Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė, viskas apie ją

QUOTE(MamyteSirdele @ 2005 04 19, 21:18)
cha perziurejau savo vyriskio visus tyrimus. Pas mus ju ne maziau 10-ies...
Tyrimai, kai darydavom nepriklausomose laboratorijose A=8, 9.... A+B= 20-40.
Kai nuvaziavim i viena privacia, pareikalavo pasidaryti tyrimus: A=0, A+B- 6 ?????
mums pasiule IVF, IUI net nesiule.... beje, pastojom po vyriskio gydymo, be papildomu proceduru biggrin.gif
nzn,  g.gif

MamyteSirdele, atsiprašau, jei pasirodysiu labai įkyri, ar negalėtum parašyti kokiose nepriklausomose laboratorijose dar darėte spermogramą? ir kaip gydė vyrą? blush2.gif
Mes kelis kartus darėme tyrimus ir abu kart VK. rezultatai l. pablogėjo, siūlo tik IVF. ruošiames kartoti spermogramą, tik galvoju, kad šį kartą reikėtų kitur pasidaryti, kad galima būtų su kuo palyginti.
Atsakyti
QUOTE(Lorika @ 2005 04 25, 16:17)
MamyteSirdele, atsiprašau, jei pasirodysiu labai įkyri, ar negalėtum parašyti kokiose nepriklausomose laboratorijose dar darėte spermogramą? ir kaip gydė vyrą? blush2.gif
Mes kelis kartus darėme tyrimus ir abu kart VK. rezultatai l. pablogėjo, siūlo tik IVF. ruošiames kartoti spermogramą, tik galvoju, kad šį kartą reikėtų kitur pasidaryti, kad galima būtų su kuo palyginti.

Mums patiko daryti tyrimus Kaune, Famabonoje, Islandijos plente. Ten labai maloni laborante, leidzia patiems paziureti per mikroskopa, viska paaiskina, tyrimai pakankamai issamus, kaina 50 lt smile.gif tik trukumas tas, kad "atlikti tai" reikia tualete. bet ne tai svarbiausia, manyciau ax.gif O siaip aplinka klinikoje tikrai maloni..
gyde: cinkas, vit E, ir dar kazkokie vaistukai, kur pagerina judruma (pavadinimo nepamenam sad.gif )
Atsakyti
Merginos kas žinot kur Klaipėdoje be VK dar galima ištirti sperma.Maniškis nepasitikiu tuo gydytoju sako makarončikas,eisiu kitur,bet kur net nežinau.Tai gal kas gali padėti,o i paprasta poloklinika kaži manau nekas ten
Atsakyti
Perskaiciau skirelyje apie ta tribestana, na ir mano bande gerti du menesius, buvome nusipirke dvi dezutes, bet su kokiais skandalais jis ji gere, nes po savaites pasidare jam labai silpna nuo tribestano, keista kad nuo zoliu tai pasijustum, tai va gere ir sugere, bet keikesi baisiausiai. tongue.gif nenorime sedeti sudejus rankas, dabar girdau ji Zn, o ka dar galetumet patarti, kad ti grikiu padaugetu? g.gif
Atsakyti
Bandykit vitaminus vyrams "Malpotane" arba ženčenio kapsules (sako gerina grikiukus biggrin.gif ). Mano vyras jau "kaulina", kad tik greičiau nupirkčiau, bet aš delsiu tongue.gif .
Atsakyti
Va , tribestana mums ir israse siandien U, tiksliau vyrui. sake per paskutini seminara ypac placiai buvo giriamas, bet ji reikia ilgesni laika pavartot. bent jau apie pora menesiu turetu buti idirbis biggrin.gif
Atsakyti
Malpotane apie35Lt, o ženčenis įvairiai nuo 16 Lt iki ...
Atsakyti
Pakartojom vyro tyrimą sad.gif

Dar blogesnis nei pirmus du kartus sad.gif bakterijų nepavyko išnaikinti zarazų sad.gif

*****, o juk jei yra bakterijų, tai ir IUI nedaro cry.gif

Nu kodėl taip nesiseka, kuo tas lazdutes naikinti, jei geriamais antibijotikais neveikia??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukelis @ 2005 05 09, 07:33)
Pakartojom vyro tyrimą  sad.gif

Dar blogesnis nei pirmus du kartus  sad.gif  bakterijų nepavyko išnaikinti zarazų  sad.gif

*****, o juk jei yra bakterijų, tai ir IUI nedaro  cry.gif

Nu kodėl taip nesiseka, kuo tas lazdutes naikinti, jei geriamais antibijotikais neveikia???  verysad.gif

Sveikutė,

Jei jau antibiotikai nepadeda, gal pabandytum kitais būdais, pvz. yra toks kinietiškas grybas Kordicepsas (tik nemanyk, kad reklamuoju). Tai yra natūralios kilmės antibiotikas nuo visų ligų. Man asmeniškai jis padėjo persirgti gripą be vaistų, esu girdėjus apie jį neblogų atsiliepimų. jis yra kapsulėmis (kaina 100 tabl. - 140 Lt, brangoka), parduodama per platintojus. Jei tu ne vilnietė tai galėčiau sužinoti kaip tavo mieste jo įsigyti. smile.gif
Atsakyti
Aš iš Klaipėdos, jei galėtum sužinok apie jį Klaipėdoje.

Tu tikra, kad jis padeda tokiais atvejais?
Atsakyti
QUOTE(pukelis @ 2005 05 09, 08:13)
Aš iš Klaipėdos, jei galėtum sužinok apie jį Klaipėdoje.

Tu tikra, kad jis padeda tokiais atvejais?

Papasakosiu truputį plačiau.
mano vyras šio preparato negėrė, nes jam nereikėjo. Šiame forume skaičiau, tik nepamenu kokioje temoje, kad kažkurios merginos gėrė ir lyg šiek tiek pagerėjo. Tai yra augalinės kilmės preparatas, jis skiriamas nuo daug ligų. Klaipėdoje aš ne labai ką pažįstu, tik galėčiau sužinot kur jo įsigyti (deja bus ten brangiau). Aš Vilniuje pasirašiusi sutartį (įmokėjau įmoką) ir todėl perku juos pigiau. Vartoju E vit. ir dar visokius. Juos galima vartotu šalia hormonų, jie nesikerta. jei būtum Vilniuje gaučiau tau jų už savikainą ir knygelių paskaityti duočiau.
Sužinojau Klaipėdoje tel. ofiso 311158, tik pirmadieniais nuo 14 val., o kitom dienom visą dieną. Ten kas antrą sekmadienį atvažiuoja toks gydytojas iš Latvijos ir iš akies rainelės diagnozuoja ligas (pagal save galiu paskyt, kad tiksliai, konsultacija kainuoja - apie 40 Lt). po to skiria tuos žolinius papildus. Jei pasirašai sutartį, tai tada pigiau gali jų įsigyti. Tik registruojantis pas tą gydytoją reikia pasakyt nuo ko, nes kitaip neregistruos, tai jei norėsi užsiregistruoti, tai pasakyk nuo manęs - M. Narbutienė iš Vilniaus (aš esu distributorė).
Na va kiek primaliau, nežinau ar bus aišku, jei ką rašyk man į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(pukelis @ 2005 05 09, 10:05)
Daivut, taip trumpai ir griežtai. smile.gif

Norėčiau Tavo nuomonės. smile.gif

Tai vat ji tokia ir yra - trumpa ir griežta biggrin.gif Buvau ir aš toj kontoroj (kur "stebuklingus" grybus pardavinėja biggrin.gif ) nuėjusi pažiūrėti. Ėjau ne tiek dėl savęs, kiek dėl alternatyvių gydymo galimybių asociacijos narėms ir kitoms. Labiausiai mane domino tas gydytojas, kuris diagnozuoja iš rainelės, nes tai tikrai galimas diagnostikos būdas. Tai vat apie jį išgirdau vieną sakinį - kad toks yra ir kiek kainuoja jo vizitas. Užtai visą likusį laiką (apie 20 min.) išprotėjusiom akim moteriškė su kalkuliatorium aiškino, kiek aš sutaupysiu ir uždirbsiu sumokėjusi nario mokestį ir platindama tuos vaistus....Buvo netgi įdomu stebėti jos matematikos įgūdžius...Tik vat vienintelė mintis nedavė ramybės - tai apie gydymą kalbam ar apie komerciją...... doh.gif O kažkokia košė ("vaistai" tokiu pavidalu) gal ir nepakenkia, kai trūksta vitaminų, kai yra neaiškaus pobūdžio neaiški savijauta....Netikiu aš tokiais masiškai platinamais ir per jėgą brukamais stebuklingais vaistais - nes tuomet visi sveiki būtume...Žodžiu, apie šarlatanus ir lengvatikius tikrai esu griežta.

Kas liečia realią situaciją - Klimas man yra sakęs, kad kai kurie kokai pas vyrus labai sunkiai pasiduoda gydymui ir reikia net kelių kursų antibiotikų. Kita gydytoja sakė, kad tipo galima nekreipti dėmesio, jei pasėlyje yra "pavienės kolonijos" (čia taip būna parašyta tyrime). Bet kokiu atveju, jei tų bacilų yra daug (o ne pavienės) reikia gydytis vaistais, o ne homeopatija, ypač tokia brangia...Pagailėk savo pinigėlių.

Va tokia mano nuomonė ax.gif

P.S. Į diskusijas apie tų "vaistų" įvežėjus ir platintojus nesileisiu, taigi prašau nevelti tongue.gif
Atsakyti