Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė, viskas apie ją

QUOTE(viltis @ 2005 08 25, 14:47)
pvz. Pleskačiauskas save įvardina seksologu andrologu g.gif

Kas cia paminejo DAKTARO varda??? blink.gif ir koks jis aplamai daktaras po jo darbeliu???
Atsakyti
merginos - turiu rimta klausima blush2.gif
kokia turi buti sveikos spermos konsistencija, t.y. kokia ji turi buti: skysta? tirsta? drebuciai?, kokia spalva - balta? skaidri? ar dar kokia?

kyla man siokiu tokiu itarimu, jau galvoju vyra pirma tempt tyrimu darytis g.gif
Atsakyti
murmur, aš irgi tokių nesamonių buvau prisigalvos, kilo visokių įtarimų, tai tas netiko , tai anas, bet gėda buvo klausinėti visų smile.gif)
Atsakyti
Bijau, kad vien iš išvaizdos nieko nenuspręsite. Man irgi kartais atrodo, kad ta sperma nežinia nuo ko skirtingai atrodo, nors tyrimai puikūs.
Atsakyti
hmz g.gif nu ar gali buti sperma drebuciu pavidalo? blink.gif
Atsakyti
Gali. Tik ne visa, o dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2005 09 07, 09:13)
hmz g.gif  nu ar gali buti sperma drebuciu pavidalo? blink.gif

Gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukelis @ 2005 09 07, 08:15)
Gali. Tik ne visa, o dalis smile.gif

fuu.....nuraminai blush2.gif as ir galvoju - kaip gi gali nuteket kazkur tie spermiukai jei jie kai zele sulipe blush2.gif tikiuosi kad ne visi jie ten sulipe....tfu, greiciau ta gydytoja pasveiktu nes ligas ne tik sau ebt ir vyrui isikalbinet pradedu blink.gif
Atsakyti
blush2.gif man atrodo, paprasčiausia būtų patikrinti laboratorijoje spermos kokybę blush2.gif
nors gal ir sunkoka vyrus tam įkalbėti g.gif schmoll.gif
Atsakyti
murmur, geriausias variantas tai būtų pasidaryti vyrui spermos tyrimą ir apsiraminti koks bebūtų atsakymas, nes tada žinosi ką toliau daryti, o tas spėliojimas tai tik nervų gadinimas ir laiko gaišinimas. Buvo ir man tas pats kai spėliojau, klausinėjau ir vis tiek rezultate darėme tyrimus, nes nei vienas rimtas gydytojas neapsiėmė manęs gydyti dėl nevaisingumo neturėdamas vyro spermogramos. Na ir ką, padarius spermos tyrimą paaiškėjo, kad pas mano brangiausiąjį aibė problemų, o šiaip atrodė viskas lyg ir normalu. O dėl tos išvaizdos tai ir spermogramoje rašydavo pilkšvos spalvos, tąsumas toks ir toks (yra normos), suskystėjo po tiek ir tiek laiko (yra normos), kiekis lyg ir norma nuo 3 ml. Tai va, imk vyrą už rankos, padrąsink ir žingsniuokit darytis tyrimų. Sėkmės. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes mokėjom 5,60Lt už spermogramą, darėm poliklinikoj, jei būtų vyras prisiregistravęs toj poliklinikoj, tai būtų nemokamai.
aš nežinau, gal ten ir ne visi atsakymai tame tyrime, bet mums kol kas užteko
Atsakyti
buvau radusi, kad Narmedoje spermograma 75Lt
teisingai?
Atsakyti