Įkraunama...
Įkraunama...

10mėn. vaikučio dienos meniu

Mano vaikis nevalgo mesos, nelabai nori ir darzoviu, o jau 10 men. Su didziausiu malonumu valgo visokias pirktines grudines koses....manau, kad todel kad jos saldzios...visaip isbandziau, kad tik mesyte valgytu...niekaip nepavyksta
Atsakyti
mano irgi valgo labai labai mazai, bet todel, kad as neduodu, jeigu kraujukas geras nekiskite jam mesytes, ateis laikas ir valgys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaSpr @ 2009 03 23, 17:01)
Mano vaikis nevalgo mesos, nelabai nori ir darzoviu, o jau 10 men. Su didziausiu malonumu valgo visokias pirktines grudines koses....manau, kad todel kad jos saldzios...visaip isbandziau, kad tik mesyte valgytu...niekaip nepavyksta

Šiaip gydytojai nepataria tų pirktinių grūdinių košių, nes labai vaiko skonio receptorius isdarko, kaip pati rašote, kad jos saldžios net per daug.... schmoll.gif Gal pabandykite po truputį keisti košes, patti gaminkite mažinadama saldumą, tarkim pradžioje daugiau banano dėkite, jis saldus, oaskui jo kiekį mažinkite ir t.t. o dėl daržovių, pabandykite morkų daugiau į košytę dėti, jos saldžios, į jas įmaišykite šiek tiek mėsytės, bet ne per daug... Žodžiu po truputį pereikite prie kitokio maisto, svarbu neskubėti ir vaikas vis tiek pripras prie kitokių skonių, sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra pirktiniu grudiniu kosiu ir be cukraus mirksiukas.gif

O del mesos. Mano vyresnelis irgi nelabai mego mesa kudikiu budamas. Vienintelis mesiskas patiekalas, kuri retkarciais pripazino, buvo pirktine mesiska tyre "Semper" fermerio kepsnys (berods, taip vadinosi g.gif ). Dabar jam 4.5 metu, o mesos, beje, vis dar nevalgo.

Pritariu coca-cola, jei kraujas geras, nekiskite per prievarta mesos. Ateis laikas ir prades valgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaSpr @ 2009 03 23, 17:01)

Na, galima juk "blenderiu" mesyte sumalti ir sitaip kokioje darzoviu ar ir nesaldzioje kruopineje koseje "paslepti" pradziai. Galit pameginti ankstines darzoves, jos yra geras baltymu saltinis.
Atsakyti
NA matot visokius variant, ir pirktines tyreles su mesa, ir blenderiu smulkindavau, ir i darzoves dedavau, ir i kruopas ne prokur... tik pajunta ir neikisi ne saukstelio...dabar radau viena iseiti nedaug suvalgo, bet valgo zveriena... 4u.gif

Taip nuo ryto iki vakaro eksperimentuoju tongue.gif

Siaip jei netruktu gelezies tai labai ir nesukciau sau galvos, bet va, kad mums jos truksta...

Atsakyti
QUOTE(EditaSpr @ 2009 03 25, 16:29)

Taip nuo ryto iki vakaro eksperimentuoju tongue.gif
Siaip jei netruktu gelezies tai labai ir nesukciau sau galvos, bet va, kad mums jos truksta...

Geležies daug turi petražolės, pabandykit dėti į košes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Numenor @ 2009 03 24, 11:21)
Na, galima juk "blenderiu" mesyte sumalti ir sitaip kokioje darzoviu ar ir nesaldzioje kruopineje koseje "paslepti" pradziai. Galit pameginti ankstines darzoves, jos yra geras baltymu saltinis.

Niekaip ,,nepaslepsi,, biggrin.gif Manoji tik paragauja ir jei yra mesos - pradeda ranka trinti veida,muistytis arba krapsto lauk biggrin.gif Sunkiai su ta mesyte.As vis kantriai bandau,nors jau senku... bandziau i mesiska kose tyreles det ,tai truputi valge.Mat saldu buvo. tongue.gif Galima zuvimi kazkiek mesa kompensuoti. Manoji isvis nevalgi.Nebezinau ka ir beduoti.Jogurto nenori,varskes nenori,darzoviene valgo tik peralkus... nezinau kaip cia baigsis.Tikiuosi,kad kalti sparciai ir gausiai dygstantys dantukai.
Sekmes ir kantrybes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaHA: 27 kovo 2009 - 15:22
QUOTE(EditaSpr @ 2009 03 23, 14:01)

O truputėlį druskytės ar dedate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaHA @ 2009 03 27, 17:22)
Niekaip ,,nepaslepsi,, biggrin.gif Manoji tik paragauja ir jei yra mesos - pradeda ranka trinti veida,muistytis arba krapsto lauk biggrin.gif Sunkiai su ta mesyte.As vis kantriai bandau,nors jau senku... bandziau i mesiska kose tyreles det ,tai truputi valge.Mat saldu buvo. tongue.gif Galima zuvimi kazkiek mesa  kompensuoti. Manoji isvis nevalgi.Nebezinau ka ir beduoti.Jogurto nenori,varskes nenori,darzoviene valgo tik peralkus... nezinau kaip cia baigsis.Tikiuosi,kad kalti sparciai ir gausiai dygstantys dantukai.
Sekmes ir kantrybes wub.gif

oi kaip as tave suprantu...oi...mes ir kankinames...dabar dar vienas etapas, valgome viska kas nera sutrinta, bet koks ten valgymas, pavelia pavelia burnoje ir baigaisi...Anksciau valge milupos koses, dabar net neikisi...
Ir kas svarbiausia gali isbuti nevalges kazin kiek tol, kol pienuko neduodu....
Iskart dyksta gal kokie 4 dantys, as viliuosi, kad del to g.gif
Papildyta:
Dar norejau paklausti kada pradejote savo mazyliams duoti zuvi....Gydytoja pataria pradeti nuo metu....
Atsakyti
sveikos mamytes.mano dukrytei 10men su trupuciu,ji nelabai megsta mano pagaminta maista doh.gif ir isvis beveik nieko nevalgo,tik vaisius ir darzoves,mesyte labai retai. gal galetumet man kokiu geru receptuku patarti,jau neezinau ka jai virti. to maisto kuri pati valgau duodu ir jai,bet ir to nevalgo schmoll.gif
Atsakyti
Tai ir neduokit mesos, jei nenori. yra zmoniu, kurie nuo vaikystes negali mesos skonio pakest. ir cia nieko blogo nera. O jus pati valgot ta maista, kuri pagaminat vaikui? gal jis is tikruju ne skanus.
Atsakyti