Įkraunama...
Įkraunama...

Negalinčios gyventi be japonų anime

Girdejau Hayo Miyazaki sunus savo pirmaji anime nupiese blush2.gif
Atsakyti
Jo, ir ta anime ("Gedo Senki" - "Zemjures pasakos" ar pan.) bus galima pamatyt si ir kita savaitgali "kino pavasario" festivalio metu. smile.gif

PS. labai megstu anime, jei kas nori sia tema pabendraut - rasykit i az. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Himawari: 31 kovo 2008 - 21:54
Labai žaviuosi anime žanru, esu jų mačiusi nemažai, jau visų ir nebepamenu smile.gif
Labiausiai sužavėjo Elven Lied nors labai žiaurus, bet peržiūrėjau visas serijas vienu ypu, niekaip negalėjau atsitraukti. Ir Midori No Hibi, sakyčiau gan mergaitiškas, bet toks šiltas ir įtraukiantis wub.gif
Atsakyti
Na as irgi nemazai maciau, ir kazkaip tarp tu matytu nepasakyciau, kad koks butu visai nuvyles. ax.gif Aisku, ka ziuret, renkuosi gan kruopsciai blush2.gif Bet kad tikrai japonu animatoriai kartais sukuria tikrus sedevrus! thumbup.gif Dabar va parsisiunciau nauja Ghibli studijos anime, "Gake no Ue no Ponyo" (2008), tai ruosiuosi siom dienom ziuret. blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Himawari: 02 spalio 2008 - 09:08
Vajei, kaip tema užmiršta. g.gif Negi nėra kas žiūri anime? Aš neseniai pradėjau, man laaaaaaaaaabai patinka. Šiaip daug nesu mačius, nes jei nerandu lt kalba, tada nežiūriu, nes kam žiūrėt ir tik abstrakčiai kažką suprast.
http://myanimelist.n...MadeinLithuania , čia galit pažiūrėt ką esu mačius, ką žiūriu ir t.t.
Labai žavūs Miyazaki'o darbai: 'Mononoke-hime' , 'Spirited away', 'Howl's Moving Castle' (būtent nuo šio ir pradėjau žiūrėt anime).
Taipogi, vertėtų pažiūrėt '5 Centimeters per Second' , jei kas nematėt, nes piešimas tiesiog nuostabus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cabra*urbana @ 2007 02 03, 13:19)

Mano svajonė - pamatyti Yu Yu Hakusho (mano vertimas - Baltoji dvasių knyga)
Dauguma net kovinių anime stengiasi pabrėžti koks svarbus gėris.

radau: Yuu Yuu Hakusho

http://rutracker.org...c.php?t=2776942
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 05 02, 12:04)
Labai žavūs Miyazaki'o darbai: 'Mononoke-hime' , 'Spirited away', 'Howl's Moving Castle' (būtent nuo šio ir pradėjau žiūrėt anime).
Taipogi, vertėtų pažiūrėt '5 Centimeters per Second' , jei kas nematėt, nes piešimas tiesiog nuostabus.  ax.gif

Sitie tai tikrai kad nuostabus wub.gif As va paziurejau "Ponyo" (paskutini Miyazaki'o kurini), nuostabi pasaka. wub.gif Dabar laukiu kokio naujesnio filmuko is Miyazaki'o ir Ghibli studijos. mirksiukas.gif

Siaip labai daug yra demesio vertu anime , man tai labiausiai patinka, kad anime buna labai idomus siuzetai, verciantys susimastyt apie gyvenima ir pan. Taip sakant, ne vien vaikams. thumbup.gif Jau keleta metu ziuriu, ir tikriausiai, dar ilgai ziuresiu, del siuzetu, del grazaus piesimo, del to kad uzburia. wub.gif
Atsakyti
Galiu pasakyt, kad anime labai jau maniakiškas pomėgis g.gif Va, šiandien pabaigiau žiūrėt "Elfen Lied" ir jau iškart reikia ieškot naujo anime, nes baisulingai noris daaar ir daaar žiūrėt bigsmile.gif
Du anime pas mane yra on-hold (Ghost Hound ir Serial Experiments Lain) , kadangiai sunkiai žiūrimi. Labai sunkiai. Nelengvas toks siužetėlis, todėl keista, kai kiti sako, kad anime labai lengva animacija ir skirta tik vaikams. Toli gražu ne.
Atsakyti
yra skirtu vaikams yra paaugliams ir yra suaugusiems...tas pats su zaidimais
Atsakyti
http://www.animezona.net mirksiukas.gif
Mano sūnus anime labai žiūri, bet jis jau beveik 14-metis, tai žiūri jau tokius skirtus daugiau paaugliams.
Atsakyti
tik neleiskit ziureti tokiu Elfen Lied D.Note...kas po situ dejosi, net baisu...
vienam forume net paaugliai rase,kaip jie irgi savo klasiokus i siena trankytu, jau vien uz netinkama pasiziurejima doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 04 gegužės 2010 - 16:00
Manęs 'Elfen Lied' neigiamai nepaveikė unsure.gif Kaip tik, galėčiau žiūrėt jį dar n kartų, nes jis po kol kas, geriausias kokį tik esu mačius.
O 'Death Note' nesu mačius, bet ir netraukia, pažiūrėjus filmą įdomumas dingo.
O animezona yra geras dalykas thumbup.gif Lengviau anime pasirinkt.
Atsakyti