Zuika, ko tai labai jau mažai gydytoja davė tų procentų...kažkaip man nįtikėtina. Ovuliacijos nebuvimas IVF-ui ne problema, jei tik pavyksta išstimuliuoti kiaušialąsčių...
Va tik pinigėliai visa tai baisūs......
Gal Zuikut dar paauginkit savo brangiausiąjį vaikiuką, o mums kaip nors pavyks bent kokį kompensavimą pramušti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 02 24, 10:39)
Nieko daugiau nedėm, nes ir pas mane su ovuliacija prastai. Gydytoja pastojimo tikimybę davė tik 10 proc. čia su TESA ir ISCI. Nežinau.....
Ovuliacija manau nepagrindinė Jūsų bėda, hormonus galima patvarkyti, manau reiktų labiau su vyro problema padirbėti. Jei norit įsitikinti, ar galit IVF pasidaryti, tai pradžioje, aš nenuleisčiau rankų ir pamėginčiau TESAI sutaupyti. O po to galėsit pasižiūrėti, ar tikrai jau nėra kitų galimybių su savo vyru IVF. Zuika, visada yra donoro galimybė, jei nori išnešioti pati.
Ir mums pasiūlė donorą, bet aš kategoriškai prieš.
Ir deja tie prakeikti pinigėliai.... IVF-ui vistiek nesutaupytume, o imti paskolą su tokią tikimybe pastoti negalėčiau.
Ir deja tie prakeikti pinigėliai.... IVF-ui vistiek nesutaupytume, o imti paskolą su tokią tikimybe pastoti negalėčiau.
Zuika, o tai kas jums ta donora pasiule? Z-ne?
VK mums pasiūlė donorystę, bet kol kas Lietuvoj tai neteiseta, tai lyg apie Latviją kalbėjo.
Sveikos meragites,
Kiekvieną dieną paskaitau Jūsų pasikalbejimus. Man taip pat aktualios problemos, tos problemos kaip ir Jums.
Zuika, mūsų šeimos problema lygiai tokia pati. Vyro spermoje spermatozoidų nėra, nors tirtas buvo gal kokius keturis kartus. Prieš gydymą vyrui daryta operacija, tačiau 50% spermatozoidų rado su normalia spermatogeneze. Nereikia niekada panikuoti, tai ne pasaulio pabaiga. Aš dabar galiu taip sakyti, nes praėjo 7 metai. Gydymui išleista daugybė pinigų, bet rezultatų jokių nėra. Operaciją mano vyrui darė nemokamai Santariškių ligoninėje, tam kad nustatyti ar iš viso yra spermatozoidų, nes pasiūlymas buvo tik donoras. Bet nėra gyvenime taip blogai, kaip atrodo. Juk pinigai uždirbami ir galima bandyti daryti IVF.
Sėkmės tau Zuika.
Kiekvieną dieną paskaitau Jūsų pasikalbejimus. Man taip pat aktualios problemos, tos problemos kaip ir Jums.
Zuika, mūsų šeimos problema lygiai tokia pati. Vyro spermoje spermatozoidų nėra, nors tirtas buvo gal kokius keturis kartus. Prieš gydymą vyrui daryta operacija, tačiau 50% spermatozoidų rado su normalia spermatogeneze. Nereikia niekada panikuoti, tai ne pasaulio pabaiga. Aš dabar galiu taip sakyti, nes praėjo 7 metai. Gydymui išleista daugybė pinigų, bet rezultatų jokių nėra. Operaciją mano vyrui darė nemokamai Santariškių ligoninėje, tam kad nustatyti ar iš viso yra spermatozoidų, nes pasiūlymas buvo tik donoras. Bet nėra gyvenime taip blogai, kaip atrodo. Juk pinigai uždirbami ir galima bandyti daryti IVF.
Sėkmės tau Zuika.
Gal tu ir teisi lakštingala, kad pinigai uždirbami. Bet su tokiom menkom tikimybėm susilaukti vaikelio... Nu negaliu aš ... O kad pasiseks iš pirmo karto, mums net nedavė vilčių... Nesu aš tokia stipri...O kai uždirbsiu tuos pinigus...jau gali būti per vėlu. Negaliu visko atimti iš šeimos tam, kad patenkinčiau savo norus...
Aš matau, kad tu Zuika vaikeli turi. O mūsų šeima vaikelio neturi, nors vienintelė svajonė ir gyvenimo tikslas yra turėti. Bet mes esame laimingi kartu, nes turime vienas kitą. O gyvenimas turbūt siunčia išbandymą ir reikia vienaip ar kitaip tas problemas išspręsti.
Mes esam įsivaikinę vaikelį, lakštingala.
Mes su vyru apie tą patį galvojame, bet vis dar trūksta ryžto.
Na matai vieniems pritrūksta ryžto IVF-ui, kitiems - įsivaikinimui. Mes nusprendėm, kad tuos pinigėlius geriau skirsim vaikeliui, kuris biologinei motinai nebereikalingas.