Įkraunama...
Įkraunama...

10mėn. vaikučio dienos meniu

QUOTE(juratelexx @ 2009 07 17, 12:20)
gal zinote kokie tikslei misinukai yra su padidintu gelezies kiekiu? dabar geriam BEBI

Kiek zinau, tai misinukuose, kuriuos rekomenduojama duoti nuo 6-9 men, tie vadinami follow-up, pvz Similac Go and Grow (radau internete), buna daugiau gelezies. Mes niekad tokiu nenaudojom, tai neturiu asmenines patirties ir nezinau, kokiu parduotuvese yra. Galit ir savo pediatres paklausti, kartais vaikuciams viduriai kieteja nuo tokiu misinuku.
Atsakyti
QUOTE(Numenor @ 2009 07 24, 00:42)
Kiek zinau, tai misinukuose, kuriuos rekomenduojama duoti nuo 6-9 men, tie vadinami follow-up, pvz Similac Go and Grow (radau internete), buna daugiau gelezies. Mes niekad tokiu nenaudojom, tai neturiu asmenines patirties ir nezinau, kokiu parduotuvese yra. Galit ir savo pediatres paklausti, kartais vaikuciams viduriai kieteja nuo tokiu misinuku.

aciu,jau ziurejau parduotuvese radau tik similac,bet mums nuo jo vidurei kieteja,nes ji pradejo vartoti pirma.
Atsakyti
mums 8 men , nevalge jokios mesos isskyrus Gerber tyrele su triusiena. Bet dabar atradau kad labai noriai valgo jautienos liezuvi, isverdu, sumalu ir i saldikli. kai isverdu darzoviene idedu sviestuka ir liezuvi. kolkas tfu tfu tfu valgo noriai. o bandziau visas mesos rusis, nei viena daugiau netiko...
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2009 11 07, 14:48)
Ir as duodu desreles,perku geriausias,ne kasdien,bet karta per pora savaiciu valgo.o kas dabar isvis sveiko yra,ir tie vaisiai ir darzoves visokiais chemikalais nupurksti....tad manau nera ko gilintis,wou kaip cia duodat toki s.....Tikrai pazystu tokiu mamu kurios maziukams i kosytes nedejo nei laso druskytes,nei jokio sviestuko,jokio cukraus.Gi nesveika rolleyes.gif  biggrin.gif o suejus pusantru metuku tik ir matau su sadainem ir traskuciais,jokio normalaus maisto.

pasiskaitinėkit čia http://sveikasvaikas...?execution=e8s2
radau tik 5 dešreles kurios yra nekensmingos.jūs galvojate,kad nėra ko čia gilintis,kuom jūs maitinat vaiką?įdomiai..

QUOTE(miskininkele @ 2009 11 08, 21:36)
Maniske tai slapenke is ranku pleste plesia, ir tenka duoti  verysad.gif  as jau nesumastau ka jai valgyt duoti, nes visai nenori darzovieniu valgyti, jei turi but gryna mesyte tada valgo.

todėl aš nevalgau visokių skaniųjų e prie vaiko,nes labai jau gailiai žiūri ir visko nori,tenka slėptis biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad pamatytumet, is ko daromos desreles, nebenoretumet duot ne tik vaikui, bet ir pati valgyti blush2.gif
Atsakyti
As stengiuos pati viska virti mazei ir siaip megstu gaminti, o apie desreles tai net pagalvot nespejau kai cia paskaiciau... doh.gif mano maze druskos nera net ragavus nebent svieziu prieskoniniu is darzo zoleliu dedu i koses, net nenoriu pagalvot kiek tose desrelese visko yra...ir dar kudikiui...? pirmas vaikas desreles pradejo ragaut gal kai 2 metai buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikita: 10 lapkričio 2009 - 10:40

Kokia jūsų nuomonė apie putpelių kiaušinius? Vištos kiaušinio trynį ragavom, kaip ir nieko. Galvoju, gal putpelių sveikiau ir vertingiau būtų?
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2009 11 10, 11:38)
As stengiuos pati viska virti mazei ir siaip megstu gaminti, o apie desreles tai net pagalvot nespejau kai cia paskaiciau... doh.gif  mano maze druskos nera net ragavus nebent svieziu prieskoniniu is darzo zoleliu dedu i koses, net nenoriu pagalvot kiek tose desrelese visko yra...ir dar kudikiui...? pirmas vaikas desreles pradejo ragaut gal kai 2 metai buvo...

o kam tada duoti 2metu vaikui,jau tada galima,sveika... biggrin.gif tai ir toliau gali sekmingai valgyt naturalia mesyte ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2009 11 10, 08:53)
pasiskaitinėkit čia http://sveikasvaikas...?execution=e8s2
radau tik 5 dešreles kurios yra nekensmingos.jūs galvojate,kad nėra ko čia gilintis,kuom jūs maitinat vaiką?įdomiai..
todėl aš nevalgau visokių skaniųjų e prie vaiko,nes labai jau gailiai žiūri ir visko nori,tenka slėptis biggrin.gif

Butinai ziuriu ka vaikui duodu,ir perku kas geriausia. Toks jausmas,kad kitos tik is neturejimo ka veikt cia raso.Tik wou wou blink.gif blink.gif blink.gif Geriau gal pacios parasykit ka duodat savo vaikuciams.
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2009 11 10, 18:51)
o kam tada duoti 2metu vaikui,jau tada galima,sveika... biggrin.gif tai ir toliau gali sekmingai valgyt naturalia mesyte ax.gif
Papildyta:

Butinai ziuriu ka vaikui duodu,ir perku kas geriausia. Toks jausmas,kad kitos tik is neturejimo ka veikt cia raso.Tik wou wou blink.gif  blink.gif  blink.gif Geriau gal pacios parasykit ka duodat savo vaikuciams.

na 2 metu vaiko organizmas manau geriau viska "pravirskina". as nesakau kad tos desreles yra labai blogai, bet as akcentuot tiesiog norejau kad 10 men, mano nuomone, vaikuciai dar per mazi tokiam maistui (per daug jame visokiu priedu)...
o vyresneliui pradejau duoti, nes darzelyje pradejo valgyt ir jam jau pasidare skaniau desreles be abejo nei naturali mesyte...
ka duodu savo mazei jau rasiau uzdarytoje temoje...

as be jokiu piktumu rasiau ir nebuvo pas mane jokiu blink.gif bet pripazinsiu nesitikejau tokiu ats rast
Atsakyti
QUOTE(chikita @ 2009 11 10, 21:58)
na 2 metu vaiko organizmas manau geriau viska "pravirskina". as nesakau kad tos desreles yra labai blogai, bet as akcentuot tiesiog norejau kad 10 men, mano nuomone, vaikuciai dar per mazi tokiam maistui (per daug jame visokiu priedu)...
o vyresneliui pradejau duoti, nes darzelyje pradejo valgyt ir jam jau pasidare skaniau desreles be abejo nei naturali mesyte...
ka duodu savo mazei jau rasiau uzdarytoje temoje...

as be jokiu piktumu rasiau ir nebuvo pas mane jokiu  blink.gif  bet pripazinsiu nesitikejau tokiu ats rast

Na gal ir as pasikarsciavau,bet kita karta tikrai pasakai ka duodi ar taip ka ir tada prasideda....oi,ai blink.gif tada ne pacios atsako i ta tema kaip ka daro,bet tik kitu pasisakymus komentuoja.As cia ne i tema,bet nepykit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2009 11 10, 21:19)
Na gal ir as pasikarsciavau,bet kita karta tikrai pasakai ka duodi ar taip ka ir tada prasideda....oi,ai blink.gif tada ne pacios atsako i ta tema kaip ka daro,bet tik kitu pasisakymus komentuoja.As cia ne i tema,bet nepykit blush2.gif

jei jūs duodat nesveiką maistą vaikui tai moteros ir komentuoja,parašytumėt kad jūs valgot o ne vaikas,manot kam nors rūpėtų?
kitos beje čia pakankamai senai ir senai parašė ką vaikai valgo ir nemanau kad būtų įdomu jei aš kas savaitę tą patį rašyčiau.
o šiaip kiek pastebėjau sveikas maitinimo būdas ne madoj-dešrelės,šlapiankos,lašiakai ir tt vaikams iki metų duodama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ulyja: 11 lapkričio 2009 - 07:25
Na o neskaitant tu desreliu dar valgom zuvi,kiausini,ivairia mesyte su darzovem,vaisius,vaisines tyreles,kruopu koses,truputeli varskytes,jogurta,dziuveselius,kukuruzus,baronkas smile.gif
Atsakyti