Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 01 11, 22:41)
Apie tai yra visa šita tema. Jei jau čia atklydai, malonėk ją pasiskaityti  4u.gif

pastaba tinginems lotuliukas.gif
Atsakyti
Super mamos liniuotės pačios gražiausios, nepatinka man kai būna įkeltos iš visokių rusiškų ar angliškų tinklapių ,nors ir supranku kas parašyta ,bet namalonu skaityt rolleyes.gif
Atsakyti
laba mirksiukas.gif

būtų šaunu, jei SM turėtų tokių dvigubų ar trigubų liniuočių, fiksuoti keliems įvykiams vienoje liniuotėje smile.gif vaikučiams yra tokių, bet norėtųsi dar ir tokių, pvz:
1. ant vienos liniuotės sudėti datas kai du žmonės susipažino, pradėjo draugauti, susižadėjo ax.gif tada ir parašas nebūtų apkrautas, nes dabar tenka tris liniuotes įsidėti smile.gif
2. taip pat norėtųsi mielesnių slankiklių. būtų puikų, jei paimtumėt ir iš užsienietiškos animacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markita: 24 sausio 2008 - 12:17
Šiaip gal visai nebloga mintis,ant vienos liniuotės sudėti viską. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 01 24, 12:20)
Šiaip gal visai nebloga mintis,ant vienos liniuotės sudėti viską. rolleyes.gif

niu bent jau tarpusavy susijusius dalykus. kad ir tokius:susipažinimo data, draugystės pradžžios data, sužadėtuvės...ir galų gale tokią liniuotę vainikuotų vestuvės mirksiukas.gif o leliams jau kitą liniuotę būt galima daryti. taip ir vietos mažiau užimtų ir kiekvienos svarbias datas rodytų smile.gif
Atsakyti
Man taip pat patinktų toks variantas,nes nesinori daryti keletos liniuočių,o jei vienoje bent jau du variantus būtų galima sutalpinti,tai būtų super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(markita @ 2008 01 24, 14:16)
laba mirksiukas.gif

būtų šaunu, jei SM turėtų tokių dvigubų ar trigubų liniuočių, fiksuoti keliems įvykiams vienoje liniuotėje smile.gif  vaikučiams yra tokių, bet norėtųsi dar ir tokių, pvz:
1. ant vienos liniuotės sudėti datas kai du žmonės susipažino, pradėjo draugauti, susižadėjo ax.gif  tada ir parašas nebūtų apkrautas, nes dabar tenka tris liniuotes įsidėti smile.gif
2. taip pat norėtųsi mielesnių slankiklių. būtų puikų, jei paimtumėt ir iš užsienietiškos animacijos mirksiukas.gif

Pritariu tikrai būtų daug geriau ir gražiau. thumbup.gif Ir kaip kai kuri čia pasisakė, man irgi nepatinka kitomis kalbomis liniuotės, nors ir suprantu kas parašytą, bet gražiau lietuviškos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2008 01 24, 14:27)
Pritariu tikrai būtų daug geriau ir gražiau.  thumbup.gif Ir kaip kai kuri čia pasisakė, man irgi nepatinka kitomis kalbomis liniuotės, nors ir suprantu kas parašytą, bet gražiau lietuviškos  mirksiukas.gif

as irgi pritariu jums thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 01 24, 12:16)

Kiek aš suprantu taip daryti negalima,nes tie slankikliai yra kito puslapio nuosavybė, tai tas pats jei koks kitas forumas paimtu SM liniuotės ir pristatutų jas kaip savo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 02 29, 09:57)
Kiek aš suprantu taip daryti negalima,nes tie slankikliai yra kito puslapio nuosavybė, tai tas pats jei koks kitas forumas paimtu SM liniuotės ir pristatutų jas kaip savo.  g.gif

Čia jau gautųsi kopijavimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 29, 11:27)
Čia jau gautųsi kopijavimas doh.gif

ta ir turėjau omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai pagalvoju, juk mūsų forume tiek daug mamyčių (ir nepamirštant tėvelių), kurie moka piešt, sugeba tai padaryt! bigsmile.gif Juk galima ir nupiešt kažką panašaus 70x400 dydžio, kad tiktų liniuotei wink.gif
Atsakyti