Įkraunama...
Įkraunama...

10mėn. vaikučio dienos meniu

QUOTE(pettite-kristtine @ 2010 05 11, 23:20)
Sveikutes mamytes. Reikia jusu patarimu. Kita savaite mum 10 menesiuku ir daktare liepe pratint prie kiausinio trynio, tai kaip dabar man ji ruosti? Virta? Kepta? Zalia? Ar dar kaip kitaip? Kiek jo duoti per viena karta? Visa? Puse? Ir kaip daznai? Kas diena? Aciu visom is karto.

Įsivaizduoju, kad virtą ir gal individualiai jo kiekis. Bet čia tik mano mintys-mes nesam ragavę trynio.

O jūs jau visos pratinat gerti ne iš buteliuko, o iš kažkokio spec.puodelio?
Mes kolks tik iš buteliuko geriam ir kelis kartus daviau pabandyti iš savo puodelio, aišku, per barzdą varvėjo ir nieko burnoj neturėjo lotuliukas.gif , o noras iš tokio puodelio gerti atsirado begalinis.
Atsakyti
o tai nuo kada planuojat ragauti? Juk 10 menesiu ne per anksti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(pettite-kristtine @ 2010 05 14, 00:26)
o tai nuo kada planuojat ragauti? Juk 10 menesiu ne per anksti ar ne?

1 virtą trynį įmaišykite į daržovienę pvz. Jei gydytoja rekomendavo, tai gal ne per anksti. Aš savo pupai irgi nuo 10 mėn.daviau...
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 05 14, 07:43)
1 virtą trynį įmaišykite į daržovienę pvz. Jei gydytoja rekomendavo, tai gal ne per anksti. Aš savo pupai irgi nuo 10 mėn.daviau...

ir mes jau isbandem kiausinio tryni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2010 05 23, 19:30)
ir mes jau isbandem kiausinio tryni  thumbup.gif

reiks ir man pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 05 14, 08:43)

Laba diena 4u.gif

Registruojames ir mes pas jus, nes savaitgali jau suejo 10 menesiuku. ax.gif

Del kiausinio trynio, kai pradesite pratinti, tik iskart nedekite viso trynio, o pirmiausia ketvirti, paskui jei viskas gerai vaikui puse trynio ir taip iki viso didinkite. ax.gif
Atsakyti
patarčiau neduot dar to trynio spes ir nuo metų. 4u.gif
Atsakyti
Mes valgom putpeliu trynius, jie daug sveikiau nei vistos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2010 05 26, 20:47)
Mes valgom putpeliu trynius, jie daug sveikiau nei vistos. smile.gif

thumbup.gif mes irgi juos valgom
Atsakyti
QUOTE(@lina @ 2010 05 27, 12:54)
thumbup.gif  mes irgi juos valgom

Kaip daznai juos valgot? ax.gif
Atsakyti
TYrimais irodyta, kad putpeliu kiausiniai nedaug naudingesni negu vistos. Vitaminu kiekiai skiriasi tik po kablelio. Taigi sakyciau kad tai mitas. Nebent putpeliu trynis maziau alergizuoja smile.gif
Atsakyti
siandien ieskojau putpeliu kiausiniu i rkaip tycia nera. bent pradziai noriu tuos duoti. nuo 10men manau pats tas, mano giminaite akis perverte, kai pasakiau,kad dar neduodu biggrin.gif
daviau siandien varskes,bet nelabai patiko
Atsakyti