Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai vaikams (3 dalis)

QUOTE(kasiopeja @ 2007 02 22, 08:43)
Aukštą tai kokį? Kaip golfo? Jeigu taip, darai paprastą iškirptę, tik nenumažink, geriau numezgus iš karto pamatuok, kad galva laisvai lįstų, ir nebijok permegzti, jei netelpa. O kaklą irgi reikia megzti "gumele", tik prieš tai būtinai pasimatuoti galvytės apimtį ir pagal ją užmesti tiek, kiek reikia akių  4u.gif O tai vargas būna su siaurais kakliukais verysad.gif

Tiesa, o kad kakliukas po skalbimo išlaikytų siaurumą, aš jį šlapią iš karto suspaudžiu (netiesinu kaip viso megztinio), o kartais ir virvute surišu į dešrelę  biggrin.gif

Oi kaip čia sudėtingai visas reikalas atrodo doh.gif ***** kai visai nemezgus nė karto kaklo, tia man čia tamsus miškas doh.gif

Nusipirkau aš tą žurnaliuką, nu bet man jis nepadeda doh.gif
Gal kad nors kartą būčiau bandžius, tai būtų paprasta verysad.gif

QUOTE(mambu @ 2007 02 22, 15:38)
Soni,Kosiopeja saunuoles  thumbup.gif 4u.gif

Vaidullka ,neliudek,ne viena tu tokia cia mirksiukas.gif zinok ir as jau nezinia kiek laiko ties kaklu ir rankovem sustojus  doh.gif  blush2.gif

Su rankovėm tai galiu padėt, bet su kaklu tai ne lotuliukas.gif Nes man padarė rankovių iškarpas, parašė kur kiek nuleist, tai viskas super, bet vat iki kaklo nedaėjom, nes nebeturėjau laiko, o dabar sirgom, tai negalėjau paklaust doh.gif

Atsakyti
Gal jums pades tokie praktiniai mezgimo patarimai g.gif As dazniausiai mezgu pagal sita knyga - "Mezgimo abecele" ax.gif

user posted image

bus daugiau, labai letai photobucketas veikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 02 22, 20:11)
Gal jums pades tokie praktiniai mezgimo patarimai g.gif As dazniausiai mezgu pagal sita knyga - "Mezgimo abecele" ax.gif

bus daugiau, labai letai photobucketas veikia doh.gif

Oi kaip šaunu būtų thumbup.gif thumbup.gif
ačiū Misty už vargą.
Gal paskaičius aiškiau bus, o jei ir dar nesuprasiu, tai jau ko nors prašysiu kad pažodžiui aiškintų blush2.gif
Atsakyti
Bandau pratesti... Tik kazko baisiai letai sekasi... doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misty: 22 vasario 2007 - 22:52

user posted image

user posted image

tai tiek tuom kart 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal turite koių idėjų metų mergaitei liemenei bigsmile.gif
Papildyta:
oi sorry, ne metų, o 8 metų panelei rolleyes.gif
Atsakyti
galima nukopijuot tongue.gif
user posted image
Atsakyti
giriausi pagyrunuose, pasigirsiu ir cia
user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. kazkas prase schemos...taigi cia
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 02 23, 20:36)
galima nukopijuot  tongue.gif
user posted image

kaip faina smile.gif
tikrai bandysiu nukopijuoti rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif Nemoku daryt kaklo verysad.gif verysad.gif
Dabar pasiėmus megztuką, kuriam noriu golfo kaklo. Pradėjau nuo priekio, atsiskaičiavau vidurį, nusiima iš viso 6 akys ant siūlo. ir toliau nebežinau ką daryt verysad.gif Žinau kad reikia nuimt 3,2,1,1... Bet kaip tai padaryt? Ar megzt atskirai tas dvi dalis ar iškart? Jei nuimu akis ant pagalbinio siūlo, kad galėčiau po to primegzt kaklą, mezgamas siūlas pasilieka pradžioj, o jei išmezgu tas akis ir po to perkeliu ant pag. siūlo, tai tada atrodo kad gaunasi skylė doh.gif
ir nežinau kada nuiminėt tas akis ar kai pradedu nuo kaklo megzt (jei dešinės pusės tai būtų išvirkšioj mezginio pusėj), ar gerojoj mezginio pusė, kai prieinu prie kaklo.
nu visai aš stupid.gif stupid.gif bet nesuprantu. Visą rytą knibinėju ir nesigauna gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 24 vasario 2007 - 13:53
Vaidullka, nesiparink, tuoj viska tau "ant 5 pirstu" paaiskinsiu... Jei moki rankoves iskirpima padaryti, tai padarysi ir kakla... Jei jau pasiskaiciavai kiek akiu kokioje eileje nuimti, toliau viskas paprasta. Gali daryti dviem budais:
1) akis palikti neuzdaromas ir verti ant pvz apvaliu virbalu ar siulo
2) akis uzdaryti, kaip mezgant rankoves iskirpima, o paskui tas uzdarytas akis surinkti ir megzti kakla (as asmeniskai dazniausiai naudoju sita buda)

Nepriklausomai nuo budo, pirmoje eileje reikia uzdaryti (arba palikti ant siulo) tavo apskaiciuotas 6 akis. Toliau mezgi is pradziu viena krasta, o kai ji uzbaigi, ta pati padarai kitame kraste. 6 akis uzdarei gerojoje mezginio puseje, isvirkscia puse numezgi nieko nenuiminedama, tada nuimi sekancias akis pagl paskaiciavima, isvirkscia puse nieko nenuiimti, ir t.t. Darydama kita mezginio puse, akis nuiminesi isvirksciojoje mezginio puseje, o geroje puseje eiles megsi nenuiminedama akiu...

Tikiuosi pasidare aiskiau, jei ka klausk... 4u.gif
Atsakyti
Nu pakolkas atrodau labai aišku, aiškiau ir nebūna thumbup.gif

O jei aš darysiu pirmu būdu ir neuždarinėsiu akių ar man jų paskui kaklui užteks kiek paliksiu ar reiks dadėti? Man kažkaip atrodo mažoka g.gif

Daryčiau antru būdu, bet tada nemokėsiu gražiai akių surinkt schmoll.gif

ir susiūt gražiai nemoku detalių, man gaunasi taip kad vis išlenda kokia akis gerojoj pusėj, nors ir kaip stengčiaus doh.gif

Na dar vienas klausimukas doh.gif Atrodo numezgiau priekį, bet kažkaip mažokai akių lyg liko ant galo, kai nuėmiau ir pečius ir kaklą g.gif tik trys g.gif Bet čia nieko, kaklas pakolkas atrodo dyyyyydelis doh.gif

Bet dabar jei darau nugarą ir reikia kaklą nuleidinėt tuo pačiu su pečiais. tai man dar reikėjo pamegzti kokią porą eilučių be nuleidinėjimų, kad nebūtų po to priekio dalis ilgesnė negu nugaros ar ne?
Atsakyti