Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė, viskas apie ją

QUOTE(Darla @ 2005 08 02, 19:48)
Aš manau, kad tai yra dviejų žmonių problema, kurią ir turi spręsti kartu. Mes visada važiuojame kartu su vyru (na, nebent jis negali). Pirmą kartą abu sėdėjome kabinete, kalbėjomės su gydytoju, bandėme aptarti visas galimybes. Vyrui visai patiko  tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš irgi ėjau su vyru pas savo ginekologa. Jam pasisekė, tuo metu klinikoje daugiau moterų, be personalo, nebuvo smile.gif Jis tokius juokingus klausimus ginek. uždavinėjo smile.gif
Beje, kai ėjome darytis ultragarso tyrimo aš ėjau su juo ir patekau į vyrų kompaniją smile.gif Buvau ten viena, o jie 4 smile.gif Kažkaip nejauku buvo, bet aš įsitaisiau ir varčiau žurnalus smile.gif Į kabinetą manęs niekas nepakvietė smile.gif Bet ten jau tyrimas vyko, tai gal net negražu smile.gif
Atsakyti
Nors ir vėlus vakaras, bet norėčiau pasidalinti šios dienos įspūdžiais. Ryte rašiau, kad eisime su vyru tyrimų atlikti. Buvome pas mokslų daktarę, osteopatę, kuri labai skeptiškai pasižiūrėjo į VK mums pateiktas diagnozes ir prognozes. Ir pakankamai daug vilčių suteikė. Šiaip visokais tokiais medikais netikiu, bet...kai pradeda vardinti tavo problemas apie kurias net neužsiminei...Kaip į tai sureaguoti? Atspėjo? Bet jei "atspėjo" vyrui ir man? Nutarėme pabandyt jos siūlomą gydymą. Blogiau tikrai nebus, nes ten daugiausiai žolės, papildai. Trys mėnesiai nieko ženklaii nenulems, o vilties įžiebta... smile.gif Na o jei netolimoje ateityje pavyks susilaukti apsiskelbsiu čia pačiomis didžiausiomis raidėmis smile.gif
O dabar einu miegot. Ir sią naktį geresnės nuotaikos. Na ir kas, kad gal trumpam ji pagerėjo.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 02, 23:04)
Buvome pas mokslų daktarę, osteopatę, 

Man atrodo žinau, ką turi omeny....Jei pasakytum pavardę, tai gal net atgaminčiau, ar tikrai ji...Kažkada man (kaip Asociacijos pirmininkei) telefonu labai siūlė tokio tipo gydytoją iš Kauno, kad aš ją rekomenduočiau asociacijos narėm. Daugiau nieko nekomentuosiu, nes nesu tikra ar apie tą patį žmogų kalbam.
Bet kokiu atveju - gera nuotaika irgi pagalbininkas smile.gif
Atsakyti

Nepersu tau savo nuomones, bet, atrodo, ir as buvau pas ta pacia gydytoja smile.gif
Israse homeopatiniu vaistu, kurie sukelia nemiga ir depresija, po to, atseit, labai pageres. Zinai, po 2 savaiciu nemigos ir tikros depresijos nutraukiau ta gydyma. Manau, kad tolesne gydymo eiga butu tokia - jau dabar tie vaistai "isvale" mano organizma, pagersime vitaminu - ir viskas OK.
Man ji jokiu ligu nenustate, o siaip jau kiekviena karta saves klausiu - kodel pasauline medicinine praktika taip atsilikusi, palyginus su musu "daktaremis", kurios priimineja ligonius virtuvese ir miegamuosiuose kvartaluose?
Atsakyti
[quote=Chiara,2005 08 03, 14:12]

Nepersu tau savo nuomones, bet, atrodo, ir as buvau pas ta pacia gydytoja smile.gif
Israse homeopatiniu vaistu, kurie sukelia nemiga ir depresija, po to, atseit, labai pageres.

O as depresija ir isterija jau turiu, tai man kaip ir jos nebereiks ivarineti smile.gif Beje, kokiame mieste tu pas ja lankeisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 03 rugpjūčio 2005 - 16:59
QUOTE(Muse @ 2005 08 02, 07:45)
Labas rytas 4u.gif

Na va, pagaliau isnaikinome bacilas, padareme varikoceles operacija, dabar beliko laukti du menesius ir pakartoti spermos tyrima. Bet rezultatu laukti ne anksciau kaip po metu cry.gif  cry.gif  cry.gif

O cia siaip, gal kam idomu -del agliutinacijos ir mazo judrumo mums israse kokio tai preparato Tribestan, gal kas girdejote? Eisiu anotacijos ieskoti, nezinau, ar pirkti, ar ne, nes kursas 6 men., o kaina vienam menesiui 100 lt. As is principo pries visokius zolinius preparatus, tai dabar abejonese g.gif  Ir dar -liepe butinai vit. E gerti.

sveika muse 4u.gif dziugu kad potruputi judat i prieki, del tribestano mano vyras vartojo dvi dezutes, reikejo gerti po 2 tab 3kartus dienoje tai gi kaina i menesi apsejna daug daugiau nes dezutej yra 60tab, o gerti reikia puse metu, labai jau brangiai, mums tai poveikio jokio nebuvo, na kiek skystesne sperma buvo, bet nustojus vartoti greit grizo i pirmine savo bukle, dar vyras jaute kazkodel dideli silpnuma nuo jo, nezinau kodel.o del judrumo labai puiku pagerti zn, tikrai kaip isproteja spermiukai darosi, situo tai isitikinau net pati maciau per mikroskopa
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 03, 18:57)
[quote=Chiara,2005 08 03, 14:12]

Israse homeopatiniu vaistu, kurie sukelia nemiga ir depresija, po to, atseit, labai pageres.

O as depresija ir isterija jau turiu, tai man kaip ir jos nebereiks ivarineti smile.gif Beje, kokiame mieste tu pas ja lankeisi?

Kaune, bet ji atvaziuoja ir i Siaulius ir dar kazkur... Tik i Vilniu - ne. Gal nisos rinkoje jau nebera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viltis @ 2005 08 04, 09:47)
ką reikia pagerti?

Viltis, pasiknaisiok senesniuose pokalbiuose, ten prisirinksi informacijos smile.gif
Mums nieko neprirase, bet a savo iniciatyva cia suradau visokiu "vitaminu".
Pirmiausia, tai buvo Tribestan, tada tokie spec. vitaminai melpotane (ar melpomane..., zodziu, surasi. Jei ne, rasyk, paziuresiu namie), ziedadulkiu tabletes ir polivitaminai. Tik atidziai paziurek, kad nebutu, pvz. vitamino C kiekis, viska sudejus, nerealus, ar dar kokio komponento, nes vyrukas nuo hipervitaminozes atsidurs dar ligonineje.
Kazkas dar siule ajeru saknu trauktine...
Is tikruju, musu rezultatams labai padejo. Net ISCI jau nedare, tik IVF, nors is pat pradziu su musu parodymais kalbejome tik apie ISCI.
Kazkas rase apie nesveika vyro gyvenimo buda - jau rukymas - tai "ragai" potencijai ir spermai. Alkoholio galima 5 vnt. per savaite (t.y. 5 bokalai po puse litro alaus arba 50 gr. degtines 5 kartus per savaite).
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2005 08 04, 08:04)
Kaune, bet ji atvaziuoja ir i Siaulius ir dar kazkur... Tik i Vilniu - ne. Gal nisos rinkoje jau nebera smile.gif

As buvau Kaune. O ji Tave folio metodu tyre? Ir jos vardas Raimonda? Nes toji kur as ejau lyg niekur nevazineja. Ir isvis man onkologineje klinikoje sake, kad tokiu, kaip ji Lietuvoje 3 yra. Dar pries 2 menesiuis as ant jos variau issijuosusi, o kai nuejau ir pradejo vardint mano ligas, apie kurias tik as tezinoja...patikejau ja. Na bent pora menesiu pagersim tuos papildus, ten tik cinkai, variai, selenai ir pan. Tikrai blogiau nebus, ypac kai pati zinau, kad ju man truksta. Ir jei nieko nevyks...tiesiu taikymu leksim i Latvija, kur Gustuke (tiksliai nezinau ar teisingai ja pavadinau smile.gif ) rekomendavo. Nenoriu IVF (nors gal ir reikes), neturui tiek laiko ir finansu, ir kantrybes smile.gif. Esu uzsibrezus tiksla nebuti "sena" mamyte smile.gif Ir taip is savo paciso susikurto grafiko iskrypau. Sulaukiau 30-ies ir nieko... smile.gif Nera mano issvajoto rudaakio sunelio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 04 rugpjūčio 2005 - 09:11
QUOTE(light blue @ 2005 08 04, 07:09)
tiesiu taikymu leksim i Latvija, kur Gustuke (tiksliai nezinau ar teisingai ja pavadinau smile.gif ) rekomendavo. Nenoriu IVF (nors gal ir reikes), neturui tiek laiko ir finansu, ir kantrybes smile.gif. Esu uzsibrezus tiksla nebuti "sena" mamyte smile.gif Ir taip is savo paciso susikurto grafiko iskrypau. Sulaukiau 30-ies ir nieko... smile.gif Nera mano issvajoto rudaakio sunelio smile.gif

Klausimas: kokiu būdu leidžia pasirinkti donorą g.gif , kad nebūtų po to, kai šeimoj abu tamsiaplaukiai, mėlynakiai, aukštaūgiai, o gimsta blush2.gif 160cm blondinas rudom akim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2005 08 04, 09:50)
Klausimas: kokiu būdu leidžia pasirinkti donorą g.gif , kad nebūtų po to, kai šeimoj abu tamsiaplaukiai, mėlynakiai, aukštaūgiai,  o gimsta  blush2.gif 160cm blondinas rudom akim blush2.gif

As kai skambinau i Ryga, sake tik 5 donorus jie turi, o kaip is ju issirinkti nesiaaiskinau
Atsakyti
Medeina,

Ištikrųjų Latvijoje nėra labai daug donorų, tačiau tikrai atrinks labiausiai tinkantį. Juk pavyzdžiui neparinks dviem baltaoždiams juodaodžio donoro biggrin.gif . Gydytojai juk irgi žmonės ir jie supranta, kad norime donoro kuo panašensių bruožų į saviškius vyrus. Be to nemanau, kad labai jau yra skirtumas koks vaikas gims, juk ir natūraliai būna, kad tėvai žemi, o vaikai oho kokie milžinai išauga, arba tėvai abu šviesūs, o vaikai ryžiukai tongue.gif Juk nuo to meilė jiems nepasikeičia.
Atsakyti