Įkraunama...
Įkraunama...

10mėn. vaikučio dienos meniu

QUOTE(Jeta @ 2010 08 31, 10:14)
šnd bandysiu virt varškėtukus. Kažkaip visai apie juos pamiršus buvau  doh.gif  Tikiuosi patiks, vis naujas varškės patiekaliukas smile.gif

o galima detaliau, ka dedi?
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 08 31, 14:06)
o galima detaliau, ka dedi?

varškė, kiaušinis, miltai. Druskos galima nedėt, aš truputuką dedu. Tešla turi gautis minkoma, iš jos suformuoti volelį, supjaustyti gabaliukais ir išvirti. Galima duoti su sviestuku arba grietine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaarra @ 2010 08 30, 22:22)
O mes kiek valgem, tai ish serijos Naminis... ir sviesta ta perku, ir rugpieni...  smile.gif Pamaishau su trintom uogytem ir skanu... 4u.gif  Bet kazkaip neypatingai mano mazoji suzaveta shiuo valgiu. rolleyes.gif  biggrin.gif

mes irgi megstam sia serija smile.gif man sviestas ir pienas patinka Naminis ir pastebiu kad vis daugiau sios seimynos produktu apsigyvena musu saldytuve rolleyes.gif

QUOTE(Rūtkė @ 2010 08 30, 22:24)
aš irgi esu davusi grudėtos varškytės ir miau varškytės, irgi pamaišau su košytėm, arba duodu vieną, mažyliui labai skanu, bet jau grudėta tai dar paskaninu kokiais vaisiais smile.gif

o sakykit prasau su kokia kosele maisot varske g.gif

QUOTE(Jeta @ 2010 08 31, 11:14)
šnd bandysiu virt varškėtukus. Kažkaip visai apie juos pamiršus buvau  doh.gif  Tikiuosi patiks, vis naujas varškės patiekaliukas smile.gif

oi blink.gif nagi tikrai priminet sita skanu mano jau irgi primirsta patiekala smile.gif ale dar neankstoka maziams duoti jo g.gif mano berniokas nelabai nori kramtyti tai jei isvirsiu idomu ar nores valgyti unsure.gif o kaip jusu mazule, ar patiko patiekalas? biggrin.gif

na vat siandien bandziau pasiulyti savo kavalieriui varskes (paprasta "Namine" serija) idejau jogurto su vaisiais ir ka....ogi nieko, viska man atgal atidave (su graksciu liezuvio judesiu) tongue.gif nu velniukas gi a rolleyes.gif tai vat vel ieskojimuose busim doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dušara: 31 rugpjūčio 2010 - 16:21
QUOTE(dušara @ 2010 08 31, 17:17)
oi  blink.gif nagi tikrai priminet sita skanu mano jau irgi primirsta patiekala  smile.gif ale dar neankstoka maziams duoti jo  g.gif mano berniokas nelabai nori kramtyti tai jei isvirsiu idomu ar nores valgyti  unsure.gif o kaip jusu mazule, ar patiko patiekalas? biggrin.gif

mes siandien jau antra karta vakarienei valgem varsketukus. suvalge apie 100 gramu. paskaninau truputi sviestuku. o ir maziukui smagiau valgyt, kai mato, kad ir mama, ir tetis ta pati valgo ka ir jis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dušara @ 2010 08 31, 17:17)

oi  blink.gif nagi tikrai priminet sita skanu mano jau irgi primirsta patiekala  smile.gif ale dar neankstoka maziams duoti jo  g.gif mano berniokas nelabai nori kramtyti tai jei isvirsiu idomu ar nores valgyti  unsure.gif o kaip jusu mazule, ar patiko patiekalas? biggrin.gif

aš manau, kad visai ne per anksti 4u.gif Valgė mažoji, tik dar nedaug. Bet tikrai virsiu dažniau smile.gif
Maniškė mėgsta išbandyt naujus patiekalus, tik, kad jų pradžiai nedaug suvalgo. Tik pamato mus bevalgančius ar begeriančius ir ateina sakydama niam niam. tai vis duodam ko nors paragaut.
Vat vakar dar sugalvojau duoti pačiai valgyti žirnesius su morkytėm. Nupirkau šaldytą žirnelių ir morkyčių rinkinuką (nes deja kaime nieks žirnių nepriaugino), mažame kiekyje vandens apviriau ir padėjau jai kelis žirnelius, kelis morkytės kubelius ant maitinimo staliuko, tai irgi valgė. Jeigu būtų sutrintas maistas, kaži ar taip rūpėtų, o čia pačiai paimti tą žirniuką ir įsidėti į burnytę, labai patiko thumbup.gif irgi duosiu dažniau.
Atsakyti
[quote=Lauruška,2010 08 30, 11:59]
Mes pradėjom ir kol kas tevalgom Miau varškytę smile.gif
[/quoto kokia miau varskytes sudetis, ar tikrai 10 men leliukui galima duoti tokia varskyte. Manau net ir seno sukirpimo pediatrai nerekomenduotu.
Atsakyti
[quote=tiesiog_paprasta,2010 09 01, 21:01]
[quote=Lauruška,2010 08 30, 11:59]
[/quoto kokia miau varskytes sudetis, ar tikrai 10 men leliukui galima duoti tokia varskyte. Manau net ir seno sukirpimo pediatrai nerekomenduotu.
[/quote]

valgom ir mes ta miau varskyte ir nieko blogo nuo jos nesidaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 09 02, 08:22)
valgom ir mes ta miau varskyte ir nieko blogo nuo jos nesidaro smile.gif

Mes valgome Fainimonu varskytes - Zemaitijos pieno produkcija. Sudetis tikrai nekenksminga, jokiu E smile.gif Sunus net dreba jas pamates biggrin.gif
Atsakyti
Mums bus tik uz poros sav. 10men,bet irgi varskyte Miau valgom,ten nera jokiu E,bet jogurte Miau yra modifikuoto krakmolo,tai neduodu sios firmos smile.gif Labai skaniai valgo ir problemu neturim.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog_paprasta @ 2010 09 01, 22:01)
QUOTE(Lauruška @ 2010 08 30, 11:59)

kokia miau varskytes sudetis, ar tikrai 10 men leliukui galima duoti tokia varskyte. Manau net ir seno sukirpimo pediatrai nerekomenduotu.

Cituoju:
"Varškė, cukrus, bananai, kvapiosios medžiagos, dažiklis beta karotenas".
Nematau čia nieko blogo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruška: 04 rugsėjo 2010 - 17:30
QUOTE(DO&RU @ 2010 08 28, 23:24)
kiek skaitinejau tai nuo metu galima duoti virta vistos kiausini, nors pati daviau ir anksciau  blush2.gif
taciau putpeles kiausinuka daug kas duoda nuo metu  smile.gif  , dar ji imaiso i darzovine kose,

pagal naujausią madą, kiaušinio trynį pediatrai rekomenduoja duoti jau nuo 7,5-8 mėn ax.gif
Atsakyti
o sakykit mamos koki pieno produkta galima duoti 10 men. vaikiukui g.gif iki siol maitinau savo pienu bet jau matau kad mazeja po truputi unsure.gif ir reikia papildomai kazkokio pieno dadeti g.gif tai veikiausiai turetu buti gal koks misinukas tik maniskis jo negaves tai net nezinau koki dabar jam reiketu pasiulyti blink.gif o ir parduotuvese ju tiek visokiu kad pasimeciau visai doh.gif
tai vat noriu pasiteirauti ka reiktu duoti tarp motinos pieno ir karves pieno (nes pastaraji skaiciau kad tik nuo metu ir veliau galima)
kaip manot g.gif
4u.gif
Atsakyti