Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 09 26, 22:27)
O tu tikra,kad parašą esi susikūrus ir jį išsaugojus savo nustatymuose?

Nu blin doh.gif bandau daryt iš naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaK @ 2007 09 26, 22:42)
Nu blin doh.gif bandau daryt iš naujo doh.gif

Nepamirški išsaugot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man šitos liniuotės labai gražios, mielos, bet va pagavau klaidelę - maniškės gimtadienis dar tik rytoj, tačiau nors liniuotėlė sako, kad mano princesei jau "3 metai, 11 mėnesių ir 29 dienos" mergaitė paveiksliuke jau persislinkus į liniuotės pradžią (ant vienetuko), vietoj to, kad būtų gale (ant 12), lyg jau skaičiuotų naujus metukus.
Atsakyti
Mano pasiūlymai jau esamoms liniuotėms būtų tokie ax.gif :

1. Kad slankiklis liniuotės gale neišeitų iš paveiksliuko - artėjant ternimui/datai/įvykiui slankiklis pamažu juda iš paveiksliuko ir TĄ dieną jo matosi tik dalis schmoll.gif .
Gal įmanoma, kad jis paskutinėm dienom tiesiog liktų pačiam krašte, bet visas???? bigsmile.gif

2. Nėštumo liniuotės apima tik 40sav. rolleyes.gif O daug mamyčių pagimdo šiek tiek vėliau.....
Gal galima a) padaryti 42sav. liniuotę;
ir b ) pasibaigus tam terminui liniuotėje atsirastų prasmingas užrašas,pvz. kviečiantis atsinaujinti liniuotę į vaikišką arba pranešantis, jog greičiausiai mamytė jau pagimdė......

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Norejau sunui padaryti lietuviska liniuote,bet ten kiek suprantu dviem vaikams skirta,nes jei parenku vienam,man vistiek pasizymi ir antram vaikui paveikslikas.Gal as kazka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(dell @ 2007 10 10, 22:55)
Norejau sunui padaryti lietuviska liniuote,bet ten kiek suprantu dviem vaikams skirta,nes jei parenku vienam,man vistiek pasizymi ir antram vaikui paveikslikas.Gal as kazka ne taip darau?

Sorry 4u.gif ,viskas gerai,radau kaip pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2007 10 09, 15:09)
Man šitos liniuotės labai gražios, mielos, bet va pagavau klaidelę - maniškės gimtadienis dar tik rytoj, tačiau nors liniuotėlė sako, kad mano princesei jau "3 metai, 11 mėnesių ir 29 dienos" mergaitė paveiksliuke jau persislinkus į liniuotės pradžią (ant vienetuko), vietoj to, kad būtų gale (ant 12), lyg jau skaičiuotų naujus metukus.

nestukes daznai iszygiuoja is savo liniuociu biggrin.gif kartais to skirtuko net nebesimato doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

nežinau, gal jau toks paiūlymas buvo, neskaičiau visos temos, bet manau būtų galima padaryti liniuotes ir su gyvūnėliais. 4u.gif Manau toms, kas vaikų neturi, kuriosd nėra ištekėjusios, manau augintiniai yra tikrai aktualus.
Yra daug liniuočių su gyvūnėliais, bet manau ne pro šali būtų ir lietuviška liniuotė su, pvz: šunų veislėmis (paveiksliukais) smile.gif
ačiū.
Atsakyti
QUOTE(dell @ 2007 10 11, 01:52)
Sorry  4u.gif ,viskas gerai,radau kaip pasidaryti  ax.gif

sweikos, mamytes:)
ir as pabandziau pasidaryti ta siuloma liniuote:)
nepamirsiu savo mazylio amziaus:) rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

deciau ir as SM liniute savo vaikui, bet kad nerandu nei vieno simpatisko vaikiuko ir subtilios ramios (neperkrautos detalemis) liniuotes. vaikiuku pasirinkimas tikrai galetu buti didesnis,t.y. pagal amziu ir plauku spalva smile.gif dabar ta alyviniais plaukais mergicka user posted image visai ne i tema, kur jus matet toki vaika biggrin.gif maniskei sviesiaplaukei nera ka parinkti, o sito angelo tai savo vaikui nedeciau user posted image, nes ji vaikas, o ne angelas biggrin.gif
ir dar nestukes: na man jos baisios schmoll.gif user posted image; user posted image viena kazkokiu nesimpatisku veiduku, o kita is vis su nestumu schmoll.gif

man labiausiai patinka subtilios lilypie.com liniuotes..
noreciau ir LT tokiu paprastu, simpatisku liniuociu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 08 16, 13:57)
Jei nepatinka esamų liniuočių stilius, rinkitės kitų puslapių liniuotes iš rusiškų arba angliškų puslapių.

Pas mus pvz. vaikų liniuočių yra 11, o jūsų pasirinktame lilypie.com puslapyje viso labo 6, o šriftas yra didesnis bei ryškesnis nei ten.

noriu papriestarauti ax.gif paspaudus "ALL" pasirinkimas vaikisku liniuociu gerokai isauga smile.gif foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Retro*: 01 lapkričio 2007 - 13:07
smile.gif Paziuresiu kas gavosi
Papildyta:
QUOTE(Skine @ 2007 11 01, 16:35)
smile.gif Paziuresiu kas gavosi

Ir liniuotes nerodo kai rasau i foruma verysad.gif
Atsakyti