kokia itaka spermos kokybei turi vartojami antibijotikai?
Jeigu pas vyra tepinelyje rasta nemazai zarazu,tai ar nuo vartotu antibijotiku nebus kazkoks pakenkimas patiems spermiukams?
Esu skaičius, kad doxiciklinas mažina testosterono kiekį. Gal per tai ir paveikia
QUOTE(Miglužė @ 2005 03 30, 23:23)
Esu skaičius, kad doxiciklinas mažina testosterono kiekį. Gal per tai ir paveikia
kaip tik dabar ir israse doxiciklino penkias dienas po dvi tabletes i diena gerti
O priestai gere kazkokius kitokius,t.y. kita veiklioji medziaga
O kaip ta pati zaraza paveikia spermiuka,ta prasme jei nuo uzdegimu jie gali zuti,tai reiskias juos veikia neigiamai kazkaip
Jeigu pas vyra tepinelyje rasta nemazai zarazu,
o paskykit man kaip paima tą vyro tepinėli? kur?
QUOTE(dolė @ 2005 03 31, 10:46)
o paskykit man kaip paima tą vyro tepinėli? kur?
Ima is vyrisko pasididziavimo Su tokiu pagaliuku,kaip mentele
O ima visuose kabinetuose,kur yra urologas ar dermatovenerologas, ar dar kazkoks .....ogas
Mergibnos ,gal kas žinot nuo ko tie vaistai,maniškiui išraše,o aš žiopla net nepaklausiau .O jis tik greičiau iš kabineto.
IMPERFOFAN
CITRON
IMPERFOFAN
CITRON
QUOTE(Prince @ 2005 03 31, 12:25)
Mergibnos ,gal kas žinot nuo ko tie vaistai,maniškiui išraše,o aš žiopla net nepaklausiau .O jis tik greičiau iš kabineto.
IMPERFOFAN
CITRON
IMPERFOFAN
CITRON
pasiziurek www.vaistai.lt
tokiu vaistu as neradau,bet speju,kad tie IMPERFOFAN-istikruju vadinasi ipertrofan,jei cia specialiai vyrams
As tai saviškiam duodu Malpotane ir Zn, eisim dabar tirtis pažiūrėsim kokie rezultatai bus. Bet maniškis pastoviai pavartoja alchogolio,aš bijau,kad nuo jo tokie spermiukai nekokie .Ir nesuprantu,kodėl mums gydytoja neliepė eiti išsitirti spermiuku,o gal zarazos kokios užpuole
Mergaitės, kaip neša mano galva, tai padarius "grikiu" pasėlį, atradus bakterijų, išrašius antibijotikų, išgėrus jų kursą, tyrimą reikia vėl kartoti?
Ipertrofan vyras gere tris menesius. Spec. antibiotikas mazinintis prostata, uzdegima. Liepe gerem, bet kokybiniu rezultatu pagerejimo nebuvo, sumazejo siek tiek patologisku...... Dabar israse Clostilbegyt - hormonas, ...... Po uzdegimo, nors ir isgydyto geru rezultatu nepasiekiam. Po poros savaiciu, kai baigsim sita cikla, vel tyrimas.....
Sveikos,mano vyras irgi dare spermijuku tyrima,tik atsakymas buvo nedziuginantis rado mazai judanciu spermijuku.Buvome pas urologa tai jis israse gerti tris antibijotikus.Bet nepirkau as tu vaistuku,nes nedare jokiu papildomu tyrimu,nei tepinelio nei paselio.Dabar pasidarysim dar karteli ir jei blogas tai vaziuosim iVK.Noriu paklausti pas kokius gyd ejot kad vyrams israse gerti antibijotiku?ir ar vyrukus gydo VK?
QUOTE(pukelis @ 2005 03 31, 15:49)
Mergaitės, kaip neša mano galva, tai padarius "grikiu" pasėlį, atradus bakterijų, išrašius antibijotikų, išgėrus jų kursą, tyrimą reikia vėl kartoti?
Pukeli, mes po kiekvieno antibiotiko kurso, praejus 10 d nuo ju baigimo gaerti kartodavome paselio tyrimus (kas kart po 100 lt ), o po to kai paskutinis paselis parode kad zarazu nebera, tada po menesio kartojom spermos tyrima. Deja, rezultati nebuvo labai dziuginantys...