nu mums kaip dare paseli, tai ne ish spermos, o ish (na vien zo vyra reikejo butinai nuvesti )
Ai, kol kas nunesiu tik indeli su tyrimais. O jei jau lieps vyra vesti - tai pirma moraliskai paruosiu......
Man gerai - as pasiskaiciau foruma, zinau, kas kaip kur dedasi ir daroma su visokiais tyrimais. Buvo labai baisu skaityti pirmus kartus. Bet kai viskas susiguli tavyje - nusiramini.
O vyrui tai cia apskritai kosmosas....
Oi kiek snekejomes, kol nusprendem, kad jau norime vaikuciu. Jis naivuolis isivaizdavo, kad po menesio ir pastosiu iskart, kai nebevartosiu kontraceptiku.
O jei ka - tipo pasidarysim dirbtini apvaisinima. Ir tada jau iskart irgi imi ir pastoji.... O kad milijonas tyrimu ir pinigu dar reikia tam tureti - net neisivaizdavo....
taigi, vis pamazu sneku... Nera jam sita tema malonu, bijo ko gero zmogus girdeti, kiek visokiu nelaimiu pasaulyje buna.
Pradejau as ir sau tyrimus darytis pamazu....
Labas rytas
Na, ka as galiu pasakyti -ogi netikekit tyrimais, juos privaloma kartoti... Sati kaip ir mums, kai pries pora menesiu buvo pasakyta, kad yra pavieniai spermatozoidai, tik D judrumo...buvo daug streso... Kadangi lig tol visi buve tyrimai rodydavo geresnius rezultatus, pakartojom dar karta -rasta A+B 26 proc. like C ir D. Laboratorija ta pati, laborante ta pati...Aisku, tas rezultatas nelabai koks, ale vistiek...ne nulis.
Kaip suprantu apvaisinime dalyvauja tik A ir B, tai C, D visai neturi reiksmes, ar ne?
Be to, vel rado streptokoka ir dar kazkokia bacila -neiskaitau...
Lauksim pirmadienio, Zilaitienes komentaru...
Na, ka as galiu pasakyti -ogi netikekit tyrimais, juos privaloma kartoti... Sati kaip ir mums, kai pries pora menesiu buvo pasakyta, kad yra pavieniai spermatozoidai, tik D judrumo...buvo daug streso... Kadangi lig tol visi buve tyrimai rodydavo geresnius rezultatus, pakartojom dar karta -rasta A+B 26 proc. like C ir D. Laboratorija ta pati, laborante ta pati...Aisku, tas rezultatas nelabai koks, ale vistiek...ne nulis.
Kaip suprantu apvaisinime dalyvauja tik A ir B, tai C, D visai neturi reiksmes, ar ne?
Be to, vel rado streptokoka ir dar kazkokia bacila -neiskaitau...
Lauksim pirmadienio, Zilaitienes komentaru...
Visa ryta skaitau apie spermos rodiklius, tai truputis info, gal kam bus idomu.
Teisinga formule, nustatanti vyro vaisinguma yra: visas spermos kiekis (ml) * spermiju kiekis 1 ml (milijonai) * judrumas (a+.
Jei gaunate, kad rezultatas yra daugiau nei 20 milijonu, jusu sansai pastoti naturaliai gana dideli...
Man si formule labai patiko, nes man gaunasi 23 milijonai
Uz rezultatus negarantuoju
Teisinga formule, nustatanti vyro vaisinguma yra: visas spermos kiekis (ml) * spermiju kiekis 1 ml (milijonai) * judrumas (a+.
Jei gaunate, kad rezultatas yra daugiau nei 20 milijonu, jusu sansai pastoti naturaliai gana dideli...
Man si formule labai patiko, nes man gaunasi 23 milijonai
Uz rezultatus negarantuoju
Zopdziu taip: iki visa spermos kieki (pvz. pas mus 6 ml), padaugini is spermiju kiekio 1 ml (pas mus 15 milijonu). Jau turi, kad visoje spermoje yra 90 milijonu. Ta skaiciu daugini is judrumo, (a+ (pas mus 26 proc.) - tai 26 proc. nuo 90 milijonu ir yra 23 milijonai, gerai judanciu, kurie gali apvaisinti.
Jei tas skaicius daugiau nei 20 milijonu, tai jau gerai ir galima tiketis naturalumo:) .Taip radau internete, uzsienio literaturoje.
paklausiu pirmadieni Zilaitienes, ka ji aoie tai mano
Jei tas skaicius daugiau nei 20 milijonu, tai jau gerai ir galima tiketis naturalumo:) .Taip radau internete, uzsienio literaturoje.
paklausiu pirmadieni Zilaitienes, ka ji aoie tai mano
Mano vyrui siandien dare spermograma.
Trumpai telefonu pasake, kad viskas vos vos ant normos ribos balansuoja, o taip pat leukocitai padideje.
Klausiu - gal jie padideje del to, kad jis persales siek tiek....
Po savaites reikes ateiti, kai tures dar paselio tyrima... tada ir pasakys viska, kaip toliau elgtis...
Viskas, eisiu vyrui siandien vitaminu pirkti...ir uzdrausiu rukyti bei gerti....
Trumpai telefonu pasake, kad viskas vos vos ant normos ribos balansuoja, o taip pat leukocitai padideje.
Klausiu - gal jie padideje del to, kad jis persales siek tiek....
Po savaites reikes ateiti, kai tures dar paselio tyrima... tada ir pasakys viska, kaip toliau elgtis...
Viskas, eisiu vyrui siandien vitaminu pirkti...ir uzdrausiu rukyti bei gerti....
Merginos, gal zinot, gal ne. Jei zinot, tai pasikartosiu.
Siandien buvau kalvariju turguje pas tuos, kurie prekiauja rusiskais vaistais.
Ir radau tokius vitaminus vyrams "Joximbe forte" (rusiskom raidem), kuriu sudetyje yra ta "joximbe" zoles saknis 70 mg, zensenis-10 mg, cinkas - 8 mg ie selenas - 23 mg.
daug ten visko prirasyta, bet pagr. vitaminu paskirtis - aktyvinti vyru reprodukcine sistema, gerinti spermos kokybe, bei taip pat tiems, kurie turi problemu su potencija.
Ir tai visoms jau turbut girdeta fima - "EVALAR".
Taip pat matau ju internetinis psl nurodytas www.evalar.ru
Gal kam prireiks.....
Siandien buvau kalvariju turguje pas tuos, kurie prekiauja rusiskais vaistais.
Ir radau tokius vitaminus vyrams "Joximbe forte" (rusiskom raidem), kuriu sudetyje yra ta "joximbe" zoles saknis 70 mg, zensenis-10 mg, cinkas - 8 mg ie selenas - 23 mg.
daug ten visko prirasyta, bet pagr. vitaminu paskirtis - aktyvinti vyru reprodukcine sistema, gerinti spermos kokybe, bei taip pat tiems, kurie turi problemu su potencija.
Ir tai visoms jau turbut girdeta fima - "EVALAR".
Taip pat matau ju internetinis psl nurodytas www.evalar.ru
Gal kam prireiks.....
QUOTE(Darla @ 2005 06 03, 13:15)
Mes jau nekartojam spermos tyrimų. Tiesiog rezultatus sužinom prieš IUI. O jūs lankotės privačiai pas Žilaitienę? Gal ir maniškiui reikėtų apsilankyti ir išsitirti
Ne mes nesilankom pas ja, stai nuejom pas dakt Rogalski, man labai patiko, protingas toks ir demesingas, tai jis sake kad vyru nezino visai ir siule nueiti pas koki gyd vyrui, as tai ir paklausiau ka jis rekomenduoja, tai jis pirmoje vietoje patare Ramona, as tai kiek apie ji zinau tai jis urologas, ir su vyru vais nelabai ka zino, antroje vietoje siule Kamarauska, tai irgi keista,o stai Zilaitienes net neminejo, tai dabar as ir svarstau pas ka nueti : QUOTE(tlana @ 2005 06 03, 16:29)
Ne mes nesilankom pas ja, stai nuejom pas dakt Rogalski, man labai patiko, protingas toks ir demesingas, tai jis sake kad vyru nezino visai ir siule nueiti pas koki gyd vyrui, as tai ir paklausiau ka jis rekomenduoja, tai jis pirmoje vietoje patare Ramona, as tai kiek apie ji zinau tai jis urologas, ir su vyru vais nelabai ka zino, antroje vietoje siule Kamarauska, tai irgi keista,o stai Zilaitienes net neminejo, tai dabar as ir svarstau pas ka nueti :
Pas urologą tai mes buvom ir tyrėmės. Bet aš galvoju apie rimtesnius tyrimus. Nes forume merginos rašo apie pasėlio tyrimą ir kt. - jie mums nedaryti. Žilaitienė, kiek skaičiau, specializuojasi būtent nevaisingumo srityje
[quote=Darla,2005 06 05, 20:00]
Kad niekas mums to nesiūlė O tyrimus jūs darotės privačiai Jei ne, tai gal reikalingas siuntimas?
[/quotePas dakt Rogalski, jis turi savo klinika privacia, siaip yra ginekologas, bet del nevaisingumo daro mums tyrimelius vyrui, buvom pas Pleskac, jis irgi daro spermogramas pigiai tai vat pagal ji pas mus ir yra tik 4mln/ml. dabar kartosim cia gal visai kitoks rezultatas bus O jus pas ka lankotes?
Dar vat sedejau internete, susiradau angl saita, kaip padaryti vaika, visokiu idomybiu prisiskaiciau jei idomu
http://www.drmalpani...book/index.html
Kad niekas mums to nesiūlė O tyrimus jūs darotės privačiai Jei ne, tai gal reikalingas siuntimas?
[/quotePas dakt Rogalski, jis turi savo klinika privacia, siaip yra ginekologas, bet del nevaisingumo daro mums tyrimelius vyrui, buvom pas Pleskac, jis irgi daro spermogramas pigiai tai vat pagal ji pas mus ir yra tik 4mln/ml. dabar kartosim cia gal visai kitoks rezultatas bus O jus pas ka lankotes?
Dar vat sedejau internete, susiradau angl saita, kaip padaryti vaika, visokiu idomybiu prisiskaiciau jei idomu
http://www.drmalpani...book/index.html
Musyt, aš apie tuos skaičiavimus noriu paklausti.
Kaip tu iš skaičių 90 ir 26 gavai skaičių 23 mln., na nikaip man "blondinei nedašuto"
Kaip tu iš skaičių 90 ir 26 gavai skaičių 23 mln., na nikaip man "blondinei nedašuto"
QUOTE(pukelis @ 2005 06 06, 07:12)
Musyt, aš apie tuos skaičiavimus noriu paklausti.
Taigi 90 milijonu padaugini is 0,26 (procentus paverti vieneto dalimis) ir gaunasi 23 milijonai Kaip tu iš skaičių 90 ir 26 gavai skaičių 23 mln., na nikaip man "blondinei nedašuto"
Kiek is matematikos turejai?
Kai jau parašiau tau, tai ir pačiai "dašuto", pas mus gaunas 20,4. Į normas kaip ir telpam, bet ko tai visai manęs neguodžia.
O su matematika man visada sunku buvo, dėl to ir rinkausi specialybę, kur nėra jos visiškai.
O mokykloje turėjau 8 O per egzaminą iš savo pirmosios meilės gavau "špurę" su išspręstais uždaviniais
O su matematika man visada sunku buvo, dėl to ir rinkausi specialybę, kur nėra jos visiškai.
O mokykloje turėjau 8 O per egzaminą iš savo pirmosios meilės gavau "špurę" su išspręstais uždaviniais