as irgi zaviuosi japonu animacija
man dar labai patiko Vanhelsingas, tik nezinau kaip cia tiksliai rasosi, tas pavadinimas
QUOTE(La fraise @ 2007 02 04, 16:02)
as irgi zaviuosi japonu animacija
man dar labai patiko Vanhelsingas, tik nezinau kaip cia tiksliai rasosi, tas pavadinimas
Hm, man tai tokie keisti tie multikai atrodydavo, tai niekad nežiūrėdavau
Žiūriu "Metalinį alchemiką".
Hm, aš tai nelabai suprantu kas ten per gėris tie japoniški multikai Čia jie kaip daugiaserijiniai? Man kažkodėl jie visi asocijuojasi su pabaisų karais Bet nesidomėjau tais anime visiškai, tai gal ir klystu. O pavyzdžiui, Kendi Kendi prie anime galime priskirt?
QUOTE(tuktuk @ 2007 02 04, 22:55)
Hm, aš tai nelabai suprantu kas ten per gėris tie japoniški multikai Čia jie kaip daugiaserijiniai? Man kažkodėl jie visi asocijuojasi su pabaisų karais Bet nesidomėjau tais anime visiškai, tai gal ir klystu. O pavyzdžiui, Kendi Kendi prie anime galime priskirt?
manau kad Kendi Kendi prie anime
QUOTE(La fraise @ 2007 02 05, 12:09)
Aš irgi taip manau.
QUOTE(La fraise @ 2007 02 05, 13:09)
Tai taip išeina,kad tie anime ne vien tik apie muštynes Gal reiks ir daugiau pasidomėt
Ką mačiau iš anime...
Aišku Candy Candy
dar žiūrėjau Sailor moon (ją neseniai baigė rodyt LNK), bet aš tą serialą mačiau prieš kokius 8 metus.
Paskui esu mačius Lady Oscar, Georgie.
Per Viva žiūrėjau Angel Sanctuary
Stebuklingi Šihiros nuotykiai Dvasių pasaulyje irgi mačiau.. Berods, ir princesę MOnonoke teko viena akim matyt
Aišku Candy Candy
dar žiūrėjau Sailor moon (ją neseniai baigė rodyt LNK), bet aš tą serialą mačiau prieš kokius 8 metus.
Paskui esu mačius Lady Oscar, Georgie.
Per Viva žiūrėjau Angel Sanctuary
Stebuklingi Šihiros nuotykiai Dvasių pasaulyje irgi mačiau.. Berods, ir princesę MOnonoke teko viena akim matyt
QUOTE(odriva @ 2007 02 04, 23:19)
Žiūriu "Metalinį alchemiką".
Va šitą pirmą kartą girdžiu
O šiaip visi tie filmai išleisti Acmes berods, visus mačiau
Ir noriu dar!!!! Ar bandėt kas kurį siųstis? Bet gal atsiunčia japoniškai?
QUOTE(litavkasam @ 2007 02 12, 11:45)
Rodo antradieniais 00:10 per LNK
QUOTE(litavkasam @ 2007 02 12, 11:45)
DC yra Princesė Mononokė, Šihira, apie tą pilį, dar keletas kažkokio anime serijų.