QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 15:12)
Labas. Mes su vyru taip pat tyrimus "taupumo" sumetimais pirma atlikome kitur, bet po to nuėję į VK pas Žilaitienę vėl turėjome pakartoti. Žilaitienė tikrai maloni, bet...pvz. mūsų atveju aš net jokios diagnozės dorai nežinau. Žinome, kad tai problema, kilusi iš vyro. O dagaiu ir nieko
Gal aš vėpla kokia? Gal pačiai reikėjo klausti?
Ir dabar kai skaitinėju merginų pasisakymus lieku išsižiojusi, nes man apie tokius dalykus niekas nieko nepasakojo. Vaikutis be IVF neišeina, o diagnozės pavadinimas ?????
Gal aš vėpla kokia? Gal pačiai reikėjo klausti?
Ir dabar kai skaitinėju merginų pasisakymus lieku išsižiojusi, nes man apie tokius dalykus niekas nieko nepasakojo. Vaikutis be IVF neišeina, o diagnozės pavadinimas ?????
Manau, kad reikia klausti paciai. As visada einu kartu su vyru, tai tas sedi issiziojes, o as kalusineju tol, kol man pasidaro aisku. Zilaitiene maliniai paaiskina.
Va, paskutini karta isleidau vyra viena, tai parsinese tyrimams siuntima, tipo pakartotinis pilnas spermos tyrimas su tyrimu pries antikunius. Klausiu kas tai yra, tai tik peciais guzcioja. Va, ir isleisk viena
Na, bet kai bus rezultatais -eisiu as pati