Na tikrai is visu pusiu tos nesamones,pas mane visa puokste ir pas vyra
Spermos tyrimas darytas pries metus(2 kartus),judrumas 39%,(ir dar visi kazkokie su patologijom) Klimas sake spermiuku IUI uztenka,pati to tyrimo neturiu,taigi nezinau kiek tu mln
QUOTE(Daiva @ 2005 02 17, 17:21)
Apmaudu Paiduke...Bet kokiu atveju, net jei rezultatai bus nekokie, teks įveikti ir tai
Kovosim
QUOTE(DolceVita @ 2005 02 17, 11:13)
Sveika, Lorika
Mano vyras gere tribestan, visas kursas kainavo 750 Lt, (3 menesiai) poveikio jokio nebuvo. Zinau, kad dar vienos forumietes vyras irgi buvo pradejes vartot, bet nelabai gerai toleravo - buvo salutinis poveikis.
Ar pradejot Speman'a gert? Ir kaip toleruoja?
Mano vyras gere tribestan, visas kursas kainavo 750 Lt, (3 menesiai) poveikio jokio nebuvo. Zinau, kad dar vienos forumietes vyras irgi buvo pradejes vartot, bet nelabai gerai toleravo - buvo salutinis poveikis.
Ar pradejot Speman'a gert? Ir kaip toleruoja?
sveika DolceVita,
vyras dabar geria spemana, toleruoja gerai, lygtai jokiu pasaliniu reiskiniu nera. Vyras labai patenkintas, mano, kad tai turetu mums padeti As labai noreciau, kad jam pageretu...
Dar galvoju, gal reiktu zoleles vyrui pagerti pagal jusu aprasyta recepta
Jau net nezinau ko griebtis
Dar gal girdejai ka nors apie DERINAT'a?
Maniskiui ir israse vaistuku tik nelabai zinau nuo ko tikriausia nuo zarazu visokiu
CIFRAN ir IPERFROFAN.Tikriausia kokie antibijotikai.manajam ir nelabai patiko visi pasiciupinejimai ,bet nieko tegu ir jie truputi pasikankina
CIFRAN ir IPERFROFAN.Tikriausia kokie antibijotikai.manajam ir nelabai patiko visi pasiciupinejimai ,bet nieko tegu ir jie truputi pasikankina
Apie Derinat'a nieko negirdejau.
Bet dabar staigiai prisiminiau:oh , kad pernai vyras gere Cordyceps (Tian Sanio, man atrodo). Tada buvo zenklus pagerejimas. Galvoju, gal vel reiketu jam pagert
O del tu visu zoleliu, tai cia jam individualiai buvo skirta, ar kam kitam tai pades - sunku pasakyt...
Bet dabar staigiai prisiminiau:oh , kad pernai vyras gere Cordyceps (Tian Sanio, man atrodo). Tada buvo zenklus pagerejimas. Galvoju, gal vel reiketu jam pagert
O del tu visu zoleliu, tai cia jam individualiai buvo skirta, ar kam kitam tai pades - sunku pasakyt...
jo del zoleliu ir as pgalvojau, kad kiekvienam gali buti individualiai
o apie derinata tai radau internete www.derinat.ru kazkoks stebuklingas vaistas vos ne viskam tinka
tai ir galvoju, reik paklaust gal kas girdejo ar net bande. Raso, kad vyrai vartoja derinata kuriu spermos kokybe buvo prasta vos ne trigubai ir daugiau pagerejo. kaip cia yr is tikruju?
o apie derinata tai radau internete www.derinat.ru kazkoks stebuklingas vaistas vos ne viskam tinka
tai ir galvoju, reik paklaust gal kas girdejo ar net bande. Raso, kad vyrai vartoja derinata kuriu spermos kokybe buvo prasta vos ne trigubai ir daugiau pagerejo. kaip cia yr is tikruju?
cia apie derinat'a http://www.e-apteka..../andrology.html
as tiesiog jau kazkokia manjake pasidariau is interneto neislendu vyras jau veja nuo kompo sako jau proteju
as tiesiog jau kazkokia manjake pasidariau is interneto neislendu vyras jau veja nuo kompo sako jau proteju
sveikos
Mano vyrui vakar teko atlaikyti pilna narkoze. vargselis
Merginos gal zinot ar tai turi poveikio spermos kokybei, nes jo sperma ir taip ant ribos Gal kam teko susidurti?
Mano vyrui vakar teko atlaikyti pilna narkoze. vargselis
Merginos gal zinot ar tai turi poveikio spermos kokybei, nes jo sperma ir taip ant ribos Gal kam teko susidurti?
Sveiki. Kaune VK pas Žilaitienę darėmės vyro spermos tyrimą, bet deja spermatozoidų nerastą - kartojom tyrimą du kartus. Ką dabar daryti?
Zuika, o kaip su TESA, ar ieškojot kapšelyje spermatozoidų. Juk yra tokia paslauga.
Nieko daugiau nedėm, nes ir pas mane su ovuliacija prastai. Gydytoja pastojimo tikimybę davė tik 10 proc. čia su TESA ir ISCI. Nežinau.....