QUOTE(kasiopeja @ 2007 02 22, 08:43)
Aukštą tai kokį? Kaip golfo? Jeigu taip, darai paprastą iškirptę, tik nenumažink, geriau numezgus iš karto pamatuok, kad galva laisvai lįstų, ir nebijok permegzti, jei netelpa. O kaklą irgi reikia megzti "gumele", tik prieš tai būtinai pasimatuoti galvytės apimtį ir pagal ją užmesti tiek, kiek reikia akių O tai vargas būna su siaurais kakliukais
Tiesa, o kad kakliukas po skalbimo išlaikytų siaurumą, aš jį šlapią iš karto suspaudžiu (netiesinu kaip viso megztinio), o kartais ir virvute surišu į dešrelę
Tiesa, o kad kakliukas po skalbimo išlaikytų siaurumą, aš jį šlapią iš karto suspaudžiu (netiesinu kaip viso megztinio), o kartais ir virvute surišu į dešrelę
Oi kaip čia sudėtingai visas reikalas atrodo ***** kai visai nemezgus nė karto kaklo, tia man čia tamsus miškas
Nusipirkau aš tą žurnaliuką, nu bet man jis nepadeda
Gal kad nors kartą būčiau bandžius, tai būtų paprasta
QUOTE(mambu @ 2007 02 22, 15:38)
Soni,Kosiopeja saunuoles
Vaidullka ,neliudek,ne viena tu tokia cia zinok ir as jau nezinia kiek laiko ties kaklu ir rankovem sustojus
Vaidullka ,neliudek,ne viena tu tokia cia zinok ir as jau nezinia kiek laiko ties kaklu ir rankovem sustojus
Su rankovėm tai galiu padėt, bet su kaklu tai ne Nes man padarė rankovių iškarpas, parašė kur kiek nuleist, tai viskas super, bet vat iki kaklo nedaėjom, nes nebeturėjau laiko, o dabar sirgom, tai negalėjau paklaust