Įkraunama...
Įkraunama...

10mėn. vaikučio dienos meniu

QUOTE(Tikaram @ 2010 10 29, 20:25)
tai kad neteisybe..  cia raso apie zuvis, kur svaresne ir tt, na ir ne juroje

4u.gif sutinku, kad Baltijos jura viena is labiausiai uzterstu planetoje blush2.gif tik as turejau minty bendrai pasauly, nes mes ne Lt., jei ka mirksiukas.gif

QUOTE(eglieska @ 2010 10 29, 21:14)
mes kai valgom koses negeriam pienuko, o geriam sultis ar vandeni. pienukas tik 9val 15 val ir 21val. tai ka man db daryt? pagal jus iseina, kad tik pienas lieka tie 3 kartai? kur kosem vieta? piena mazius mano isgeria dauuug. jogurto ir varskes irgi apie 150g. tai ka dabar man sumazinti? kad gautusi 3 rimti valgymai? g.gif  kazkas  cia ne taip g.gif
Papildyta:
g.gif turetumet sumazinti  4u.gif nes rimtas valgymas - tai kose+pienas(na sultys, vanduo ar sriubyte)+desertas

QUOTE(M.Rasele @ 2010 10 29, 21:18)
Rimti valgymai butu - pusryciai, pietus ir vakariene.
As maitinau taip: jeigu pusryciams pienas, tai koses dazniausiai neduodavau, pietums darzoviene su mesa, pavakariams pienukas, vakarienei kose, naktipieciai - pienukas.
Jus man atrodo nemazai valgot, o kaip svoris jusu vaiko?
Papildyta:
Mazinkite valgymu skaiciu.

thumbup.gif visiskai sutinku, mes ir t.p. valgome thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lindsay29 @ 2010 10 30, 17:04)
4u.gif sutinku, kad Baltijos jura viena is labiausiai uzterstu planetoje  blush2.gif  tik as turejau minty bendrai pasauly, nes mes ne Lt., jei ka  mirksiukas.gif
thumbup.gif visiskai sutinku, mes ir t.p. valgome thumbup.gif

as supratau, kad Baltijos nesvariausia, bet ten mini apskritai juras, kad geriau rinktis is ezeru. o gal konkreciai apie Lietuva, ai nzn jau. zinau, kad is Baltijos nevalgysim.
as ir ne LT mirksiukas.gif

keliuosi i 11 men thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikaram: 30 spalio 2010 - 19:35
QUOTE(M.Rasele @ 2010 10 29, 23:18)
Rimti valgymai butu - pusryciai, pietus ir vakariene.
As maitinau taip: jeigu pusryciams pienas, tai koses dazniausiai neduodavau, pietums darzoviene su mesa, pavakariams pienukas, vakarienei kose, naktipieciai - pienukas.
Jus man atrodo nemazai valgot, o kaip svoris jusu vaiko?
Papildyta:
Mazinkite valgymu skaiciu.

pries 3 sav buvo 10,5 kg blush2.gif mums vakar suejo 9 men ax.gif vargeli, kentes maziukas g.gif jis taip cepsi daznai valgyt prasydamas, teks pakankint vaikiuka ax.gif man irgi atrodo, kad per daug valgom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglieska: 30 spalio 2010 - 21:49
QUOTE(Tikaram @ 2010 10 30, 18:35)
as supratau, kad Baltijos nesvariausia, bet ten mini apskritai juras, kad geriau rinktis is ezeru. o gal konkreciai apie Lietuva, ai nzn jau. zinau, kad is Baltijos nevalgysim.
as ir ne LT  mirksiukas.gif
keliuosi i 11 men  thumbup.gif

gi ziauriai uzterstos ir yra Baltijos ir Siaures juros verysad.gif , o ezeruose taigi stovintis vanduo ir dumblas fear.gif todel spec. kvapas ir skonis blink.gif dar upese teka jis kurnors doh.gif zinoma kiekvieno teise rinktis blush2.gif kas siais laikais sveika doh.gif g.gif gi ir jurose bei vandenynuose sugaunamose zuvyse randama sunkiuju metalu junginiu lens.gif del to vaikuciams ir nesciosioms rekomenduojama zuvis tik 1-2kart per savaite 4u.gif g.gif tai mes ir nepiktnaudziaujam ax.gif nors jau pabandem, patiko...
Atsakyti
As is zuvies tai va karpiuka svieziai paruosiu, valgo net cepsi bigsmile.gif dabar maksimoj raso kad jie ekologiski karpiai, kazin kaip is tikruju g.gif
O misinuka, (MP baigiau maitinti 8 menesi, kai antrakart pastojau) tai duodam tik pries naktini miegiuka ir buna kad diena pries migdant, nezinau, gal mazoka unsure.gif
siaip mano vaikas - bulvinis darzovinis biggrin.gif kruopienes ivairias ignoruoja ax.gif
o nuo jogurtelio tai truputi linkes atpilt.. nors grudeta varskyte paskanauja mielai. dar labai surio lazdeles patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 08 31, 14:33)
varškė, kiaušinis, miltai. Druskos galima nedėt, aš truputuką dedu. Tešla turi gautis minkoma, iš jos suformuoti volelį, supjaustyti gabaliukais ir išvirti. Galima duoti su sviestuku arba grietine  4u.gif

mano maziukui nepatiko verysad.gif verysad.gif gal per sprangiai lindo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 11 04, 21:53)
mano maziukui nepatiko verysad.gif  verysad.gif gal per sprangiai lindo? g.gif

jei cia kalbama apie varsketukus virtus tai maniskis irgi juos ignoruoja ax.gif meniu vaiko pasidare dar skurdesnis nes visai grudiniu kosiu atsisake.... galima sakyti kad valgo vien darzoviene su mesyte du kartus per diena. g.gif ir misinuka pries miega ir nakti doh.gif is viso pradejo daznai keltis
Atsakyti
QUOTE(JJmama @ 2010 11 09, 20:37)
jei cia kalbama apie varsketukus virtus tai maniskis irgi juos ignoruoja ax.gif  meniu vaiko pasidare dar skurdesnis nes visai grudiniu kosiu atsisake.... galima sakyti kad valgo vien darzoviene su mesyte du kartus per diena. g.gif  ir misinuka pries miega ir nakti doh.gif  is viso pradejo daznai keltis

esat likimo drauge. manasis jau 2 men kaip kruopas atsisako valgyti, valgom viena mesine kose, kita tik darzoviu kose ir geria MP 3 kart dienoje ir 2kart nakti. O paskutine savaite bludija naktim,jautriai labai miega, buna, kad po 2 valandas iskarto nakti nemiega. gerai dar kad jogurtus ir varske megsta, tai vis maistas ivairesnis.
Atsakyti
kiek kartu- 2 ar 3- duodat 10 men mazyliams per diena?
Atsakyti
Sveikos, mes jau miegam vieną kartą, nebent po ,,audringos" nakties du kartus migdau.
Naktį dažnokai dar keliasi MP ar tik kad pačiulpt, 10 val. grūdinė košė, 13 val. daržovienė su mėsa ar be, 16 val. MP, 19 val. grūdinė košė, 9:30 MP
Kadangi alergiška karvės pienui, tai su jogurtais, varške ir kiaušiniu neskubu. Tarpuose duodu obuolio, banano, riestainio, ,,duoniuko" ar džiuvesėlio.
Reiktų jau po truputį tos 16 val MP atsisakyti, bet kadangi su varške ir pan. nedraugaujam, tai nežinau kuo pakeisti?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 11 16, 23:22)
kiek kartu- 2 ar 3- duodat 10 men mazyliams per diena?

pasitaisau- kiek KOSIU duodat-2 ar 3 kart per diena?
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 11 17, 19:29)
pasitaisau- kiek KOSIU duodat-2 ar 3 kart per diena?

As tai du kart - pusryciams ir vakarienei.
Atsakyti