Įkraunama...
Įkraunama...

10mėn. vaikučio dienos meniu

QUOTE(eglieska @ 2010 11 17, 19:29)
pasitaisau- kiek KOSIU duodat-2 ar 3 kart per diena?

Kai maniskui buvo 10 men, valgem 2 kruopienes ir 1 darzoviene per diena
Atsakyti
Mano mazoji valge 1 kart grudine kose ir 1 kart darzoviene su mesa. Daugiau nereikejo, nes liesumu nesiskunde biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

mano mazylei 10men mes valgom visokiu darzoviu koses kartu su vista ar kiauliena,pusryciai ir vakariene buna kosyte ryziu pudingas su vaisiais idedu varskes ir dar su jogurtu vaikisku ji sia kose dievina....ka dar galim aduoti 10men vaikuciams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasarasa85: 21 lapkričio 2010 - 17:55
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 10 10, 12:25)
Uztenka naminiu rukytu lasiniu paciulpti.  biggrin.gif

lotuliukas.gif Maniškis irgi dar tik į 10 mėn. įžengė, bet porą kartų buvo lašinius nučiupęs, tai toks skandalas kilo kai atėmiau lotuliukas.gif
O dėl kitokio maisto - kadangi nėra didelis vaisių mėgėjas, tai aš jam obuolį, kriaušę, iš bėdos - bananą - į grūdų košę tarkuoju, manau, kad taip sveikiau už bet kokią tyrelę smile.gif Dar šaldytas uogas į košes kraunam. Labai mėgsta jogurtą (perku Faini Mon iš Žemaitijos pieno smile.gif o mėsa ir daržovienė - pats nemėgstamiausias maistas, visi namai koše būna apdrabstyti, kol bent kiek pavyksta įkišt... Bet kadangi vyresnysis vaikas irgi tik labai spaudžiamas mėsą valgo, tai per daug nepanikoju, gal bus vegetarai smile.gif dar kartais žvies šiek tiek suvalgo, bet irgi nelabai. O sriuba skaniausia ne ta kur jam skirta, o bendra. Kadangi valgom nesūriai ir ne aštriai, tai atskirai retai verdu. O šiaip dar MP užkandžiauja, jau bandysiu mažinti, ypač naktį - didžiausia problema, kad geria tik iš puodelio, nepripažįsta jokių buteliukų, kartais net dangtelį su snapeliu reikia nuimt, tai naktį bus sudėtinga, bet kaip ir pirmajam planuoju naktį tik vandenį duot, nes paskui labai greit teks pas odontologus pėdinti, o čia irgi nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(rasarasa85 @ 2010 11 21, 17:47)
user posted image
mano mazylei 10men mes  valgom visokiu darzoviu koses kartu su vista ar kiauliena,pusryciai ir vakariene buna kosyte ryziu pudingas su vaisiais idedu varskes ir dar su jogurtu vaikisku ji sia kose dievina....ka dar galim aduoti 10men vaikuciams

Gal galima plačiau,kaip pagaminti ryžių pudingą su vaisiais g.gif ?Ačiū!
Atsakyti
ir man butu idomu kaip gaminamas tas ryziu pudingas
Atsakyti
O Maniskis nelabai megsta valgyt
Ryte suvalgo grudu,manu koses su vaisiais apie 3-4valgomus saukstus
per piet apie 80-100ml darzoviu koses, darzoviu koses su mesyte
vakare vel grudu kosyte apie 3-4 saukstus
daugiau negaliu ikist
i tarpus beveik nieko nevalgo, iskyrus mano pieniuka
sausainiukus duodu ar kazka tokio, net nepaims, o jei paima-pavarto,paziuri ir numeta
anksciau banana dar valgydavo, dabar ir to nemegsta
Kaip manot, ne per mazai beveik 10 menesiu kudikiui?
kaip man ji prie maisto normalaus ipratint? doh.gif
Atsakyti
Jungiames ir mes i desimta menesiuka, nors dar mums jo reik siek palaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupena @ 2010 11 26, 00:58)
O Maniskis nelabai megsta valgyt
Ryte suvalgo grudu,manu koses su vaisiais apie 3-4valgomus saukstus
per piet apie 80-100ml darzoviu koses, darzoviu koses su mesyte
vakare vel grudu kosyte apie 3-4 saukstus
daugiau negaliu ikist
i tarpus beveik nieko nevalgo, iskyrus mano pieniuka
sausainiukus duodu ar kazka tokio, net nepaims, o jei paima-pavarto,paziuri ir numeta
anksciau banana dar valgydavo, dabar ir to nemegsta
Kaip manot, ne per mazai beveik 10 menesiu kudikiui?
kaip man ji prie maisto normalaus ipratint? doh.gif

Musiskis po ligu ir buvo pradeje svalgyt labai mazia tai me sjam vitamino c suleidom viskas suitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2010 11 23, 23:25)
Gal galima plačiau,kaip pagaminti ryžių pudingą su vaisiais g.gif ?Ačiū!

ta pudinga as perku is parduotuves lenku gamybos ir ja uzplikinu virintu siltu vandeniu nu maisai kol gausis tyrele tokia ir po to idedu jogurto vaisinio,o siandie dar dadejau ir banano sutrinto...
Atsakyti
paskaiciau, net nustebau. tada maniskis per daug valgo g.gif apetitu nesiskundzia, dabar sveriam 10.5 kg, o ugis 77 cm. nera storas, bet toli grazu ne liesas. mes valgom tik atsikele maza indeli jogurto,
tada apie 10.30 val kose grudine
apie 13 val isplaku banana su kefyru ir selenom (kokius 200 ml)
16 val. darzoves su mesa
18-19 val stengiuosi duoti vaisiu tyreles, bet jis seda prie musu vakarieniauti dar, tai pats valgo kokius makaronus su padazu (oj reikia valyt, bet jam smagu)
ir apie 21 val vel visa bliuda grudines koses

o tarpuose mielai uzkandziauja, pats grauzia obuoli, valgo talerius ar baronkas nesaldzias, duona su grudais, alyvuoges 4u.gif

net nebezinau, ar ne per daug jis cia valgo pas mane...
Atsakyti
QUOTE(rrf @ 2010 12 02, 11:35)
paskaiciau, net nustebau. tada maniskis per daug valgo  g.gif  apetitu nesiskundzia, dabar sveriam 10.5 kg, o ugis 77 cm. nera storas, bet toli grazu ne liesas. mes valgom tik atsikele maza indeli jogurto,
tada apie 10.30 val kose grudine
apie 13 val isplaku banana su kefyru ir selenom (kokius 200 ml)
16 val. darzoves su mesa
18-19 val stengiuosi duoti vaisiu tyreles, bet jis seda prie musu vakarieniauti dar, tai pats valgo kokius makaronus su padazu (oj reikia valyt, bet jam smagu)
ir apie 21 val vel visa bliuda grudines koses

o tarpuose mielai uzkandziauja, pats grauzia obuoli, valgo talerius ar baronkas nesaldzias, duona su grudais, alyvuoges 4u.gif

net nebezinau, ar ne per daug jis cia valgo pas mane...

kur sėlenų reikėtų pirkti g.gif ?
Atsakyti