Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė, viskas apie ją

man Žilaitienė pasiūlė yourlife vitaminus vyrams. ten kiekvienos dienos dozė supakuota į poletileniniu maišelius po keturias tabletes. plius e vitaminas. ji sako, kad šiuo metu tai kip ir geriausias preparatas, tiesa,brangokas - apie 60 lt.
Atsakyti
iš vaistai.lt kaina apie 62 lt 56 ct
Your Life Men`s Daily Pak tab.,kaps. N(30x4)

Nekompensuojamas.

Vaisto gamintojas : Leiner Health Products
Tarptautinis pav. : Multivitamines/Minerales
ATC kodas : -
Grupė :
--------------------------------------------------------------------------------
Anotacija

Your Life Men`s Daily Pak Compositus Registracijos numeris: 3/279/97 ATC kodas: Mitybos papildas Gamintojas: Leiner Health Products INC.
Atstovas: Farmacinė vaisto forma: Tabletės, Kapsulės Farmakoterapinė grupė: Mitybos papildas Lapelio patvirtinimo data: 09/24/98 Vaisto lapelis: Tai kasdienių vitaminų ir mineralų kompleksas · Subalansuoti vitaminai kasdieniam vartojimui. Patogūs vartoti: vienas pakelis - vienai dienai.
Parinkti tinkami vitaminai kaip tik jums.
Įvairaus amžiaus vyrų organizmą aprūpina reikiamomis maistinėmis medžiagomis.
Jeigu laikotės tam tikros dietos, šie vitaminai palaiko organizmo galimybes ten, kur yra padidintos rizikos zonos.
Duomenys vaisto identifikavimui Vaisto pavadinimas. Your Life Men`s Daily Pak (Vitaminai įvairaus amžiaus vyrams) Veikliųjų medžiagų sąrašas ir kiekiai. Magnio oksidas, dikalcio fosfatas, kalcio karbonatas, askorbo rūgštis, dl-alfa tokoferolio acetatas, želatina, seleno mielės, celiuliozė, sojos aliejus, glicerinas, kalio chloridas, kroskarmelozės druska, krakmolas, maltodekstrinas, silicio dioksidas, talkas, polietileno glikolis, hidroksipropilmetilceliuliozė, niacinamidas, geltonas vaškas, augalinis aliejus, cinko oksidas, magnio stearatas, d-kalcio pantotenatas, kalcio fosfatas, lecitinas, titano dioksidas, rusvieji dumbliai, krospovidonas, hidroksipropilceliuliozė, mangano sulfatas, beta karotinas, farmacinė glazūra, manitolis, piridoksino hidrochloridas, vario oksidas, polisorbatas 80, riboflavinas, vitamino A acetatas, tiamino mononitratas, natrio ir kalio boratai, dažomosios medžiagos, sakai, folinė rūgštis, kalio jodidas, chromo chloridas, natrio selenatas, natrio molibdatas, natrio metavanadatas, biotinas (USP metodas 2), fitonadionas, nikelio sulfatas, alavo chloridas, ergokalciferolis, natrio metalilikatas, ciankobalaminas.
Pagalbinių medžiagų sąrašas.
Vaisto forma ir vaisto kiekis. 30 mažų pakelių: 3 tabletės ir 1 kapsulė Vaisto farmakoterapinė grupė. Mitybos papildas Gamintojo pavadinimas ir adresas. Leiner Health Products INC.
Vaisto vartojimo indikacijos Kiekviename vitaminų pakelyje yra: Antioksidantų antioksidantai neutralizuoja laisvuosius radikalus prieš tai, kol jie pažeidžia ląstelių sieneles. Intensyviai užkertant kelią laisviesiems radikalams, galima ilgiau išsaugoti gerą sveikatą.
Magnio
magnis yra pagrindinė kaulų ir dantų formavimosi ir palaikymo bei ląstelių energijos medžiaga;
jis taip pat reikalingas geresnei nervų ir raumenų sistemų veiklai.
Natūralių multivitaminų ir mineralų be geležies
pagrindiniai vitaminai ir mineralai;
vitaminai ir mineralai be geležies subalansuoja pagrindinių vitaminų ir mineralų kiekį, ir be papildomos geležies geriau patenkina organizmo poreikius.
Seleno 200mcg
padeda kitiems antioksidantams apsaugoti ląsteles nuo pažeidimų;
kliniškai ištirta.
Informacija, kuria būtina žinoti prieš vartojimą Kontraindikacijos.
Perspėjimai.
Sąveika su kitais vaistais.
Ypatingi perspėjimai.
Vartojimo instrukcija Dozavimas. Išgerti mažame pakelyje esančias tabletes ir kapsules.
Vartojimo būdas. Vartoti po valgio, kartą per dieną. Tabletes ir kapsules reikia užgerti stikline vandens.
Vartojimo dažnis.
Gydymo trukmė.
Perdozavimas.
ŠALUTINIS POVEIKIS Laikyti sausoje vėsioje vietoje.
Informacija apie vaisto laikymą Tinkamumo laikas.
Lapelio patvirtinimo data. 1998 09 24

Atsakyti
Noriu ir as pasisakyti del bacilu, pas mano mylima rado net tris iskarto, gerem antibiotikus kartu, sperma tragiska absoliuciai, bet manau kad bacilos nemazina kieki spermiuku, neiszudo gi biggrin.gif iki tuscios vietos , o vat judrumui gal gali ir pakenkti,o del tu visu vitaminu, tai neverta moket didziulius pinigus, svarbiausia zn,vit e, ir se, o visi kiti vitaminai tai gauname ir su maistu pakankamai, o kaina tu yourlife vyrams tai uz maiselius kad supakoti atskirai, firmos daro babkes, o mes mokam is nevilties.Va kaip as cia piktai pavariau, cia del to kad pilva ziauriai skauda, nes gimdos nuotrauka dariausi siandien,pikta ant visko(aisku pirmoje vietoje ant saves, nors gerai kad atsakymas geras nuotraukos) gun_bandana.gif wacko.gif
Atsakyti
g.gif niekaip nesuprantu padarem siandien spermograma ir kol kas gydytojas neaiskino rezultatu(tik pirmadieni). Bet as pati ziurineju lapuka ir nesuprantu jeigu Norma parasyta 40mln 1mililitre, o pas mano vyra 46mln.Tai ar gerai ar blogai nes vistik virsija norma.O visoje normoje parasyta 120mln, o pas maniski 165.6mln. Tai juk tikrai perdaug. g.gif Judrumas 68%. Gal kas suprantate sias normas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2005 07 07, 09:48)
Gal kas suprantate sias normas?  ax.gif

Tai reiškia viskas puiku smile.gif Sveikinu.

Atsakyti
Turiu klausimeli:enciklopedijoj skaiciau, kad sperma yra kokybiska, kai spermatozoidu judriu yra 60%, ar tai nepasenusi informacija? Kas galetu pakomentuoti-kai tiria spermos kokybe, spermatozoidus skirsti i: A judrumo Bjudrumo, C judrumo ir D judrumo-pakomentuokite kas apie tai ismanot. As jei teisingai suprantu A judrumo turetu buti geriausi, o D blogaiusi?
Atsakyti
QUOTE(purienaG @ 2005 07 07, 14:22)
Turiu klausimeli:enciklopedijoj skaiciau, kad sperma yra kokybiska, kai spermatozoidu judriu yra 60%, ar tai nepasenusi informacija? Kas galetu pakomentuoti-kai tiria spermos kokybe, spermatozoidus skirsti i: A judrumo Bjudrumo, C judrumo ir D judrumo-pakomentuokite kas apie tai ismanot. As jei teisingai suprantu A judrumo turetu buti geriausi, o D blogaiusi?

A yra patys geriausi thumbup.gif , jie lekia tiesiai, nesidairydami pas tavo kiaušialąstę mirksiukas.gif , B tokie irgi geri, lekia tiesiai pirmyn, bet ne pirmūnai smile.gif ir kartais lėkdami pasidairo į šonus rolleyes.gif , C juda bet judėdami sukinėjasi ratais, D nežino kelio, tai laukia kas parodys, palydės, vizgina tik uodegėlę. Nu čia aš truputį su jumoru ir vaizdingai, bet esmė tokia, kad A+B kartu sudėjus turi būti bent jau 50%
Atsakyti
A-varo tiesiai i taikinį, B-su nežymiais nukrypimais, bet judrūs , C-užsisvajoję, grybaujantys ir D-visiškai nejudrūs. Čia parašiau paprasta mūsų kalba smile.gif
Atsakyti
4u.gif aciu uz atsakymus, nors truputi ramiau kad pas mane viena bus problemos, o jeigu dar ir vyras butu nevisai sveikas doh.gif tai visai....Idomu ka siandien man pasakys vakar pries tyrimus tai uzsimine apie ivaikinima, as kazkodel pries blush2.gif gal egoiste esu, bet noriu savo vaikucio bent vieno. Tikiuosi kai suzinos, kad jis sveikas, o pas mane problemos tas kalbas uzmirs ax.gif
Atsakyti
Mano vyro sperma buvo tik 25% kokybiska... Kaip MUSMIRYTE parase, tai priskirciau ja prie C katedorijos - absoliutus tinginiai! ax.gif
Insceminacijai to pakako ax.gif Negana to... "tinginiu" pilnai pakako, kad padirbtumem visiska netyciuka blink.gif biggrin.gif, nors buvau daktaru itikinta, kad jau su toookia sperma, isvis niekas negali patiems gautis! mirksiukas.gif
Atsakyti
o musu isvis prasti popieriai cry.gif : tik 2.4mln, o A ir B sudejus tik 5%(jau paruostos spermos)!!!!!!!!!!bet mes vistiek bandem dvi IUI, nors iki siol jokiu rezultatu... taupom pinigus ICSI, nes jie tokie tinginiai ir "pasimeteliai" kad net neisiskverbia i kiausialaste IVF budu... liudna del ateities... doh.gif
Atsakyti
console.gif liudnoka, bet juk kiek istoriju tokiu baigiasi gerai, as visada juokauju vienas milionas ar i viena puse ar i kita, juk uztenka tik vieno spermiuko kuris apvaisintu. Mano drauge irgi susilauke maziuko, nuo savo "sterilaus" (taip gydytojas buvo ji pavadines) vyro, galetume pagalvoti kad gal nuo kaimyno mirksiukas.gif , bet kad sunus visa tevo kopija net manieros identiskos. Tad tikrai neverta nusiminti, stebuklu buna, svarbu kad pas mus butu viskas gerai.......tai gal koks vienas netycia ir uzkibs rolleyes.gif
Atsakyti