Radau fragmentą lapelio su vynuogėm
Papildyta:
O čia dar tas pats sarafanas su švarkeliu
Dėkoju už paltukų idėjas
O jau grožis šito sarafano
Buvau radus ir aš tą su švarkiuku, pamačiau, seilė nutyso ir pasibaigė ne man tokis darbas Bet norėčiau tokį nunarpliot
Misty, labai lauksiu tavo tarpnių variantų, nes tu tikriausiai ir iš akies šitą raštą baisiai gražiai numegsi, o tada jau konsultuosiuos su tavim Jei nieko prieš
Dar vieną su kakliuku pabaigiau, bet šitas ne taip kažkaip gavosi, o ir siūlas nekoks Ale po namus bus gerai
Buvau radus ir aš tą su švarkiuku, pamačiau, seilė nutyso ir pasibaigė ne man tokis darbas Bet norėčiau tokį nunarpliot
Misty, labai lauksiu tavo tarpnių variantų, nes tu tikriausiai ir iš akies šitą raštą baisiai gražiai numegsi, o tada jau konsultuosiuos su tavim Jei nieko prieš
Dar vieną su kakliuku pabaigiau, bet šitas ne taip kažkaip gavosi, o ir siūlas nekoks Ale po namus bus gerai
QUOTE(*gidryte* @ 2007 02 26, 23:29)
sveiko merginos noriu nunerti busimam leliukui pleduka norejau paklausti, gal ne ci kreipiuosi, bet gal turit kokiu graziu rastu as noreciau nerti toki is atskiru kvadratu ir sujungti, nelabai moku paaiskinti, bet gal supratot mane, buciau dekinga uz pagalba
labukas. nezinau, ar jau ka radai, bet va as toki pavyzdi turiu-cia mano darbelis, taciau pledukas megztas. bet gal kazkuo pades. jei domins kaip ka dariau-klausk. beje, mezgiau irgi budama nescia ir nezinodama lyties, todel dominuoja tokios spalvos. o dabar sis pledukas neatskiriamas musu draugas-labai praktiskas, grazus, mielas ir siltas. tiesa, as dar apsiuvau is isvirkscios puses medziagos gabala, kad butu silciau, tad liux!
Papildyta:
beje, na paltukas man tas tai super! nepamaciau tik, ar turejot cia brezinius imete?
Kas dėl pledukų, tai aš irgi nėriau kai buvau, tik užbaigiau jau nebe
Čia maniškis http://www.tindirind...php?page_id=178
Čia maniškis http://www.tindirind...php?page_id=178
Vis paskaitinėju jūsų temelę Labai jau gražūs darbeliai
Ir aš pabandžiau papuošt savo panelę
ir nugarytė
Ir aš pabandžiau papuošt savo panelę
ir nugarytė
o man pledukai dabar "ant bangos". Merginos, labai abu darbeliai Norėčiau nusinerti nors vieną, tik ką daryti, kad paroj atsirastų daugiau valandų?
[quote=kasiopeja,2007 03 01, 11:34]
o man pledukai dabar "ant bangos". Merginos, labai abu darbeliai Norėčiau nusinerti nors vieną, tik ką daryti, kad paroj atsirastų daugiau valandų?
[/quote
linksmai pasijuokti
[/quote
linksmai pasijuokti
QUOTE(astisius @ 2007 02 28, 20:01)
Radau fragmentą lapelio su vynuogėm
Ech, kodel tik siandien pamaciau Vakar vargau su tais lapeliais Siandien gabala ardziau ir mezgu is naujo...
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 28, 22:09)
O jau grožis šito sarafano
Vaidulka, bandyk toliau, tau neblogai gaunasi... Mano patarimas butu - siek tiek tankiau megzti, tada ir mezginys geriau nesiosis, neprades tysti po skalbimo, ir dailiai siules zymiai lengviau padaryti
Milituke, graziai savo grazia dukryte puosi
Zinot, ziuriu as ziuriu cia nuotraukas visas, ir atejo tokia mintis: ar zinot, kuo skiriasi modeliukai is zurnalu, ir musu numegztieji? Tie is zurnalu nebuna nei per mazi, nei per dideli vaikuciams, numegzti is geru siulu, rastas atitaikytas pagal modeli, rankoves ne per siauros, kelnes neissitampiusios... Visi graziai islyginti, siuliu nesimato ir pan. Gal ir mums reiktu taip pasistengti? Kad niekas nesuprastu, ar cia is zurnalo, ar is namu
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 01, 11:35)
Zinot, ziuriu as ziuriu cia nuotraukas visas, ir atejo tokia mintis: ar zinot, kuo skiriasi modeliukai is zurnalu, ir musu numegztieji?
tuom kad ant musu mezginiu nera etikeciu! ir todel kad jie vienetiniai...
mano mam tikrai graziai mezga, jei juos pardavinetu pardej tai manau neatskirtu... ir dar vienas dalykas, parduodami mezginiai megzti su masinom o musu su rankom...
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 01, 12:35)
Zinot, ziuriu as ziuriu cia nuotraukas visas, ir atejo tokia mintis: ar zinot, kuo skiriasi modeliukai is zurnalu, ir musu numegztieji? Tie is zurnalu nebuna nei per mazi, nei per dideli vaikuciams, numegzti is geru siulu, rastas atitaikytas pagal modeli, rankoves ne per siauros, kelnes neissitampiusios... Visi graziai islyginti, siuliu nesimato ir pan. Gal ir mums reiktu taip pasistengti? Kad niekas nesuprastu, ar cia is zurnalo, ar is namu
bet cia su tokia meile ir naturalu.