Įkraunama...
Įkraunama...

Negalinčios gyventi be japonų anime

as irgi zaviuosi japonu animacija wub.gif

man dar labai patiko Vanhelsingas, tik nezinau kaip cia tiksliai rasosi, tas pavadinimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 02 04, 16:02)
as irgi zaviuosi japonu animacija  wub.gif

man dar labai patiko Vanhelsingas, tik nezinau kaip cia tiksliai rasosi, tas pavadinimas  blush2.gif

Hm, man tai tokie keisti tie multikai atrodydavo, tai niekad nežiūrėdavau rolleyes.gif
Atsakyti
Žiūriu "Metalinį alchemiką".
Atsakyti
Hm, aš tai nelabai suprantu kas ten per gėris tie japoniški multikai g.gif Čia jie kaip daugiaserijiniai? Man kažkodėl jie visi asocijuojasi su pabaisų karais biggrin.gif Bet nesidomėjau tais anime visiškai, tai gal ir klystu. O pavyzdžiui, Kendi Kendi prie anime galime priskirt?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2007 02 04, 22:55)
Hm, aš tai nelabai suprantu kas ten per gėris tie japoniški multikai g.gif Čia jie kaip daugiaserijiniai? Man kažkodėl jie visi asocijuojasi su pabaisų karais biggrin.gif Bet nesidomėjau tais anime visiškai, tai gal ir klystu. O pavyzdžiui, Kendi Kendi prie anime galime priskirt?

manau kad Kendi Kendi prie anime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 02 05, 12:09)
manau kad Kendi Kendi prie anime  rolleyes.gif

Aš irgi taip manau.
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 02 05, 13:09)
manau kad Kendi Kendi prie anime  rolleyes.gif

Tai taip išeina,kad tie anime ne vien tik apie muštynes bigsmile.gif Gal reiks ir daugiau pasidomėt ax.gif
Atsakyti
Kendi Kendi anime buvo, bet atrodo vienintele, kuria saziningai ziurejau thumbup.gif
o kuo ypatinga japonu animacija?
Atsakyti
Ką mačiau iš anime...

Aišku Candy Candy
dar žiūrėjau Sailor moon (ją neseniai baigė rodyt LNK), bet aš tą serialą mačiau prieš kokius 8 metus.
Paskui esu mačius Lady Oscar, Georgie.
Per Viva žiūrėjau Angel Sanctuary
Stebuklingi Šihiros nuotykiai Dvasių pasaulyje irgi mačiau.. Berods, ir princesę MOnonoke teko viena akim matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(odriva @ 2007 02 04, 23:19)
Žiūriu "Metalinį alchemiką".

Va šitą pirmą kartą girdžiu g.gif
O šiaip visi tie filmai išleisti Acmes berods, visus mačiau biggrin.gif
Ir noriu dar!!!! Ar bandėt kas kurį siųstis? Bet gal atsiunčia japoniškai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 02 12, 11:45)

Rodo antradieniais 00:10 per LNK
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 02 12, 11:45)
O šiaip visi tie filmai išleisti Acmes berods, visus mačiau biggrin.gif
Ir noriu dar!!!! Ar bandėt kas kurį siųstis? Bet gal atsiunčia japoniškai? lotuliukas.gif

DC yra Princesė Mononokė, Šihira, apie tą pilį, dar keletas kažkokio anime serijų.
Atsakyti