Siūlės
Va jei skaitai rusiškai, čia parašyta kaip tesingai siūles daryt, aš ir darydavau pagal save, bet paskui matau, kad žymiai gražiau gaunasi Dabar ant smūgio nerandu, bet kažkur turėjau dar aiškesnį pvz.
QUOTE(Misty @ 2007 02 24, 18:13)
teisingai
o aš priekį visada ilgesnį šiek tiek mezgu, nes gi krūtinė priekyje, jai daugiau reikia , tai tada ne taip tamposi toje vietoje
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 24, 15:51)
Nemoku daryt kaklo
Dabar pasiėmus megztuką, kuriam noriu golfo kaklo. Pradėjau nuo priekio, atsiskaičiavau vidurį, nusiima iš viso 6 akys ant siūlo. ir toliau nebežinau ką daryt Žinau kad reikia nuimt 3,2,1,1... Bet kaip tai padaryt? Ar megzt atskirai tas dvi dalis ar iškart? Jei nuimu akis ant pagalbinio siūlo, kad galėčiau po to primegzt kaklą, mezgamas siūlas pasilieka pradžioj, o jei išmezgu tas akis ir po to perkeliu ant pag. siūlo, tai tada atrodo kad gaunasi skylė
ir nežinau kada nuiminėt tas akis ar kai pradedu nuo kaklo megzt (jei dešinės pusės tai būtų išvirkšioj mezginio pusėj), ar gerojoj mezginio pusė, kai prieinu prie kaklo.
nu visai aš bet nesuprantu. Visą rytą knibinėju ir nesigauna
Dabar pasiėmus megztuką, kuriam noriu golfo kaklo. Pradėjau nuo priekio, atsiskaičiavau vidurį, nusiima iš viso 6 akys ant siūlo. ir toliau nebežinau ką daryt Žinau kad reikia nuimt 3,2,1,1... Bet kaip tai padaryt? Ar megzt atskirai tas dvi dalis ar iškart? Jei nuimu akis ant pagalbinio siūlo, kad galėčiau po to primegzt kaklą, mezgamas siūlas pasilieka pradžioj, o jei išmezgu tas akis ir po to perkeliu ant pag. siūlo, tai tada atrodo kad gaunasi skylė
ir nežinau kada nuiminėt tas akis ar kai pradedu nuo kaklo megzt (jei dešinės pusės tai būtų išvirkšioj mezginio pusėj), ar gerojoj mezginio pusė, kai prieinu prie kaklo.
nu visai aš bet nesuprantu. Visą rytą knibinėju ir nesigauna
na o as tai auksta kalka mezgu pvz su 5 virbalais... numezgu megztini, ji susiunu, tada ant 5 virbalu arba tu su viela, surenku visas kaklo akis ir mezgu sau graziai stulpeliu toliau...vat ir visas reikalas!
Labai labai ačiū visoms už patarimus, ypatingai Misty už smulkius paaiškinimus
Agnyte, aš vėliau irgi pagalvojau, kad reikėjo daryt su 5 virbalais, nes kaklas tai aukštas, o vienoje pusėje siūlė gerojoje pusėje turi būt, o kita blogojoje, tai vargau biškiuką, bet nieko, kitą kartą kitaip darysiu Nes susiūt tai oi kaip nesekas
Vakar visą dieną kankinaus su megztuku ir gavos
Nelabai kaip, bet tai pirmas mano užbaigtas megztinis
Agnyte, aš vėliau irgi pagalvojau, kad reikėjo daryt su 5 virbalais, nes kaklas tai aukštas, o vienoje pusėje siūlė gerojoje pusėje turi būt, o kita blogojoje, tai vargau biškiuką, bet nieko, kitą kartą kitaip darysiu Nes susiūt tai oi kaip nesekas
Jaukus
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 24, 11:51)
:Bet kaip tai padaryt? Ar megzt atskirai tas dvi dalis ar iškart?
o aš mezgu abi puses iškart, tik tada reikia antro siūlų kamuoliuko
Beje, labai gražus megztukas
Vaidulka, neblogas pirmasis darbelis, saunuole!
na ir mes pasirodysime, ka nunarpliojau. tik savo mazyle labai sunku vietoj nulaukyti, bet gal matysite. ir sorry, nepavyko sumazint foto, tikiuos eterio nepriters...
na ir mes pasirodysime, ka nunarpliojau. tik savo mazyle labai sunku vietoj nulaukyti, bet gal matysite. ir sorry, nepavyko sumazint foto, tikiuos eterio nepriters...
QUOTE(Teresiukas @ 2007 02 22, 18:26)
nuosirdi,norėjau paklaust,o kokią darei antrąją pleduko pusę?Labai gražus darbas.Šaunuolė
norejau numegzti lygiu mezgimu ta antra puse, bet supratau, kad nespesiu, tuomet nupirkau medziagytes ir prisiuvau, o kadangi dar turejau ir tokio pat ismatavimo medvilnini adijaliuka, tai kai vesiau budavo, ivilkdavau ir ji (nes kai siuvau kartunine medziagyte, viena krasta palikau atvira kaip uzvalkaliuko)
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 25, 10:20)
[/color][/font]
[/color][/font]
kox mielas
QUOTE(Agnyte... @ 2007 02 25, 12:01)
Vaidulka, neblogas pirmasis darbelis, saunuole!
ir sitas
Ačiū
Labai geras paskatinimas, kai tiek daug pagyrų pirmam nelabai vykusiam megztukui
Agnyte, tavo megztukas labai fainas, aš norėjau vieną megzt su kapišonu, bet gal dar pakentėsiu, reik išmokt susidorot su kaklu
Labai geras paskatinimas, kai tiek daug pagyrų pirmam nelabai vykusiam megztukui
Agnyte, tavo megztukas labai fainas, aš norėjau vieną megzt su kapišonu, bet gal dar pakentėsiu, reik išmokt susidorot su kaklu
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 25, 16:41)
Ačiū
oi, zinok nebijok, su kapisonu labai lengva. as mezgu labai daug, o su kapisonu sitas pirmas, bet turejau vaikisku drabuzeliu zurnala ir ten puiki schema buvo. pasirodo viskas labai paprasta-mezgi lygiai taip pat, kaip nugara ar prieki, gana placiai, o kai lieka mazdaug 4cm iki pabaigimo, nuo vidurio keleta akiu nuleidi is vienos ir kitos puses. po to visa susiuni ir pati kapisona prisiuni. nzn, ar aiskiai cia taip greit surasiau, jei kaip idomu, veliau galesiu parasyt smulkiau ir su cm.
beje, aciu uz pagyras...
Labai labai ačiū visoms už patarimus, ypatingai Misty už smulkius paaiškinimus
[/color][/font]
[/quote]
Na tu tikra šaunuolė
[/color][/font]
[/quote]
Na tu tikra šaunuolė