Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(Svetolanka @ 2007 12 14, 17:30)
wow... jei tai būtų įgyvendinama... tai būtų tiesiog super thumbup.gif manau tokių įdomių liniuočių daugiau niekur rasti negalėtumėm schmoll.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Yra animuoti slankikliai kažkuriame rusiškame puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2007 12 16, 18:15)
Jei dar surastum būtinai parašyk mirksiukas.gif

pabandykit nueiti adresu, kur mano paraše, ten susiradau sau slankiklį - senbernarą wub.gif yra ir daug kitų veislių thumbup.gif
Papildyta:
ir neberodo kažkodėl unsure.gif ot kokia iš manęs patarėja doh.gif bet nuspaudus ant parašo į tą psl. vis tiek patekti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoJoo: 17 gruodžio 2007 - 13:22
seip man ir db gan grazios bet galetu kiek meilesniu buti,ir isvaizdesniu,su mielais paveiksliukais
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2007 12 17, 13:16)
Yra animuoti slankikliai kažkuriame rusiškame puslapyje.

As irgi manau kad galetu buti kokie animoti ir galetu buti didesnis pasirinkimas visu liniociu ir vaikiskos irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotik @ 2008 01 08, 13:42)
As irgi manau kad galetu buti kokie animoti ir galetu buti didesnis pasirinkimas visu liniociu ir vaikiskos irgi ax.gif

O ar jūs norėtumėte kad skaitant mirguliuotų visų forumiečių parašai ir trukdytų skaityt? smile.gif
Mano nuomone gerai ir tokios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 01 09, 17:58)
O ar jūs norėtumėte kad skaitant mirguliuotų visų forumiečių parašai ir trukdytų skaityt?  smile.gif
Mano nuomone gerai ir tokios.  4u.gif

drinks_cheers.gif Be to su animuotais slankikliais daug lėčiau krautųsi SM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 01 09, 18:58)
O ar jūs norėtumėte kad skaitant mirguliuotų visų forumiečių parašai ir trukdytų skaityt?  smile.gif
Mano nuomone gerai ir tokios.  4u.gif

Nebutinai daryti labai jau animuotu ir dideliu galima padaryti truputi animuota ir nedidele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotik @ 2008 01 10, 14:57)
Nebutinai daryti labai jau animuotu ir dideliu galima padaryti truputi animuota ir nedidele 4u.gif

Bet juk vistiek visos mamytės lėks animuotų darytis ir SM krausis lėtai, viskas mirguliuos,nesvarbu dydis. Čia tik mano nuomonė. smile.gif Tad pagalvokite ar malonu žmonėms su lėtu internetu ar jums, kai visų parašai mirguliuos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 10 sausio 2008 - 18:07
Gal jus ir teisi blush2.gif
Atsakyti
o kaip ideti ta liniuote?
Atsakyti
sveiki, Siandien galima sakyt normaliai prisijungiau prie jusu svetaines ir siulomos liniuotes sukurimas laaaaabai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Zinoma daugiau patiktu siulomos tik pedutes ar kaskokie akmenukai,bet kadangi buvo man naujiena tai labai saunu buvo ir siulyti variantai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daumanciukas @ 2008 01 11, 20:09)
o kaip ideti ta liniuote?

Apie tai yra visa šita tema. Jei jau čia atklydai, malonėk ją pasiskaityti 4u.gif
Atsakyti