Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė, viskas apie ją

QUOTE(Sil @ 2005 09 08, 11:22)
o gal kuri žinote, ar reikia su Narmeda iš anksto tartis? planuojame šį šeštadienį g.gif

mes nesitarėm, paprasčiausiai nuėjau pirmą kartą, paklausiau kas ir kaip, davė buteliuką, nurodė instrukcijas ir aš po kelių dienų, kai jau įvykdėm visus reikalavimus(susilaikymas 3-4d.)atlikom tą reikalą namie, atnešiau buteliuką ir padaviau, už dviejų valandų atsakymas buvo
ir kitą kartą su niekuo nesitariau, viskas vyko taippat tik sterilų buteliuką pirkau vaistinėj
Atsakyti
Murmur, būtinai susitark su VK biologėm, nes mums buvo taip, jok vyras padarė tyrimuką ir jau biologės nedirbo. Ačiū Dievui, kad mano vyrui tai jau buvo nebe pirmas kartas kai tyrimą turi priduoti..... blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2005 09 08, 10:56)
murmur, spermos tyrimą VK Kaune darėm prieš kelis metus gal kas pasikeitę. tada tai reikėjo susitarti iš anksto, nes ne kiekvieną dieną būna gydytoja kuri tai daro, o nuvažiavus prisistatyti, tada įduoda indelį ir pirmyn. kiek pamenu tai VK patalpos jokios nėra ir teko vyrui pačiam tai padaryti klinikos tualete. Sėkmės biggrin.gif

Niekas nepasikeitę. Reikia susitart iš anksto. Duoda indelį ir visa tai atlieki ne tualete, o mažam laboratorijos kambarėlį.
Pas mus, t.y. vyrą jokių problemų nėra tongue.gif . Gal viduj nesmagu, bet neparodo. O aš tuo momentu, kaip kokia "karvė" žvengiu. Nu negaliu, mane tai juokas ima, bet jam vis tiek gerai ir greitai pavyksta doh.gif
Atsakyti

Susilaikymas prieš tyrimą tai būtinas ir geriausiai 3-4 paros. Vieną kartą taip gavosi, kad susilaikymas buvo 6 ar 7 dienos tai mikrobiologė patarė tyrimą atidėti ir darytis būtent po 3-4 susilaikymo parų. Na aš manu, kai daraisi pirmą tyrimą tai gal ir nėra taip svarbu, o kai jau randama pakitimų ir daromas tyrimas tam, kad išsiaiškint ar buvo veiksmingas gydymas tai derėtų laikytis visų gydytojos reikalavimų (ir susilaikyti tiek kiek reikia, ir spermą pristatyti kuo greičiau nuo paėmimo ir t.t. ir pan.) g.gif
Atsakyti
Kaune būtina VK su biologe tartis, nes ji šiaip nebūna.
Atsakyti

Aš savo vyrą 3 metus kalbinau šiam tyrimui. Vis išsisukinėjo, nėjo ir tiek. kai man trūko kantrybė, nes nei vienas gydytojas manęs nesiėmė nei tirti nei gydyti kol nebus vyro tyrimo, tai aš pasisodinau savo brangiausiąjį ir paskelbiau ultimatumą:arba varai darytis tyrimo arba renkiesi daiktus ir varai iš namų neatsigręždamas, o aš kaip nors jau pati pasidarysiu tą vaikelį (nors širdelė drebėjo, kad nepasirinktų antro varianto). Ir ką pamąstė per naktį ir ryte paprašė užregistruoti tyrimui. O kai dar paaiškėjo, kad pas jį aibė problemų tai iš viso šilkinis pasidarė ir toliau jau nebereiėkjo nei prašyti, nei reikalauti kad lankytusi pas gydytojus. Na aišku padėti reikėjo, nes tie vyrai tai kaip dideli vaikai, bet žodžiu kai ėmėmės abu to reikalo tai ir sėkmingai viskas baigėsi. tai va kokia mano istorija. tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
NU pagaliau mes ir pradedame gydytis,jau nupirkau vaistukus ir nuo pirmadienio jau pardės gerti.Manau tai truks kokius 3 mėnesiu sad.gif ,bet kad tik tuos leukocitus išgydytu,o dar lygtais ir varikocelę įtaria.
Merginos norėjau paklausti,ar reikalingas būtinai masažas.Manajam prirašė gydytojas ,kai pradės gerti antibiotikus ,eiti i masaža,tai turbut sėklidžių.Sako išvalo viska ten geriau g.gif
Atsakyti
Prince, mano vyrui diagnozavus varikocelę iš karto gydytojas pasiūlė operuotis. Operacija nedidelė, tą pačią dieną išleido namo. Apie jokius masažus nebuvo kalbos. schmoll.gif
Atsakyti
Kai įkalbėjau savo vyrą pasidaryti tyrimą ir kai jis sužinojo, kad ir iš jo pusės yra problemų, tai gydėsi be jokių kalbų. Ir dabar kai namie laksto mūsų dukrytė, jisai silpnumo valandėlėm žiūri į ją drėgnom akim ir kas kartą man padėkoja, kad aš buvau tokia atkakli ir atvedžiau jį į protą, ir kad mes dabar turim tai ko labiausiai mums gyvenime trūko. Taip, kad verta nenusileisti jiems, tiems mūsų užsispyrėliam, nes ne visada vyrai nesiryžta gydytis dėl to kad nenori ar mūsų nemyli, na tiesiog taip atsitinka ir tiek. smile.gif
Atsakyti