Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė, viskas apie ją

QUOTE(RASA D. @ 2005 04 01, 09:22)
Sveikos,mano vyras irgi dare spermijuku tyrima,tik atsakymas buvo nedziuginantis rado mazai judanciu spermijuku.Buvome pas urologa tai jis israse gerti tris antibijotikus.Bet nepirkau as tu vaistuku,nes nedare jokiu papildomu tyrimu,nei tepinelio nei paselio.Dabar pasidarysim dar karteli ir jei blogas tai vaziuosim iVK.Noriu paklausti pas kokius gyd ejot kad vyrams israse gerti antibijotiku?ir ar vyrukus gydo VK?

Rasa D, manau VK tikrai gydo ir vyrukus, bet VK labai nepatinka kitur daryti tyrimai (bent Vilniaus). Mes kai nuejome su kitoje privacioje istaigoje darytais tyrimais , tai iskart eme burbeti, kad pas juos kitokios normos, ir t..t, todel siulyciau iskart kartoti tyrima VK
Atsakyti
QUOTE(RASA D. @ 2005 04 01, 10:22)
Sveikos,mano vyras irgi dare spermijuku tyrima,tik atsakymas buvo nedziuginantis rado mazai judanciu spermijuku.Buvome pas urologa tai jis israse gerti tris antibijotikus.Bet nepirkau as tu vaistuku,nes nedare jokiu papildomu tyrimu,nei tepinelio nei paselio.Dabar pasidarysim dar karteli ir jei blogas tai vaziuosim iVK.Noriu paklausti pas kokius gyd ejot kad vyrams israse gerti antibijotiku?ir ar vyrukus gydo VK?

Vyras lankosi pas urologa. Jau visos zarazos isnaikintos, uzdegimas isgydytas, bet labai sunkiai atsistatineja kokybiniai rodikliai. Po kiekvieno gydymosi, imuniteto stiprinimo kurso darom tyrima, o pagal tai skiria tolesni gydyma.....
Atsakyti
Ar kam nors is Jūsų vyruku buvo paskirti vaistai UNASYN?

Maniškiui išrašė tokius.
Atsakyti
Pukeli kiek kainavo vaistukai?
Atsakyti
Dar nepirkau, vaistai.lt rašo apie 16 Lt. g.gif
Atsakyti
Aš turiu tokį klausimėlį ax.gif
gimdos nuotrauka daryta,kiaušintakiai praeinami
Kiti tyrimai geri
Paskutinį kartą Vyro tyrimai buvo tokie:
A-19%
B-32%
C-33%
Nejudrūs 12%
Agliutinacija 15%
Spermijų kiekis ejakuliare (nepamenu skaičiais)tikrai daugiau negu turi būti pagal normas.
Man gydytoja patarė pabandyti 2 cilkus natūraliai,pastimuliuojant kiaušides,paplanuojant santykius. Jei nesigaus tada IUI.
Aš iš pradžių griežtai tik IUI,bet po to galvoju gal pabandyti nors vieną kartą natūraliai. Gal kas žinote su tokia spermograma galima bandyti natūraliai,ar vis dėlto negadinti stimuliuojančių ir tiesiai prie IUI.
Atsakyti
Rozele, sunku patarti ka nors...
Mane tik neramina agliutinacija -15 Į. Jos is vis neturi buti, pas mus ji yra 4 balai (turbut kitokia matavimo sistema). Tai mums minejo, kad vien del to nepastosime naturaliai...
Bet jusu 15 Į gal sudaro koki 0.5 balo? Nezinau...
Atsakyti
Rozele, o tu nenori to paklausti K, per www.spa.lt tinklapi ? Surasyk ir paklausk ar verta bandyti naturaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2005 04 13, 08:37)
Aš turiu tokį klausimėlį ax.gif
gimdos nuotrauka daryta,kiaušintakiai praeinami
Kiti tyrimai geri
Paskutinį kartą Vyro tyrimai buvo tokie:
A-19%
B-32%
C-33%
Nejudrūs 12%
Agliutinacija 15%
Spermijų kiekis ejakuliare (nepamenu skaičiais)tikrai daugiau negu turi būti pagal normas.
Man gydytoja patarė pabandyti 2 cilkus natūraliai,pastimuliuojant kiaušides,paplanuojant santykius. Jei nesigaus tada IUI.
Aš iš pradžių griežtai tik IUI,bet po to galvoju gal pabandyti nors vieną kartą natūraliai. Gal kas žinote su tokia spermograma galima bandyti natūraliai,ar vis dėlto negadinti stimuliuojančių ir tiesiai prie IUI.

Pas mus labai panasi padetis, tokia pati sperma, ir mano kaisintakiai pratekami.
Mes bandem 3 kartus su stimuliacija bet be IUI. Taip patere gydytojas. Tik gaila be rezultatu sad.gif
Manau kad jei tu sveika galina pabandyti naturaliame cikle smile.gif
Atsakyti
o mergaites, ar jus bandete darytis nesuderinamumo testus/ Tyrimas nebrangus, 20 Lt, bet manau tada irgi atkrenta nemazai klausimu ?
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2005 04 13, 09:42)
o mergaites, ar jus bandete darytis nesuderinamumo testus/ Tyrimas nebrangus, 20 Lt, bet manau tada irgi atkrenta nemazai klausimu ?

As klausiau savo gydytojo apie nesuderinamumo testa. Kodel jis man jo nedaro?
Tai jis atsake kad bet kokiu atveju ar jis teigiamas ar neigiamas gydymas tas pats IUI. Tai kam tada ji daryti?
Atsakyti
as kalbu apie tas, kurioms siulo bandyti naturaliai. Tada ar verta gaisti laika?
Atsakyti