Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė, viskas apie ją

Aciu, Migluze.
Zinau, kad vit. C mazina agliutinacija... Tik idomu, ar realiai kam nors pavyko ja sumazinti
Atsakyti
Sunku pasakyti, šiaip rašo, kad vitaminas C pagerina rūkančiųjų spermą. Nu bent jau nepakenks, dar dabar kai tuoj pavasaris biggrin.gif . Žinok, įtariu, kad čia tau dėl operacijos vyrui taip agliutinuoja g.gif , o jums nedarė spermos MAR IgM ir IgG testo?
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 02 25, 08:59)
Sunku pasakyti, šiaip rašo, kad vitaminas C pagerina rūkančiųjų spermą. Nu bent jau nepakenks, dar dabar kai tuoj pavasaris biggrin.gif . Žinok, įtariu, kad čia tau dėl operacijos vyrui taip agliutinuoja g.gif , o jums nedarė spermos MAR IgM ir IgG testo?

Nieko nezinau apie tuos testus.
Bet darant IUI agliutinacija tikiuosi netrukdo? Nes pas mus kiekis mln didelis, judrumas neypatinas (18% pirmyneigiu), tai vsitiek naturaliai nepavyks. smile.gif
Atsakyti
Gal ir juos vertėtų pasidaryti, o per IUI, spermą praplauna, suaktyvina, agliutinacija neturėtų trukdyti 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti, vakar buvom pas vyru daktara, tai vis del to mano vyro reikalai smarkiai pagerejo:) vis del to padejo tie antibiotikai. gal iki galo visiskai neisgyde, bet apgyde smarkiai. sako -kokai gaunasi ir del prostatitu, kuriu kartais vyrai net nejaucia.
Atsakyti
Taute, norėjau paklausti ar darėte VK spermos tyrima?
Atsakyti
QUOTE(dolė @ 2005 03 22, 21:00)
Taute, norėjau paklausti ar darėte VK spermos tyrima?

Darėm spermos tyrimą Kaune VK. Viskas labai gerai biggrin.gif .Nors vyruką sveiką turiu tongue.gif .O kaip reikaliukai pas tavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tautė: 23 kovo 2005 - 10:20
QUOTE(Tautė @ 2005 03 23, 10:20)
Darėm spermos tyrimą Kaune VK. Viskas labai gerai biggrin.gif .Nors vyruką sveiką turiu tongue.gif .O kaip reikaliukai pas tavo?

mes VK nedarėm, darėm Kauno universitetinėse klinikose, tai VK nori, kad pas juos pasidarytume doh.gif o manasis kaip ožys sako ne verysad.gif kam kartoti ta pati
Atsakyti
QUOTE(dolė @ 2005 03 23, 10:49)
mes VK nedarėm, darėm Kauno universitetinėse klinikose, tai VK nori, kad pas juos pasidarytume  doh.gif  o manasis kaip ožys sako ne  verysad.gif  kam kartoti ta pati

Mane viena forumietė buvo įspėjusi, kad VK gali liepti pas juos darytis nesvarbu, kad tyrimas darytas, bet kitur. Tai iš karto VK pasidarėm
Atsakyti
O aš atvažiavau į Vilnių į VK irgi su KMUK visais darytais tyrimais, bet man nieko nereikėjo daryti pas juos, jie net nesiūlė, o tik atliko procedūrą-ir namo, net nepasiūlė paskambinti kaip man viskas baigėsi.
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2005 03 30, 11:26)
Daiva, ir as netikejau vitaminais...bet kai pas vyrą buvo blogas spermos tyrimas...vos 8 mln ( visi gydytojai sakė, kad neatsistatys)...jei jau nėra, tai nėra...ir jau nebesitikėti nieko, bet kai KMUK gydytojas davė vitaminų, t. y. vyras gydėsi natūraliai...ir ka gi, mln. atsirado 26....todėl pradėjau tikėti natūraliais vaistais, tik žinoma reikia juos atrasti ir prisitaikyti, juos reikia žinoti...( bandau ir as juos gerti)  ... g.gif , gal ir man pasiseks....

Labai idomu kokie buvo tie vyro vitaminai smile.gif
Mano vyras su vitaminais malpotane pasigerino nuo 16 mln. iki 26 mln.
Butu gerai dar pagerinti padeti:)
Gal priosiminsi tuos vitaminus smile.gif
Atsakyti
na jis naudojo bičių pienelį, vitaminus A+E ir cinką....pagerėjo ne iš karto, bet maždaug per pusę metų...dabar geria tik vitaminą E- 400 stiprumo.
Atsakyti