Įkraunama...
Įkraunama...

Negalinčios gyventi be japonų anime

smile.gif
na as dabar pasinesusi ant One Piece(nu gi negaliu, kaip pradejau pries daug daug metu, taip iki dabar tesiu), Rainbow(uz sirdies griebiantis),FMA:B
Atsakyti
Rainbow taip ir nepribaigiau antro epo. Žinau, kad tikrai vertas dėmėsio, bet manau, kad čia iš tų, kai žiūrint kyla nervai. ( čia dėl to apsauginio blink.gif )
Atsakyti
na man antras epas buvo pats dramatiskiauses ir ziureti dar karta nenoreciau jo, bln gaila Joe pasidare sad.gif nesusilaikiau neverkus
Atsakyti
Tai vat tas ir yra, žiūrėjau žiūrėjau ir išjungiau, nes ir aš jau būčiau apsižliumbus biggrin.gif
Šiaip bandau žiūrėt linksmus, lengvus anime , pvz.: True Tears. Toks paaaprastas gana, greit susižiūrėjo. Dar 'Kimi ni Todoke' ....apie mokyklos gyvenimą, pradžioj ir komedija buvo, po to dramatizmas doh.gif
Atsakyti
kodel Sawako visai miela, tik gaila dabar tempia su manga...va ko is lengvesniu laukiu, tai Skip Beat tesinio, negali gi taip imti ir uzbaigti.

va ko neziuriu, tai visokiu "kelnaiciu"/"haremu"

man gerai,kad MB kartu ziuri(isskyrus romantiskus), o va tevai niekad nesurpato manes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 04 gegužės 2010 - 21:40
Aš dar nesu žiūrėjus tų haremų, ecchi, todėl animeliste įsikėliau į plan to watch lotuliukas.gif Manau, reikia nors vieną pamatyt.
Pažiūrėjau vieną "Ping Pong Club" epą. ...... hah.gif
Sadako laaaaabai miela. O kokia ji man graži ^^ Tik vat, kartais mane jau nervuodavo tas jos naivumas.
Aš mangų iš vis neskaičius...ai, vieną skaičiau - Blood: The Last Vampire, bet ir tai nepatiko g.gif
Šiaip mano aplinkoj tai niekas to anime nežiūri ir nesupranta ko aš čia taip pasinešus ir neduok die, aš prakalbsiu apie anime iš kart suraukia visi antakius blush2.gif
Atsakyti
Na, aš anime jau apie 2 metus žiūriu, ir tikrai nebuvau sutikus žmogaus, kurį Elfen Lied ar Death Note blogai paveikė. Juose tikrai yra mintis, ir šeip, nėra viskas taip žiauru. Nuo siaubiakų ar trilerių žiūrėjimo vaikai gi nepasikeičia, nekartoja pamamatytų dalykų. Aišku, viskas turbūt nuo amžiaus priklauso. ax.gif
O šeip, dabar į temą. Anime mačiau tikrai daug, galėčiau pasiūlyt pažiūrėti Wolfs Rain (sužavęjo jis mane labai). Elfen Lied matę jau visi turbūt. Labai linksmas Ouran High School Host Club, žiūrėdama juokiausi tikrai daug (ilgai gyvensiu). cool.gif cool.gif
O šeip anime žanrų daug, visiem skirtingi dalykai patinka.
Draugė mano labai mėgsta klausyt kaip apie anime pasakoju, tik va lietuviškai išverstų neranda. Aš rusiškai žiūrėjau.
Žiūrėkit žmonės anime, tikrai nekenkia ir daug ko pamoko smile.gif
Atsakyti

I really liked Spirited Away and all of Hayao Miyazaki's films. Totoro and Howl's Moving Castle.

https://outsons.com/...ultimate-guide/

Atsakyti