia:
QUOTE(Misty @ 2007 03 01, 10:48)
Vaidulka, bandyk toliau, tau neblogai gaunasi... Mano patarimas butu - siek tiek tankiau megzti, tada ir mezginys geriau nesiosis, neprades tysti po skalbimo, ir dailiai siules zymiai lengviau padaryti
Ačiū už patarimą
man uošvienė kaip tik liepė laisviau megzti, tai ir varau dabar kiek valioju laisviau. Jau šiandien bandžiau normaliai megzt, kaip ir kažkada,kad neišplerzę būtų, ale sunkiai gaunas
Dabar paskaičiau čia apie tuos žurnalinius modelius ir čia dedamus. Tai aš nededu tokių megztinių tam kad gaučiau pagyrų, o tam kad gaučiau patarimų. Nes megzt tai man sunkiai sekas Bet aš treniruojuos Bet kitų tai tikrai labai gražūs drabužiukai
Ir nusprendžiau kad megztuko su drugeliais priekį ir nugarą ardysiu, nes nelabai kaip gavos Guli jis dabar ir laukia mano apsisprendimo Bet kad man pačiai negražiai žiūrisi tie drugiai,o uošvienė sakė iš toli nesimatys
jei lieka įvairių siūlų, galima štai ką padaryt
Papildyta:
Nors žiema gal jau baigėsi, bet po metų vėl grįš tai gal kam pravers . Kaip sako, vasarą roges ruošt
Papildyta:
Nors žiema gal jau baigėsi, bet po metų vėl grįš tai gal kam pravers . Kaip sako, vasarą roges ruošt
QUOTE(astisius @ 2007 03 02, 18:50)
sitas man irgi labai patiko... tai bandziau megzti... aisku taip graziai man pradedanciajai mezgejai nesigavo... as priedo dar megztuka numezgiau prie jo derindama...
gal kas gali įdėti kostiumėlio mergaitei su drugeliais aprašymą, ar parašyti, kur galima surasti. Toks baltas megztukas ir kelnytės su šviesiai violetiniu, o apačioje- drugeliai.
QUOTE(niunka @ 2007 03 03, 14:05)
gal kas gali įdėti kostiumėlio mergaitei su drugeliais aprašymą, ar parašyti, kur galima surasti. Toks baltas megztukas ir kelnytės su šviesiai violetiniu, o apačioje- drugeliai.
Tai aprašymo kaip ir nėra, yra tik drugelių schemos