Įkraunama...
Įkraunama...

Negalinčios gyventi be japonų anime

QUOTE(odriva @ 2007 02 12, 13:54)
Rodo antradieniais 00:10 per LNK

Aaa, nu tai aš TV nebent netyčia ką pataikau ax.gif, bet va dvd visus pažiūriu. Ir apie tą katiną, ir Šihirą, ir pilį - nusipirkom net visus wub.gif
Atsakyti
Galvoju, gal ir man pasižiūrėti.. Esu mačiusi tik Spirited Away.. Servery tai pilna yra, tik rinkis.. Bet bėda, kad net nenumanau apie ką jie ir ar įdomūs. Surašau pavadinimus, gal patarsit.. 4u.gif

Air Gear
Animatrix
Black Lagoon
Black Lagoon The 2nd Barrage
Bleach
D. Gray-Man
Death Note
Elven Lied
Ergo Proxy
Hack Roots
Higurashi No Naku Koro Ni
Innocent Venus
Kiba
Night Head
Suzuka
Wolf's Rain
CowBoyBeBop
Conqueror of Shambala
Atsakyti
Animatrix - 7 filmukai filmo Matrica tematika. Esu mačius. Pabandyk ir tu, gal patiks?
Atsakyti
QUOTE(odriva @ 2007 02 12, 14:51)
Animatrix - 7 filmukai filmo Matrica tematika. Esu mačius. Pabandyk ir tu, gal patiks?

esu maciusi, bet man tai nelabai rolleyes.gif keisti filmukai rolleyes.gif
Atsakyti
Nelabai as ju suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 02 13, 12:47)
Nelabai as ju suprantu  g.gif

nu kai kurie, tai tikrai tokie sunkiai suprantami g.gif
Atsakyti
Sekmadieni per tv1 paziurejau "Haulo burtai:Keliaujanti pilis" .Nu patiko cool.gif Noreciau daugiau jo filmu pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2007 02 13, 16:56)
Sekmadieni per tv1 paziurejau "Haulo burtai:Keliaujanti pilis" .Nu patiko  cool.gif Noreciau daugiau jo filmu pamatyt.

Man irgi labai patiko Haulo burtai ax.gif taip pritraukė prie ekrano rolleyes.gif
Atsakyti
Ooo, kokia tema thumbup.gif
Aš japonų animaciją atradau neseniai, iki tol galvojau, kad tai tik pokemonai ir visokios muštynės.. Bet schmoll.gif Čia minėtas Miyazaki yra tiesiog nuostabus, plius garso takeliai jo filmuose wub.gif
Kas galit pažiūrėkit "Nausika iš Vėjų Slėnio", nežinau, ar taip lietuviškai vadinasi, originalus pavadinimas "Kaze no tani no Naushika", čia rašo apie jį: http://www.imdb.com/title/tt0087544/
Labai gražus filmas ir verčiantis susimąstyti wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BitėMaja: 02 gegužės 2007 - 13:57
QUOTE(BitėMaja @ 2007 05 02, 14:57)
Ooo, kokia tema  thumbup.gif
Aš japonų animaciją atradau neseniai, iki tol galvojau, kad tai tik pokemonai ir visokios muštynės.. Bet  schmoll.gif Čia minėtas Miyazaki yra tiesiog nuostabus, plius garso takeliai jo filmuose  wub.gif
Kas galit pažiūrėkit "Nausika iš Vėjų Slėnio", nežinau, ar taip lietuviškai vadinasi, originalus pavadinimas "Kaze no tani no Naushika", čia rašo apie jį: http://www.imdb.com/title/tt0087544/
Labai gražus filmas ir verčiantis susimąstyti  wub.gif  rolleyes.gif

Maciau Nausica kazkada, labai patiko 4u.gif turbut karas ta tema, kuri visada aktuali... kaip ir draugyste blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2007 05 02, 17:08)
Maciau Nausica kazkada, labai patiko 4u.gif  turbut karas ta tema, kuri visada aktuali... kaip ir draugyste blush2.gif

Taip, taip, šios temos aktualios visada.
Dar ten kalbama apie ekologiją, ar tiksliau gamtos ir žmogaus santykį. Man ten užkliuvo žmonių požiūris į savo planetą, tipo ką norim tą darom čia, niokojam ją ir paisom tik savęs doh.gif O taip ir yra pasauly. verysad.gif
O ką dar matei, kas verta dėmesio? rolleyes.gif
Atsakyti
Oops, kaip cia as praziurejau tokia tema! doh.gif Ar cia dar yra besidominciu? g.gif Na as jau senokai domiuosi japonu animacija, tai galiu pasakyt, kad vienas ju privalumas yra tai, jog yra daugybe anime zanru, skirtigam ziurovu amziui ir pan. Taip kad kiekvienas gali issirinkti, kas jam tinka. Esu didele Hayao Miyazaki ir jo sukurtos Studio Ghibli gerbeja, maciau visus ju filmus... mirksiukas.gif Siulyciau visiems paziureti, bent jau del siuzetu - nes siuzetai tikrai yra demesio verti. thumbup.gif ax.gif O vaikuciam galetumet parodyti "Mano kaimynas Totoro" (My neighbour Totoro) - nuostabi pasaka, "Katino sugrizimas" (Cat's return) - turbut daug kas mate, nes per TV buvo rodyta, dabar parduotuvese atsirado "Kikes siuntu tarnyba" - irgi labai nuostabi istorija, mergytems turetu patikti... smile.gif
Atsakyti