Įkraunama...
Įkraunama...

10mėn. vaikučio dienos meniu

QUOTE(MeSsS @ 2011 07 27, 11:40)
labas mamos
turiu kelis klausimus, kaip ir kur jūs trynį vaikučiams duodat? tas pats liečia žuvį  ax.gif nežinau kaip juos vaikui pasiūlyt todėl dar nedaviau dar blush2.gif į daržovienę dėti?

Trynio neduodu Žuvies jau daviau - išviriau lašišą ir sutryniau su morkytėm, bulvytėm ir žirneliais - patiko bigsmile.gif
QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2011 07 28, 17:28)
<...> O jusu kukuliukai gerai valgo jau netrinta maista?? Maniskis nevalgo, kramto tik uzkandzius (ryziu paplotelius, sausainius, banana, obuoli ir kt..) Kaip isiulyti netrinta kose? Ar laukti kol tiesiog ateis tam laikas? blush2.gif

Tik duoniukus graužia 4u.gif Jei šiek tiek stambiau sutrinta (ne sublenderiuota, o sutrinta) košytė, šiek tiek žiaugčioja dar ax.gif

Kolkas ji dar ne itin daug suvalgo, bet jau šiek tiek noriau žiojasi lotuliukas.gif Anksčiau max po porą arb. šaukštelių papildomo maistelio suvalgydavo, dabar gal po porą valg. šaukštų lotuliukas.gif
Jau šiek tiek ir režimą kažkokį turime po 10 mėnesių, nes anksčiau kada norėjo kėlėsi, kada norėjo valgė...
* Dabar keliasi apie 7-9 val...
* Pusryčiams apie 10 val. duodu kokios košytės su vaisių tyrele - duodu tik "Hipp" grikių košę ar "Nordic" avižinę užpilamą, nes beveik visos kitos košės pieniškos, o aš nenoriu savo mergytei mišinių duoti (pieniškose košėse, kiek mačiau, pagrindinis ingridientas - pieno mišinys) ax.gif
* Apie 11 val ji eina miegučio. Pietaujame apie 14 val. - suvalgo šiek tiek (kažkur apie pusę mažo 'Hipp" indelio nuo tyrelės) daržovienės / daržovienės su mėsyte / daržovienės su žuvimi.
* Apie 15 val. vėl eina miegučio. Po to tik apie 18 val. duodu kokios vaisinės tyrelės.

MP neribotai valgo - kada nori ir kiek nori. Taip pat duodu pagraužti duoniukų. Mėgsta uogas, obuolius, kartais paragauja banano...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 29 liepos 2011 - 21:45
Sveikos, ateinu ir as jau i sia tema, mano vaikas irgi jau didelis biggrin.gif
Skaitau skaitau ir baisu darosi doh.gif mano vaikas valgo visai nedaug, man taip atrodo, kad as jam nieko naujo nesiulau, darzoves tos pacios ka valge 6,7men, nzn ka naujo galima ivesti unsure.gif
idomu, kazkas jau makaronus siulo, gal galima butu placiau? rolleyes.gif kaip juos ruosti, su kuo maisyti blush2.gif

QUOTE(~Beauty~ @ 2011 07 29, 20:44)
Jau šiek tiek ir režimą kažkokį turime po 10 mėnesių, nes anksčiau kada norėjo kėlėsi, kada norėjo valgė...
* Dabar keliasi apie 7-9 val... 
* Pusryčiams apie 10 val. duodu kokios košytės su vaisių tyrele - duodu tik "Hipp" grikių košę ar "Nordic" avižinę užpilamą, nes beveik visos kitos košės pieniškos, o aš nenoriu savo mergytei mišinių duoti (pieniškose košėse, kiek mačiau, pagrindinis ingridientas - pieno mišinys) ax.gif
* Apie 11 val ji eina miegučio. Pietaujame apie 14 val. - suvalgo šiek tiek (kažkur apie pusę mažo 'Hipp" indelio nuo tyrelės) daržovienės / daržovienės su mėsyte / daržovienės su žuvimi.
* Apie 15 val. vėl eina miegučio. Po to tik apie 18 val. duodu kokios vaisinės tyrelės.
Ar ta kosyte galima duoti vaikams?  g.gif  as noreciau kazka kita rytais duoti, nes dabar perku vaikams skirta kosyte. bandziau grikius duoti, bet valge nelabai skaniai  unsure.gif 

Mes valgom taip kaip ir jus BEAUTY, panasiom val. blush2.gif 
MP neribotai valgo - kada nori ir kiek nori. Taip pat duodu pagraužti duoniukų. Mėgsta uogas, obuolius, kartais paragauja banano...

Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 08 02, 00:21)
Sveikos, ateinu ir as jau i sia tema, mano vaikas irgi jau didelis  biggrin.gif 
Skaitau skaitau ir baisu darosi  doh.gif  mano vaikas valgo visai nedaug, man taip atrodo, kad as jam nieko naujo nesiulau, darzoves tos pacios ka valge 6,7men, nzn ka naujo galima ivesti  unsure.gif 
idomu, kazkas jau makaronus siulo, gal galima butu placiau?  rolleyes.gif  kaip juos ruosti, su kuo maisyti  blush2.gif

as duodu makaronu, visai mazyciu zvaigzduciu isviriau, pagardinau sviestuku, tai spjove, tuomet ziupsneli cukraus idejau, irgi nelabai valge. o dabar vaikas blenderiuotus makaronus valgo skaniai... juk ir tyreles buna su visokiais makaronais.
aplamai, tai mano vaikas viska valgo, tikiuos bus taip ir toliau.=]
Atsakyti
QUOTE(Eridana @ 2011 08 02, 17:56)
as duodu makaronu, visai mazyciu zvaigzduciu isviriau, pagardinau sviestuku, tai spjove, tuomet ziupsneli cukraus idejau, irgi nelabai valge. o dabar vaikas blenderiuotus makaronus valgo skaniai... juk ir tyreles buna su visokiais makaronais.
aplamai, tai mano vaikas viska valgo, tikiuos bus taip ir toliau.=]

mes pripažįstam iš tyrelių tik obuolienes tai net nežinau kur tuos makaronus deda ax.gif galvojau į daržovienę dėti, bet tavo variantas irgi neblogas, tik aš jam dar nededu nei cukraus nei druskos, reikės ryt pabandyt pasiūlyt makaronienės
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2011 08 02, 17:19)
mes pripažįstam iš tyrelių tik obuolienes tai net nežinau kur tuos makaronus deda ax.gif galvojau į daržovienę dėti, bet tavo variantas irgi neblogas, tik aš jam dar nededu nei cukraus nei druskos, reikės ryt pabandyt pasiūlyt makaronienės

su kuo makaroniukus darysit? tiesiog vienus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2011 08 02, 19:19)

na i obuoliu tyreles tikrai nededa makaroniuku manau=]
o siaip tai nepatarciau tu paciu maziausiu makaronu virti, juos visada vaikas spjove, ir jie kietesni, gal tiesiog blogai paruosiau, bet kai daviau kitus, tai valge.
o galima paruosti tai tokia, kaip sriubyte, morkyte, bulvyte, makaronai, petrazoles dar kokios. nors as tai aplamai, va vakar darem makaronus, tai as sublenderiavau jam juos kaip pagaminau, su baltu padazu, tik be prieskoniu=]
Atsakyti
Mes tai makaronus su darzovem valgom, tai puikiai valgo. Jei mazuciai, tai neblenderiuoju... ax.gif
Atsakyti
įdėjau makaronų į daržovienę, suvalgė viską iki paskutinio šaukšto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2011 08 03, 15:40)
įdėjau makaronų į daržovienę, suvalgė viską iki paskutinio šaukšto  thumbup.gif

na va, ir tikriausiai pirma karta valge? smile.gif
Papildyta:
o sakykit mamytes, kaip jusu vaikuciai reaguoja i pirktini karves piena. aplamai ar duodat ji?
Atsakyti
QUOTE(Eridana @ 2011 08 03, 18:50)
na va, ir tikriausiai pirma karta valge? smile.gif
Papildyta:
o sakykit mamytes, kaip jusu vaikuciai reaguoja i pirktini karves piena. aplamai ar duodat ji?

ryt ir as bandysiu makaroniuku padaryti, tikiuosi bus skanu smile.gif

o pieno bijau duoti, kol kas is pieno produktu tik jogurtuka ragauja
Atsakyti
QUOTE(Eridana @ 2011 08 03, 20:50)

Neduodu ir neduosiu tongue.gif Mažylei ir MP užtenka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 03 rugpjūčio 2011 - 23:24
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 08 04, 00:23)
Neduodu ir neduosiu tongue.gif Mažylei ir MP užtenka 4u.gif

ne visos mamytes turi to savo pienuko smile.gif
Atsakyti