O jei yra leukocitu ,dar daro IUI
Pukeli, aš manyčiau, jei vyras neišsigydo bronchito, tai pas jį nusilpusi imuninė sistema. O jei silpna imuninė, tai ji ir su kokais nesukariauja. Gal tave Kolibriukė galėtų pakonsultuoti, kaip šitoje situacijoje pagelbėti bendrai visam organizmui, nes panašu, kad pas vyrą užburtas ratas.
Dėl darymo IUI negaliu tau atsakyti - teoriškai tarsi neturėtų, bet juk taip dažnai daro IUI visai nedarę vyrams pasėlio....
Slapuke, mano postas neskirtas tau asmeniškai.
Dėl darymo IUI negaliu tau atsakyti - teoriškai tarsi neturėtų, bet juk taip dažnai daro IUI visai nedarę vyrams pasėlio....
Slapuke, mano postas neskirtas tau asmeniškai.
Nu kodėl taip nesiseka, kuo tas lazdutes naikinti, jei geriamais antibijotikais neveikia???
[/quote]
Pukeli,žinok labai sunku atitaikyti vaistus tom zarazom naikinti.Maniškiui gal tik kokie treti vaistai padėjo.Premixon,kažkaip panašiai vadinasi.Reikia didelės kantrybės,ir atitaikyt vaistus.Laikykitės
Aš taip pat savo zarazas naikinau 3 kursais antibiotikų ir pagaliau jos pasidavė (neaišku ar ilgam, bet vis tiek malonu)
sveikutės visos
noriu padrąsinti tas forumietes, kurių vyrukai turi problemų.
Mes buvom iš tų porų, kurios dėl vyro diagnozės oligoastenozoospermija, ilgus metus negalėjom susilaukti vaikiuko. Intensyviai vaikiuką pradėjom planuoti nuo 2003 sausio mėn. (nors nesisaugojom jau tris metus). turbūt žinote, ką daktarai sako tokiais atvejais... mums irgi pasakė "stebuklų nebūna, ypač su vyrais", vienu žodžiu nepaliko jokios, nors mažytės viltelės... Vyras netikėjo, sakė, kad gydytojau negali taip sakyti... aš tikėjau ir daktarais ir... vyru. Internete ko tik nepriskaičiau, radau info apie vitaminus malpotane (ilgai negalėjom jų gauti, matyt bumas ), suradau tokius vaistus kaip speman (viena iš forumiečių padėjo man juos nusipirkti, nes LT jų nėra, už tai labai jai ), nupirkau dar vyrui likoprostą (tai iš pomidorų ekstrakto, gerina prostatos funkcijas), bičių pikį su vit c. Kaip vyras sakė "pasodinau jį ant chemijos"
Paskutinį kartą jo tyrimus darėm lygtai sausio mėn. (rezultatai tragiški 3mln/1ml, A+B tik apie 9 proc.), kai gydytoja pasakė, akd mums tik IVF (aš tikėjausi, kad ištempsim IUI), per ašaras kelio nemačiau...
Kaip tyčia pradėjau matuoti BT (prieš metus matavausi, bet pgl grafikus ovuliacijos nebuvo, tai ir trenkiau visus matavimus), tiesa gėriau mastodynoną (iš forumiečių pasisakymų nutariau pabandyti, gal man tiks ) ir welwomann vitaminus. Ovuliacija gražiausiai įvyko 20 c.d. ir kai BT laikėsi virš 37 16 dienų, nutariau pasidaryti testą. Iš pradžių kaip ir galvojau, kad nieko nėra, nes juostelė buvo viena... po 10 min atsirado antra... Negalėjau patikėti... dar ir dabar negaliu, pas gydytoją eisiu po 10 dienų... Labai bijau nubaidyti tą stebukliuką...
daug aš čia prirašiau bet gal kam iš mergaičių, kurios turi pan. problemą tai nors truputį padės, gal suteiks naujos vilties... Niekada nepraraskite jos, veinaip ar kitaip siekite jos, ir ji tikrai ateis. Linkiu to iš visos
noriu padrąsinti tas forumietes, kurių vyrukai turi problemų.
Mes buvom iš tų porų, kurios dėl vyro diagnozės oligoastenozoospermija, ilgus metus negalėjom susilaukti vaikiuko. Intensyviai vaikiuką pradėjom planuoti nuo 2003 sausio mėn. (nors nesisaugojom jau tris metus). turbūt žinote, ką daktarai sako tokiais atvejais... mums irgi pasakė "stebuklų nebūna, ypač su vyrais", vienu žodžiu nepaliko jokios, nors mažytės viltelės... Vyras netikėjo, sakė, kad gydytojau negali taip sakyti... aš tikėjau ir daktarais ir... vyru. Internete ko tik nepriskaičiau, radau info apie vitaminus malpotane (ilgai negalėjom jų gauti, matyt bumas ), suradau tokius vaistus kaip speman (viena iš forumiečių padėjo man juos nusipirkti, nes LT jų nėra, už tai labai jai ), nupirkau dar vyrui likoprostą (tai iš pomidorų ekstrakto, gerina prostatos funkcijas), bičių pikį su vit c. Kaip vyras sakė "pasodinau jį ant chemijos"
Paskutinį kartą jo tyrimus darėm lygtai sausio mėn. (rezultatai tragiški 3mln/1ml, A+B tik apie 9 proc.), kai gydytoja pasakė, akd mums tik IVF (aš tikėjausi, kad ištempsim IUI), per ašaras kelio nemačiau...
Kaip tyčia pradėjau matuoti BT (prieš metus matavausi, bet pgl grafikus ovuliacijos nebuvo, tai ir trenkiau visus matavimus), tiesa gėriau mastodynoną (iš forumiečių pasisakymų nutariau pabandyti, gal man tiks ) ir welwomann vitaminus. Ovuliacija gražiausiai įvyko 20 c.d. ir kai BT laikėsi virš 37 16 dienų, nutariau pasidaryti testą. Iš pradžių kaip ir galvojau, kad nieko nėra, nes juostelė buvo viena... po 10 min atsirado antra... Negalėjau patikėti... dar ir dabar negaliu, pas gydytoją eisiu po 10 dienų... Labai bijau nubaidyti tą stebukliuką...
daug aš čia prirašiau bet gal kam iš mergaičių, kurios turi pan. problemą tai nors truputį padės, gal suteiks naujos vilties... Niekada nepraraskite jos, veinaip ar kitaip siekite jos, ir ji tikrai ateis. Linkiu to iš visos
QUOTE(Darla @ 2005 05 26, 16:00)
Tiesa pasakius, aš paklausiu tų rezultatų ir juos pamirštu Kas man nuo to geriau ? Vis tiek reikia daryti IUI arba IVF.
mergaitės, aš manau, kad jums irgi turi pavykti, tikrai nenusiminkit
darykit viską kas įmanoma. Aš irgi būčiau rudenį galvojus apie IVF (jau ir pinigėlių pradėjom taupyti), bet va kaip man nutiko kaip iš giedro dangaus
O rezultatai mūsų buvo:
pirmas kartas kažkur 11 (tiklsiai nepamenu) mln/ml
antras kartas kažkur 3,7
QUOTE(tlana @ 2005 05 26, 19:59)
Aciu tau Lorika, tikrai suteikei vilciu bent man, pas mano vyra irgi problemu, nedaug tu grikiuku tik 28mln viso, ir as pasodinau kaip sakai ji ant chimijos, ir jis geria viska ka tempiu namo, ir ta temperatura matoju, ir ovuliacija yra, o stai lelio jau 6met nera...
Tlana manau tikrai turėsit savo vaikiukų, Dieve, to linkiu jums iš visos
Manau galima pagerinti vyrų spermiukus, bent jau bandyti tai daryti būtinai. Manau gydytojams tiesiog gal lengviau pasiūlyti IVF ar IUI, todėl jie tai ir daro. Man kai pasakė, kad IVF - buvo šokas
Bet vaistų juk yra (tik kažkodėl ne LT ) ir manau jie tikrai pagerina spermiukus.
O kokius vaistukus vyras geria?
QUOTE(Darla @ 2005 05 26, 13:24)
Kokia yra norma vyro spermos koncentracijos?
Gal kuri žinote, kur galima gauti speman vitaminukų. Lorika sakė, kad Lietuvoje jų nėra. Bet gal kuri atsitiktinai ką nors girdėjote?
Gal kuri žinote, kur galima gauti speman vitaminukų. Lorika sakė, kad Lietuvoje jų nėra. Bet gal kuri atsitiktinai ką nors girdėjote?
Speman Lietuvoje istikruju nera! as buvau uzsakiusi sau ir keliom forumietem is Maskvos. Visas kursas 10 buteliuku, 6 menesiams, buteliuko kaina apie 11 lt, kurso kaina apie 110-120 lt. Reikia gerti po 6 tabletes i diena, salutinio poveikio nepastebejom.
Mums deja nelabai padejo, bet... as labai dziaugiuosi, kad Lorikai padejo
Jeigu susirinktu kelios norincios galeciau bandyt vel uzsakinet
QUOTE(DolceVita @ 2005 05 26, 20:32)
Speman Lietuvoje istikruju nera! as buvau uzsakiusi sau ir keliom forumietem is Maskvos. Visas kursas 10 buteliuku, 6 menesiams, buteliuko kaina apie 11 lt, kurso kaina apie 110-120 lt. Reikia gerti po 6 tabletes i diena, salutinio poveikio nepastebejom.
Ačiū tau Dolce Vita kad parašei
manau mergaitės tikrai galėtų pabandyti speman, tiksliau jų vyrukai
aš manau mums tikrai padėjo, nes negalėjau gi aš su 3 mln pastoti
Mane gydytojas vis optimistiškai nuteikinėja sakydamas, kad galima pastoti ir su 1 mln. (jis skaitė ) O mes aišku tikimės ir laukiame kada tas vienintelis užkibs ir prisitvirtins ten, kur jam būtų saugu ir gera
QUOTE(Lorika @ 2005 05 26, 21:13)
Tlana manau tikrai turėsit savo vaikiukų, Dieve, to linkiu jums iš visos
Manau galima pagerinti vyrų spermiukus, bent jau bandyti tai daryti būtinai. Manau gydytojams tiesiog gal lengviau pasiūlyti IVF ar IUI, todėl jie tai ir daro. Man kai pasakė, kad IVF - buvo šokas
Bet vaistų juk yra (tik kažkodėl ne LT ) ir manau jie tikrai pagerina spermiukus.
Tai keista bet as susidariau nuomone kad vyrams tie vaistukai nelabai padeda..Buvo suleides sau testosterono/Sustanon ampule karta menesiui, tai aisku potencija buvo super bet jis ir taip nesiskundzia Dar pirkau jam gerti Zn tabletem, bei zensenio.Galvoju reiks pajeskoti to Malpotane.O kodel sakai kad pas mus nera vaistuku, tik uzsienyje?kokius turi omeny? Manau galima pagerinti vyrų spermiukus, bent jau bandyti tai daryti būtinai. Manau gydytojams tiesiog gal lengviau pasiūlyti IVF ar IUI, todėl jie tai ir daro. Man kai pasakė, kad IVF - buvo šokas
QUOTE(tlana @ 2005 05 28, 15:38)
Tai keista bet as susidariau nuomone kad vyrams tie vaistukai nelabai padeda..Buvo suleides sau testosterono/Sustanon ampule karta menesiui, tai aisku potencija buvo super bet jis ir taip nesiskundzia Dar pirkau jam gerti Zn tabletem, bei zensenio.Galvoju reiks pajeskoti to Malpotane.O kodel sakai kad pas mus nera vaistuku, tik uzsienyje?kokius turi omeny?
turiu omeny SPEMAN. DolceVita gali padėti jų gauti (juos ir rusijos veža), parašyk jai į AŽ. o malpotane tai vitaminai, man rodos jų dabar visose vaistinėse yra.
Aš irgi nelabai tikėjau, kad padės, bet pabandyti tikrai verta. O leidžiamų mes jokių nebandėm...
o spermiukai ir jų kokybė nelabai nuo potencijos priklauso