Įkraunama...
Įkraunama...

10mėn. vaikučio dienos meniu

QUOTE(tastyte @ 2009 11 29, 16:33)
Nezinau ar daug ar mazai, idomu kaip kiti? Mes nuo 11 iki 12.30, paskui nuo 13.30 mazdaug 16 val ir dar kokia 18-19 val trumpai 30min.  mirksiukas.gif

buruliuke, tai smagu kartu lauksim mazyliu gimtadieniu  drinks_cheers.gif O jus is kokio miesto?

mes irgi dar tiek miegam. nuo 11 iki 12 30, nuo 15 iki 16 30 ir trumpai po 19 val ax.gif mums tuoj 9 men
Papildyta:
QUOTE(mazee @ 2009 12 30, 16:45)
As visad perku mesyte dukrytei atskirai (jautiena triusiena ar kiauliena is mociutes smile.gif) Pasiimu svarstykles paziuriu kiek tas 30-40 g gaunas ir taip susipjaustau mazais gabaliukais ir susidedu i saldikli  ax.gif

bet turi gautis tiek jau isvirus, o ne zalios g.gif juk apie 50 proc nuvirs ir liks tik 15-20g.mums tai gyd liepe 50g per para gauti
Atsakyti
QUOTE(katkuviene @ 2010 02 17, 13:43)
gal obuoliukas neskanus buvo g.gif , pabandykite obuoliu tyreles ideti, gal patiks, krapu saldytu verdant idet, slyva kokia, as daug ka bandau ir jei patinka, juk vaikui tas pats per ta pati maista gali atsibosti, mums tai atsibosta juk, tai vaikiukui ir taip pat smile.gif sekmes

mano maziui krapai schmoll.gif
Atsakyti
Na mano maziukui kaip tik dantys dygsta, jokio maisto apart misinuko neikisi... doh.gif
Atsakyti
4u.gif Labas mamos. Turiu klausimuka - kaip smulkinat maziams kose? t.y. darzoviene su mesyte. as vis dar ja blenderiuoju g.gif ir vis dar uzsaldau tokiais maltais kleckais. Gal jau laikas pertrint sakute? Maniskis turi 4 dantukus.
Atsakyti
Mano zuikis tai jau perejo prie vieno dieninio miegucio. Buna kartais du, jeigu per anksti pasikelia, bet dazniausiai vienas 12:30-15val mazdaug...
Is zuvu, tai as duodu lasisa arba upetaki, nes cia kur as gyvenu, nelabai koks pasirinkimas sad.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif mums 9 men su trup., valgom 5-7 kart dienoj mirksiukas.gif ir 2kart tik mp nakti doh.gif
QUOTE(JJmama @ 2010 10 28, 15:13)
Turiu klausimuka - kaip smulkinat maziams kose? t.y. darzoviene su mesyte. as vis dar ja blenderiuoju g.gif  ir vis dar uzsaldau tokiais maltais kleckais. Gal jau laikas pertrint sakute? Maniskis turi 4 dantukus.

drinks_cheers.gif mes ir jau valgom smulkinta kaip sakute ax.gif tik blenderiuoju, nes taip greiciau blush2.gif ir nesaldau niekad g.gif stengiuos visad sviezia duot mirksiukas.gif
o jei kartais nera laiko pagamint, tai stengiuos duot kanors greito, pvz. sausainiuka, kukuruzu, vaisiu ar jogurtuka, kol pagaminu 4u.gif niu o visai kartais, valgom is stiklainiuku, pirktine blush2.gif bet tik, isimtiniais atvejais, va...
QUOTE(lasvegiete @ 2010 10 28, 18:07)
Is zuvu, tai as duodu lasisa arba upetaki, nes cia kur as gyvenu, nelabai koks pasirinkimas sad.gif

thumbup.gif stengiuos duot tik jurine zuvyte thumbup.gif nes svaresne 4u.gif
Atsakyti
o kiek kartu turi valgyti 9men mazylis? mes valgom 3 MP diena, 2MP nakti, 3 koses, 2 kartus jogurta ir varske. dar uzkandziaujam vaisius,duona,sausainius. gaunasi viso 8 rimti valgymai diena. tai cia turbut ziauuuuuriai daug?
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 10 29, 12:38)
o kiek kartu  turi valgyti 9men mazylis? mes valgom 3 MP diena, 2MP nakti, 3 koses, 2 kartus jogurta ir varske. dar uzkandziaujam vaisius,duona,sausainius. gaunasi viso 8 rimti valgymai diena. tai cia turbut ziauuuuuriai daug?

4u.gif manau 3 pagrindiniai rimti valgymai, t.y. kose ir pieniukas ax.gif o kiti - uzkandziavimai ir uzsigerimai, kaip isena, i tarpukus blush2.gif bent jau mes taip essen.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 10 29, 14:38)
o kiek kartu  turi valgyti 9men mazylis? mes valgom 3 MP diena, 2MP nakti, 3 koses, 2 kartus jogurta ir varske. dar uzkandziaujam vaisius,duona,sausainius. gaunasi viso 8 rimti valgymai diena. tai cia turbut ziauuuuuriai daug?

Turetu valgyti 4-6 kartus oer para, neskaitant uzkandziavimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lindsay29 @ 2010 10 28, 20:40)

thumbup.gif stengiuos duot tik jurine zuvyte  thumbup.gif nes svaresne 4u.gif

tai kad neteisybe.. cia raso apie zuvis, kur svaresne ir tt, na ir ne juroje

http://www.delfi.lt/...u.d?id=36701775
Atsakyti
QUOTE(lindsay29 @ 2010 10 29, 16:01)
4u.gif manau 3 pagrindiniai rimti valgymai, t.y. kose ir pieniukas  ax.gif o kiti - uzkandziavimai ir uzsigerimai, kaip isena, i tarpukus  blush2.gif  bent jau mes taip  essen.gif

mes kai valgom koses negeriam pienuko, o geriam sultis ar vandeni. pienukas tik 9val 15 val ir 21val. tai ka man db daryt? pagal jus iseina, kad tik pienas lieka tie 3 kartai? kur kosem vieta? piena mazius mano isgeria dauuug. jogurto ir varskes irgi apie 150g. tai ka dabar man sumazinti? kad gautusi 3 rimti valgymai? g.gif kazkas cia ne taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiukas16 @ 2010 10 29, 17:37)
Turetu valgyti 4-6 kartus oer para, neskaitant uzkandziavimu smile.gif

cia jau butu panasiau, 6 kartai, bet jogurto ir varskes suvalgo irgi daug, gaunasi kaip dar 2 rimti valgymai. tai ka man, mamytes, daryt? g.gif
Atsakyti
Rimti valgymai butu - pusryciai, pietus ir vakariene.
As maitinau taip: jeigu pusryciams pienas, tai koses dazniausiai neduodavau, pietums darzoviene su mesa, pavakariams pienukas, vakarienei kose, naktipieciai - pienukas.
Jus man atrodo nemazai valgot, o kaip svoris jusu vaiko?
Papildyta:
QUOTE(eglieska @ 2010 10 29, 23:14)
mes kai valgom koses negeriam pienuko, o geriam sultis ar vandeni. pienukas tik 9val 15 val ir 21val. tai ka man db daryt? pagal jus iseina, kad tik pienas lieka tie 3 kartai? kur kosem vieta? piena mazius mano isgeria dauuug. jogurto ir varskes irgi apie 150g. tai ka dabar man sumazinti? kad gautusi 3 rimti valgymai? g.gif  kazkas  cia ne taip g.gif
Papildyta:

cia jau butu panasiau, 6 kartai, bet jogurto ir varskes suvalgo irgi daug, gaunasi kaip dar 2 rimti valgymai. tai ka man, mamytes, daryt? g.gif

Mazinkite valgymu skaiciu.
Atsakyti